ZAPAZANJE- ZADAR
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: ZAPAZANJE- ZADAR
vis, mozda me zbog toga i odbije, nisam racunala na to. 
ma odvest cem je u gardena da hladi guzicu. nadam se da se nece uspaliti na onim krevetima. :p
ma odvest cem je u gardena da hladi guzicu. nadam se da se nece uspaliti na onim krevetima. :p
ex invalid_user
-
Plague
mislim da će mi bit čudno da sam u zadru a nitko mi nije umro. ali možda ja umrem na plus 40. nikad se ne zna.
- Jadzia Dax
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
svima koji misle doći u zd, tu vam je velika gužva i vrućina, dobro razmislite želite li biti tu
jadziadax je napisao/la:svima koji misle doći u zd, tu vam je velika gužva i vrućina, dobro razmislite želite li biti tu
ao aooo ts ts ts kakav je ovo antituristicki slogan
vruce vruce jest al' ni drugdje nije bolje ipak.. alooo ima moraaaaa i klimatiziranih kafica i bar 53 nacina za izbjegavanje guzve i sve
- LittleRedRidingHood
a jeste ga nahvalile,onda ko ce mene pozvat u Zadar malo me prosetat? ja obicno samo protutnjim kroz njega bez puno zaustavljanja..
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
jes da je mali ali samo protutnjati... ts ts ts ..
treba se to popraviti , pod hitno
treba se to popraviti , pod hitno
Ooooo pa ti posta zadranka 1/1
da ne ispada da ga branim ali.. komparativnom analizom
ustanovih da mentalitet nije mozda bolji al' nije ni gori od ostalih mentaliteta karakteristicnih za toliko nam drag Mediteran tako da... opusteno i zajebantski i zivot je lijep
a guzve ..pa zna se da ili juris kroz kalelargu pa svima sve po spisku na znanim i manje znanim jezicima ili pak lagano i incognito po ostalim kalama u kojima ima dovoljan broj mjestasaca za popiti kavu/cedevitu i procitati novine na miru. to je bar moj "nacin prezivljavanja"
i da.. od svih mogucih zala , meni je postalo vrlo drago ovo koje "znam"
da ne ispada da ga branim ali.. komparativnom analizom
a guzve ..pa zna se da ili juris kroz kalelargu pa svima sve po spisku na znanim i manje znanim jezicima ili pak lagano i incognito po ostalim kalama u kojima ima dovoljan broj mjestasaca za popiti kavu/cedevitu i procitati novine na miru. to je bar moj "nacin prezivljavanja"
i da.. od svih mogucih zala , meni je postalo vrlo drago ovo koje "znam"
- Jadzia Dax
- Ja sam: lezbijka
mah, zd je horse crap na mušici....
ne sviđa mi se, trenutno sam zapela tu ali radim na tome da odem far far away
ne sviđa mi se, trenutno sam zapela tu ali radim na tome da odem far far away
- Kroacija
hm, zadar... :veselise:
sto obuci, nest fensi ili nest klosarski? pristojnu i slatku lanenu kosuljicu i balerinke ili starke i neku svakodnevnu majicetinu? tamno ili svijetlo? mozda haljinu? bijele trikvarte i sivo bijelu majicu u kombinaciji sa sivo bijelim adidaskama? a imam i svileni, skupi bijelo-sivi ljetni sal. to bi se savrseno uklopilo. ha? ne? najbolje da ja ponesem svoju klosarsku obleku, sve mi se cini.
ovo ostalo je definitivno za moje business-dane. 
sto obuci, nest fensi ili nest klosarski? pristojnu i slatku lanenu kosuljicu i balerinke ili starke i neku svakodnevnu majicetinu? tamno ili svijetlo? mozda haljinu? bijele trikvarte i sivo bijelu majicu u kombinaciji sa sivo bijelim adidaskama? a imam i svileni, skupi bijelo-sivi ljetni sal. to bi se savrseno uklopilo. ha? ne? najbolje da ja ponesem svoju klosarsku obleku, sve mi se cini.

ex invalid_user
- Kroacija
a sto?
klosarske gace i majcu.Ooooo je napisao/la:
molim te nakon ovog posta napisi sto si ponijela i nosila za vrijeme bivanja u zd:)
ex invalid_user
-
Plague
skombinirala je smeđe hlače i crnu majicu. kak neukusno. svi znaju da crno i smeđe ne ide zajedno. 
- Kroacija
ide. s crnim starkama i crnom torbom.
jel ti ovo mene provociras a ja se dam isprovocirat as usual? idi se spremat i kus.
jel ti ovo mene provociras a ja se dam isprovocirat as usual? idi se spremat i kus.
ex invalid_user
e Invalidna moran te pitat, s kojim novim skupim cipelama nosiš taj svileni, skupi bijelo-sivi ljetni šal? i u toj kombinaciji, na kojem ti je jeziku najdraže pričat od onih pet, šest u kojima si fluentna? i gleda li te mrko poneki šef s jednog od super plaćenih poslova koje radiš? mrko jer si tako savršena, a žena 
-
backspace
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s1XozsBN ... r_embedded[/youtube]
evo za topless/drpanje seanse u d mjestu u d zdu. pa čagica tam oko štangice. i svuda unaokolo. i ako može nekad dok sam i ja tamo negdje. oko šanka. unaokolo. hvala od srca.
evo za topless/drpanje seanse u d mjestu u d zdu. pa čagica tam oko štangice. i svuda unaokolo. i ako može nekad dok sam i ja tamo negdje. oko šanka. unaokolo. hvala od srca.
