Jon Stewart (The Daily Show) autao Marcusa Bachmanna

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Odgovorite
Popeye

Jon Stewart (The Daily Show) autao Marcusa Bachmanna

Post Postao/la Popeye » 14 srp 2011 10:59

disclaimer: link s prilogom koji će se pojaviti dolje u topicu poslao sam i na jednu mejling-listu, te podijelio s nekoliko prijatelja. dakle, ukoliko još ljudi na nekim drugim forumima i društvenim mrežama bude komentiralo istu stvar, nije riječ o nikakvoj zavjeri da se ponište temeljna ljudska prava marcusa bachmanna od krugova bliskim kojemgod kurcu palcu. nego o uobicajenom ponasanju medju ljudima danas online, koji razmjenjuju linkove i slično. :D

cast of characters
1. jon stewart - voditelj komične emisije 'the daily show', u kojoj se na satiričan način obrađuju teme iz društva i politike, politički nekorektan lijevi liberal
2. marcus bachmann - suprug republikanske predsjedničke kandidatkinje michelle bachmann, oboje su kršćanski fundamentalisti, a on je doktor koji "liječi" homoseksualnost u svojoj klinici, te je dao razne homofobne izjave

& što se desilo?
jon stewart je napravio prilog/skeč o tome kako je sam marcus bachmann zapravo gej, odnosno autohomofobna ormaruša, te ga je manje-više autao. naravno, to je u satiričnom kontekstu, no svima je jasno što je zapravo rekao.

e sad, trebate pogledati link (prvih 6 min, no smijat cete se :D):
http://www.thedailyshow.com/full-episod ... richardson

uglavnom, sto vi mislite o tome?
i say, marcus bachmann je dobio što je zaslužio. no, ja sam radikal. :rap:

tamara3
Just tax the stupid people.
Spol/rod: žensko
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Re: Jon Stewart (The Daily Show) autao Marcusa Bachmanna

Post Postao/la tamara3 » 14 srp 2011 15:43

Link mi se nešto ne otvara ali čula sam nešto o tom bachmannu već.
Ako je točno da "liječi" homoseksualnost i da i na druge načine djeluje štetno i diskriminacijski u odnosu na LGBT ljude, onda je nasilnik i da - nije drugo ni zaslužio. A čitam i da je dao potpis(e) protiv gej brakova. To mi se ne sviđa :hmmm:.

Jadzia Dax
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Jadzia Dax » 14 srp 2011 21:59

Jon Stewart mi je legenda i volim njegov shou i njegov humor, a ovaj tip Bachmann.... obična seljačina, da je iz Cro bio bi gradonačelnik ST ili ZG

call_me
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la call_me » 16 srp 2011 09:08

tip mi je genijalan. mnogo lajkam metod :)

Gost

Post Postao/la Gost » 16 srp 2011 14:06

tamara3 je napisao/la: Ako je točno da "liječi" homoseksualnost i da i na druge načine djeluje štetno i diskriminacijski u odnosu na LGBT ljude, onda je nasilnik i da - nije drugo ni zaslužio. A čitam i da je dao potpis(e) protiv gej brakova. To mi se ne sviđa :hmmm:.
gornji stav sam izrazila u temi rachel maddow, nemam ništa protiv postupka j.stewarta.

Odgovorite