osoba bez spola?
- komad kruha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
osoba bez spola?
http://www.net.hr/webcafe/page/2010/03/15/0663006.html
''Odrednice muškarac ili žena mi ne odgovaraju. Najjednostavnije rješenje za mene je da nemam nikakvu spolnu identifikaciju'', smatra Norrie.
što mislite njegovoj odluci?
znam da bi to trebalo njega pitati, ali kako izgleda seksualni život osobe bez spola?
''Odrednice muškarac ili žena mi ne odgovaraju. Najjednostavnije rješenje za mene je da nemam nikakvu spolnu identifikaciju'', smatra Norrie.
što mislite njegovoj odluci?
znam da bi to trebalo njega pitati, ali kako izgleda seksualni život osobe bez spola?
kaj te hiče?
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Re: osoba bez spola?
Pa ako se ne želi identificirati, ne znači da nema spolni organ i spolni nagon
.
- komad kruha
- Status: Solo
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
kaj se mene tice moze se identificirati kao zirafa.
svatko ima pravo na svoje osjecaje dokle god ne unistava druge. jedino mi je bitno da je normalna osoba a sad spol, boja koze, kose, ociju, jel ima 1 ruku ili 3, jel vanzemaljac/ka/o-zabole me
svatko ima pravo na svoje osjecaje dokle god ne unistava druge. jedino mi je bitno da je normalna osoba a sad spol, boja koze, kose, ociju, jel ima 1 ruku ili 3, jel vanzemaljac/ka/o-zabole me
Measure of a woman is her sense of humor
toliko o tome. 
imas jos koje pitanje? da se odgovori, cist da ne otvaras novi topic.
imas jos koje pitanje? da se odgovori, cist da ne otvaras novi topic.
- pineapple14
Ja svejedno ne kužim kako osoba može biti bez roda?? (Pretpostavljam da spol ima s obzirom na genitalije, ne razumijem kako to liječnici ne mogu odrediti !?)
P.S. Pod "bez roda" ne mislim na interseksualne, transrodne i sl. osobe!
- Shanti
- Ja sam: biseksualka
liječnici ne mogu odrediti jer se ova osoba rodila kao muškarac, onda je promijenio spol u ženu, i onda se ni kao žena nije dobro osjećao/la/lo i zaključio/la/lo (:D) da bi bilo najbolje da nema spola. brijem da je nekako i fizički "neutralan", mislim da nema spolnog organa. prečudno mi je ovo, uglavnom ljudi imaju nekakav osjećaj roda, pa makar vrlo fluidan i negdje "između", ili oba u isto vrijeme, a opet ni jedno, ali uvijek je nekako pomiješano to doživljavanje sebe... ovo da je baš na nuli....prezanimljivo...ja bih to malo promatrala i proučavalapineapple14 je napisao/la:Ja svejedno ne kužim kako osoba može biti bez roda?? (Pretpostavljam da spol ima s obzirom na genitalije, ne razumijem kako to liječnici ne mogu odrediti !?)
When it comes to love, sometimes you just can't think straight.