Adam i Eva a ne Adam i Steva
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Adam i Eva a ne Adam i Steva
... naslov je članka o proslavi Velike Gospe u stenjevcu i Remetama u besplatnim novinama zagreb.hr, str. 16-17 (sad, koliko su besplatne, obzirom na činjenicu da se financiraju iz poreza i prireza Zagrepčana).
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- ticklebook
- Kontakt:
Ma to je ono šta ostavljaju besplatno po ulazima u zgradu. Obično ostavljaju s reklamama. Inače je to citat svećenika (urednik radio Marije Stjepan Fridl) koji je služio misu u Stenjevcu, na kojoj je bio i Bandić, a pričao je navodno o držanju križeva u objektima koji nisu vjerski, o Zakonu o oplodnji, "problemima homoseksualnih parova i mogućnosti da se oni žene ili posvajaju djecu." (citat iz Zagreb.hr)tamara3 je napisao/la:Ima to online negdje? Jel prevelik za pretipkavanje?
Autori članka su Dajana kos Bučar i Jozo Renić. Što se tiče naslova, malo je bombatičan, kad je većina članka o tome koliko se ćevapa i janjaca pojelo, šta se prodavalo i šta su pjevali.
Ako nema u tvojoj zgradi, mogu ti dati ili skenirati.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
-
afrathevamp
Re: Adam i Eva a ne Adam i Steva
ticklebook je napisao/la:... naslov je članka o proslavi Velike Gospe u stenjevcu i Remetama u besplatnim novinama zagreb.hr, str. 16-17 (sad, koliko su besplatne, obzirom na činjenicu da se financiraju iz poreza i prireza Zagrepčana).
boldala sam sve što bi sama rekla o ovoj temi,a ticklebook je već napisala.
- ticklebook
- Kontakt:
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Uspjela sam doći do "svog primjerka" tog bandidosovog pamfleta koji je kombinacija nekadašnje najgore komunističke propagande s primjesama katoličkog fundamentalizma, što je još gore. Čudi me da imaju informaciju o besplatnom testiranju na HIV.
No anyway, možda ne bi bilo loše pitati toga župnika zašto promiče diskriminaciju, ovaj put dvostruku, prema pederima i prema Srbima.
No anyway, možda ne bi bilo loše pitati toga župnika zašto promiče diskriminaciju, ovaj put dvostruku, prema pederima i prema Srbima.
- ticklebook
- Kontakt:
- ticklebook
- Kontakt: