Heterofob - da, ne?
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Heterofob - da, ne?
prije me nije smetalo, sloboda izrazavanja, we live in a free country i slicno, ali nekako mi je s vremenom postalo odbojno jer sam shvatila da ni ja sama to ne bih mogla raditi iz nekakvog respekta prema okolini, partneru i sebi. sto koga briga sto ja osjecam prema njemu.
plus, nerado pokazujem svoje osjecaje i ne volim da itko zna ista o mojoj privatnosti s nekim. uvlacim se u sebe zadnje vrijeme, vracam se u fazu osnovne skole kada sam bila silent bob a pocela sam i potiskivati, sto nikad nisam. jednog dana cu valjda implodirati i u reebok tenisicama i losem beskucnik-outfitu luda vuci po gradu kolica iz supermarketa natrpana random stvarcicama s puta.
nego, sto sam ono htjela reci, da, kissing in public people treba prziti na lomaci i to 
ex invalid_user
-
Gost
"Djevojci je najbolje pokloniti cvijet koji raste u ruci."
- Žuži Jelinek.
Pa si vi mislite.
- Žuži Jelinek.
Pa si vi mislite.
-
NiceGirl
lijepo se ljubiti i da mogu nebi opce prestala. ali,neki bonton mora postojat. je li vam ugodno kad izadjete sa frendovima van (a da su par) i za to vrijeme kada bi se druzili i razgovarali,oni se cijelo vrijeme cmacu i drpaju. ok,date si pusu,al cijelo vrijeme.
jednom na kavi isto cura i decko,cijelo vrijeme za stolom do nas se cmacu,al da su se ljubakali stalno,nego jos ispustali zvukove.
ot-unajmite si sobu,pa na kavu dodjite normalni.
jednom na kavi isto cura i decko,cijelo vrijeme za stolom do nas se cmacu,al da su se ljubakali stalno,nego jos ispustali zvukove.
ot-unajmite si sobu,pa na kavu dodjite normalni.
- Zita
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
nisam. barem mislim da nisam 
zvaljenje u javnosti mi je malo onak neukusno bilo da se radi o hetero ili homo parovima no radi toga nebi zaljepila etikete hetero/homofob (pusice i razmjenjivanje njeznosti mi je okej-ljudi se vole i nema potrebe za ljubomornim ispadima)
nebi mi nit palo na pamet komentirati i jednako mi je neukusno kad netko parovima uletava sa negativnim komentarima i pametovanjem sto se smije a sto ne na javnom mjestu
zvaljenje u javnosti mi je malo onak neukusno bilo da se radi o hetero ili homo parovima no radi toga nebi zaljepila etikete hetero/homofob (pusice i razmjenjivanje njeznosti mi je okej-ljudi se vole i nema potrebe za ljubomornim ispadima)
nebi mi nit palo na pamet komentirati i jednako mi je neukusno kad netko parovima uletava sa negativnim komentarima i pametovanjem sto se smije a sto ne na javnom mjestu
Measure of a woman is her sense of humor
ovo sam i ja zadnje vrime mislila. ne o tebiinvalid_user je napisao/la:prije me nije smetalo, sloboda izrazavanja, we live in a free country i slicno, ali nekako mi je s vremenom postalo odbojno jer sam shvatila da ni ja sama to ne bih mogla raditi iz nekakvog respekta prema okolini, partneru i sebi. sto koga briga sto ja osjecam prema njemu.plus, nerado pokazujem svoje osjecaje i ne volim da itko zna ista o mojoj privatnosti s nekim. uvlacim se u sebe zadnje vrijeme, vracam se u fazu osnovne skole kada sam bila silent bob a pocela sam i potiskivati, sto nikad nisam. jednog dana cu valjda implodirati i u reebok tenisicama i losem beskucnik-outfitu luda vuci po gradu kolica iz supermarketa natrpana random stvarcicama s puta.
aj kad ti krene reverzibilni proces javi kako si do toga dosla.
- Kroacija
ex invalid_user
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Kontakt:
Priznajem da sam jučer ujutro imala napad heterofobije kad me probudilo divljačko trubljenje najmanje 15 automobila koje je pratilo gromoglasno ijuju u kombinaciji s tamburašima. Ne znam zakaj te svadbe moraju bit tak bučne.