- Kroacija
ovo ti kao, podjebavas?Bash je napisao/la:e Invalidna moran te pitat, s kojim novim skupim cipelama nosiš taj svileni, skupi bijelo-sivi ljetni šal? i u toj kombinaciji, na kojem ti je jeziku najdraže pričat od onih pet, šest u kojima si fluentna? i gleda li te mrko poneki šef s jednog od super plaćenih poslova koje radiš? mrko jer si tako savršena, a žena
problem je sto ga nikada nisam ni stavila na sebe jos. cekam priliku. a to ne moze bez cipelica.
nego, kakvi to poslovi tebe jos interesiraju, na kojem sam ja to poslu dobro placena?
i da, mrko me gledaju, ali nije sef.
ex invalid_user
a sori, morala sam malo, I couldn't resist the opportunityinvalid_user je napisao/la:ovo ti kao, podjebavas?Bash je napisao/la:e Invalidna moran te pitat, s kojim novim skupim cipelama nosiš taj svileni, skupi bijelo-sivi ljetni šal? i u toj kombinaciji, na kojem ti je jeziku najdraže pričat od onih pet, šest u kojima si fluentna? i gleda li te mrko poneki šef s jednog od super plaćenih poslova koje radiš? mrko jer si tako savršena, a žena
problem je sto ga nikada nisam ni stavila na sebe jos. cekam priliku. a to ne moze bez cipelica.![]()
nego, kakvi to poslovi tebe jos interesiraju, na kojem sam ja to poslu dobro placena?
i da, mrko me gledaju, ali nije sef.bull's eye.
i upravo zato se nastoji izbjeci taj gay predznak birca. nije stvoren ni na kakvoj aktivistickoj bazi niti mu je to cilj. sve sto je oduvijek nudio je opustena i friendly atmosfera u kojoj se moze pronaci siri krug ljudi. nije tu da se bori ni za cija prava, niti osigurava "siguran" prostor (cijeli grad je moj zivotni prostor i ne bjezim ni od koga).Ooooo je napisao/la: postoji jedna verzija dobrog, koja nije prilagodjena svim zenama, a niti malo nije naklona izvlacenju zena/cura koje imaju potrebu suociti se sa svojim seksualnoscu a nis spremne javno istupiti.
to nije glavna zanimacija mene kao lezbijke, nego mene kao osobe.ukoliko glavna zanimacija lezbijki ne bude iskljucivo "zabava"
bring your mind into my head...
Prilično dobro znam kako se je teško outati u ZD tako da bi i otvoreni aktivizam bio dobra i žestoka borba "prsa u prsa"... na svim područjima i ljeti i zimi... Dole za to ne treba samo hrabrosti već i doza ludosti.
Anyway, eto me dole u 8.mj. pa možda i padne koja cuga
I gdje je taj "D"?
U onim novim zgradama pored bivšeg B.Kidrića?
Anyway, eto me dole u 8.mj. pa možda i padne koja cuga
I gdje je taj "D"?
U onim novim zgradama pored bivšeg B.Kidrića?
ja ne moram eliminirati da sam lezba niti je to nesto od cega mogu pobjeci. i sama znas da je meni posao jos jedina frka. opcenito imam dojam da ljudi previse drame oko toga. situacija nije nista bolja ni gora nego u ostalim gradovima. strah je invidualna stvar svakog pojedinca i kuzim da nemamo svi iste uvjete da se ponasamo kako zelimo, ali taj crnjak od slike koji se dobiva kroz tvoje postove... ja ga jednostavno ne vidim.
bring your mind into my head...
- Kroacija
ajme.Ooooo je napisao/la:
sto je to sto grad nudi lezbijkama- NISTA
lezbijski sadrzaji u zd -ne postoje- N I K A K V I!!!!!!!!!!!!!
na kakve to sadrzaje tocno aludiras? radionice kolaza i glinamola, igraonice s toboganima i klackalicama, kolektivno kukicanje?
i daj prestani vise toliko kenjati po zadru opcenito.
ex invalid_user
bravo.Ooooo je napisao/la:
mogucnost pretvaranja atmosfere (ako se to nije desilo) u kupleraj, cini se da je velika
zene/cure lezbijke NEMAJU zivotni prostor...
mislim da postoji tendencija raspada atmosfere, kada zd pocne licini na vec vidjeno u zg...mjesto koje treba izbjegavati ako se ne zeli biti dio traceva ili se zeli izaci na mjesto gdje se osjecas neoptereceno nekada teskim lezbijskim pogledima i glasinama.
ne znam, po meni zadar nije meka...ali ima potencijalnu buducnost kao takav ako se netko uhvati posla i ukoliko glavna zanimacija lezbijki ne bude iskljucivo "zabava"
neka je lijepo vama koje ste u zd, mislim da je veliki korak sto lokal "D"postoji..
...koji se nuzno moraju poceti baviti zadrom!!!!!!! SADA JE VRIJEME!!!!!!!
ovo si odlicno pisala.
ljudima nek je kruva i igara, pa tako i ovaj put ce te ic poklapat al ustvare ne razume i vjerovatno im je pun kurac sta razmisljas i sta si realna a oni su taman se ususkali jer imaju birc.
ma ljudima se neda bavit tim.
pa kad vidim da te napadaju jer kurca nerazume sta oces rec.
- Kroacija
a tko ju to napada? ja uvidjam agresiju samo iz njenih postova.
ex invalid_user
postoji..