- ticklebook
- Status: U vezi
- Kontakt:
Nemoj mi reći da su i kod tebe prošli oni s dugom bijelom "limuzinom" (onakve "američke", pimp-style) a iza nje je išao džip iz kojeg se vijorila VEEEELIKA hrvatska zastava?tamara3 je napisao/la:Priznajem da sam jučer ujutro imala napad heterofobije kad me probudilo divljačko trubljenje najmanje 15 automobila koje je pratilo gromoglasno ijuju u kombinaciji s tamburašima. Ne znam zakaj te svadbe moraju bit tak bučne.
Vidjela sam ih s balkona i požalila što HD kameru koš nisam odnijela na servis!
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Kontakt:
Ne znam, nisam gledala kroz prozor al moguće da je bilo to
. Jedva čekam da se i mi počnemo ženit, cijeli kvart ću dić na noge već u sedam ujutro i pozvat sve lezbe i pedere koje poznam i ne poznam u ogromnu kolonu do općine pa onda dalje, samo moram odabrat barjaktara s jakim glasom.
- Zita
oh da..svadbe su jednostavno previse za hendlat
taj kic
te zastave
dvokorak
prestrasno
taj kic
te zastave
dvokorak
prestrasno
Measure of a woman is her sense of humor
mozeinvalid_user je napisao/la:to je okej, bit cemo gradski oriđinali, ja cu tebe natjerati da se preselis u split i podijelit cemo teritorij, meni od katalinka pa do pocetka luke, tvoji su pazar i sve do đardina
@tam..jel mogu ja bit barjaktar? ja ionako volim svadbe

-
Gost
Što vam smeta ijuju? 
Nema ptice do prasice.
ps Pederske i lezbijske svadbe bi bile JOŠ glasnije, kičastije, gone wild!
Kad se sjetim ja, moja Juliska
kako si mene ljubila
kako smo samo ludo plesali
dok su cardas svirali
Ref.
Tvoje male slatke cizmice
zemlju nisu dirale
nije bilo ljepse curice
od tebe, golubice...

Nema ptice do prasice.

ps Pederske i lezbijske svadbe bi bile JOŠ glasnije, kičastije, gone wild!
Kad se sjetim ja, moja Juliska
kako si mene ljubila
kako smo samo ludo plesali
dok su cardas svirali
Ref.
Tvoje male slatke cizmice
zemlju nisu dirale
nije bilo ljepse curice
od tebe, golubice...

pa moraju se ljudi po zadnji put u zivotu proveselititamara3 je napisao/la:Priznajem da sam jučer ujutro imala napad heterofobije kad me probudilo divljačko trubljenje najmanje 15 automobila koje je pratilo gromoglasno ijuju u kombinaciji s tamburašima. Ne znam zakaj te svadbe moraju bit tak bučne.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- Kroacija
upravo to sam htjela napisatiReaTM je napisao/la: ps Pederske i lezbijske svadbe bi bile JOŠ glasnije, kičastije, gone wild!
ex invalid_user
- komad kruha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
nisam heterofob i baš i ne poznajem nekoga tko je. poznam neke homofobe, da, na žalost, njih ima poprilčno.
ne smetaju me ljudi koji se drže za ruke, ljube i razmjenjuju kojekakve izlučevine po tramvaju. smetaju me smrdljivi i pijani ljudi u tim istim tramvajevima, smetaju me ljudi koji se svađaju u živo ili preko mobitela, smeta me glazba koja dopire iz nečijih slušalica.... poljupci i dodiri me zaista ne smetaju.
ne smetaju me ljudi koji se drže za ruke, ljube i razmjenjuju kojekakve izlučevine po tramvaju. smetaju me smrdljivi i pijani ljudi u tim istim tramvajevima, smetaju me ljudi koji se svađaju u živo ili preko mobitela, smeta me glazba koja dopire iz nečijih slušalica.... poljupci i dodiri me zaista ne smetaju.
kaj te hiče?
ma ne znam jesam li heterofob, mozda neki dio mene jest, ili bi se više nazvala mainstreamofob (barem onoga što je mene kroz život okruzivalo)
kod nas cijeli taj hetero paket najcesce ide uz: crkvu, tomson feat cajke_sindrom i robot.tor. mentalitet, pa mislim da sam više puna bijesa, tuge i ogorčenja prema tom bučkurišu, iz kojeg se često izrode stvarno svakakva sranja (Beograd danas je samo jedan od primjera)
pa stoga (da proste dame i gospoda ako uvrijedim koga): jebem ti crkvu i amorfnu masu sastavljenju od ljudi kojima je mozak na automatskom pilotu
možda sam malko skrenula sa heterofobije, ali je (i) kroz tu prizmu promatram, pa nisam mogla razdvojit
kod nas cijeli taj hetero paket najcesce ide uz: crkvu, tomson feat cajke_sindrom i robot.tor. mentalitet, pa mislim da sam više puna bijesa, tuge i ogorčenja prema tom bučkurišu, iz kojeg se često izrode stvarno svakakva sranja (Beograd danas je samo jedan od primjera)
pa stoga (da proste dame i gospoda ako uvrijedim koga): jebem ti crkvu i amorfnu masu sastavljenju od ljudi kojima je mozak na automatskom pilotu
možda sam malko skrenula sa heterofobije, ali je (i) kroz tu prizmu promatram, pa nisam mogla razdvojit
Baljakanje u javnosti per se je u kurcu. Smiriti hormone, uzeti u obzir ljude oko sebe i malo pripaziti nije naodmet. Najgore mi je kad stojim u gužvetini u tramvaju, nemam mp3 player a par stoji iza mene, cmokće, šljapka i slično. Nije bitna spolna kombinacija, makar meni.ReaTM je napisao/la:U jednom lezbijskom bircu u Zgu je došlo do opominjanja str8 para koji su se ljubili za svojim stolom.
Što mislite, jesu li to zaslužili? Žvaljakati se tako slobodno pred svim tim lezbama, tcc.
You are afraid of insects and women. Ladybugs must render you catatonic.
hm, a koliko je taj stav da je poljubac mladog ljubavnog para u javnosti nesto najodvratnije za vidjeti rezultat toga sto gay i lezbijski parovi (cast izuzecima) nisu u prilici na jednak nacin izrazavati njeznosti, pa se onda dodje do toga da je to ionako fuj?
pokusavam proniknuti sto je tako za povracati kada se dvoje zaljubljenih tinejdzera ljube u nekom parku ili kada si tepaju u tramvaju ili sta vec to ogavno cine da je bolje iskopati oci nego uopce pogledati... mozda ja sa svojom neosjetljivoscu na sve te jebacke orgije zaljubljenih parova u javnosti ne primijecujem njihovu raskalasenu vulgarnost, ali stvarno ne mogu reci da sam cesto vidio nekakvo bas napadno i neukusno ponasanje, s time da poljupce, zagrljaje, drzanje za ruke i takve stvari smatram lijepim dodatkom u javnom prostoru, svakako boljim nego billboarde punih reklama.
pokusavam proniknuti sto je tako za povracati kada se dvoje zaljubljenih tinejdzera ljube u nekom parku ili kada si tepaju u tramvaju ili sta vec to ogavno cine da je bolje iskopati oci nego uopce pogledati... mozda ja sa svojom neosjetljivoscu na sve te jebacke orgije zaljubljenih parova u javnosti ne primijecujem njihovu raskalasenu vulgarnost, ali stvarno ne mogu reci da sam cesto vidio nekakvo bas napadno i neukusno ponasanje, s time da poljupce, zagrljaje, drzanje za ruke i takve stvari smatram lijepim dodatkom u javnom prostoru, svakako boljim nego billboarde punih reklama.
-
Plague
i ja isto pokušavam shvatit što tu točno cijenjenim korisnicama izaziva refleks povraćanja. tužno mi je povjerovat da su toliko jadne da si ih pročitao i cijeli taj misterij uspio objasniti u prvoj rečenici, iako izgleda da je ipak tako. otužno.
- melted_sun
- Status: U vezi
nisam, ali me isto nerviraju izjave kao npr mog prijatelja kad sam mu rekla, on sve prihvaca ali misli da su homo veze na nizem rangu od hetero veze jer dva jednaka spola nisu kompatibilna, on te veze gleda kao nesto nize,jer zena zeni ne moze biti kao muskarac