Što ste jeli za ručak?
Re: Što ste jeli za ručak?
skuvala tonu bolonjeza koji je ispao tako dobro da sam pojela jednu žlicu ole.... najbolji do sada...
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
- samo ja
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
rižu na indijsko-mexički način s povrćem 
-
Plague
daj ga meni ako nećeš. ja ću tebi kroasan.
ot. žnjopam taj glupi kroasan. prva hrana danas. kava druga. brijem da će mi to bit ručak.
sad me još večera muči, ali mislim da ću skoknut do popaja po topli (
) prije rakijarnice.
ot. žnjopam taj glupi kroasan. prva hrana danas. kava druga. brijem da će mi to bit ručak.
sad me još večera muči, ali mislim da ću skoknut do popaja po topli (
Joj, nikako mi danas ne paše. U nekakvom sam junk-food periodu
Mada zna i čušpajz dobro sjesti nakon nekoliko dana mesine.
Mada zna i čušpajz dobro sjesti nakon nekoliko dana mesine.
▲ v o l c a n o ▲
juhu od bundeve i paštu na pome
- roza_surla
ispeko.la burek! Preprepredobar 
Roza nije koza
Niti surla znaci da je kurva
Niti surla znaci da je kurva
^ Zakaj ja nikad nisam voljela burek? *sniff*
Mama ima novu izmišljotinicu - napravila je par komada od one smjese što ide u (punjenu) papriku i sarmu, stavila okolo tikvice, prelila vrhnjem i zapekla. Not bad at all.
Mama ima novu izmišljotinicu - napravila je par komada od one smjese što ide u (punjenu) papriku i sarmu, stavila okolo tikvice, prelila vrhnjem i zapekla. Not bad at all.
▲ v o l c a n o ▲
Tek spremam da počnem pripremat
, na današnjem meniju je škarpina (koja je već u marinadi), mislim je peći zamotanu u papiru za pečenje, uz to blitvu i krumpir.
nu nje!
ot: ni'ta...a i ne da mi se pokrenit, i jedu mi se mandarine, a plac je tri minute ipak dalkeo...treba se i izvuć iz šlafroka...kukulele
ot: ni'ta...a i ne da mi se pokrenit, i jedu mi se mandarine, a plac je tri minute ipak dalkeo...treba se i izvuć iz šlafroka...kukulele
-
Plague
reći ćemo ti kad se vidimo.
Zadnja izmjena: Plague, dana/u 03 lis 2011 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
- alice
- Ja sam: lezbijka
u! u! u! spremila sam super salatu - malo zelene, malo paradajza, jedan krastavac, malo poriluka, naribana mrkva... i piletinu 
yummy!
yummy!
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King
:/ tost o sira sam si radila, i sad jedem kumpirušu i jogurt, nećem tako brzo kuvat nakon onog fijaska sa ječmom i azuki gra'om
MA nemoj biti pic*ica. Kuhaj i takvih će fijaska biti sve manje
OnTop.: piletinu na naglo i matovilac salatu s krumpirom.
OnTop.: piletinu na naglo i matovilac salatu s krumpirom.
piĆkica ti je u gaČama! 
edit: da ne spamam, ak se nekom da, nek mi neko veli neš fino što bi mogla s svjetačom/karfiolom/kaulom napraviti (nekomplikovano, a d anije samo lešavanje), čeka me u friđu već par dana...
edit: da ne spamam, ak se nekom da, nek mi neko veli neš fino što bi mogla s svjetačom/karfiolom/kaulom napraviti (nekomplikovano, a d anije samo lešavanje), čeka me u friđu već par dana...
skuhaj sve i zmixaj stapnim mixerom, nemoj dodavat vrhnje, iskoristi vodu u kojoj se kuvalo. savrsena krem juha od povrca. ako imas krutončiće, tim bolje.
-
Mia.
- Kontakt:
ili, ili narezati krumpir na ploške i staviti cvjetaču i posuti krušnim mrvicama i staviti peći.
iako call, sjajan prijedlog, zaista.
iako call, sjajan prijedlog, zaista.
Stay tuned.
hvala curke 
odabrala sam iz izloga broj jedan, samo nisam imala kurtončiće
:berlava: i moram reć da mi je dobro došla juhica nakon par dana suve hrane;
jedino mi se čini da malo kiskam s tim krem pričama, jes da sam ja poila tri tanjira, ali je bila ipak malo "slaba", trebalo je dosta tamarija (soja sos) da metnem da mi bude baš skroz fino; koliko vode treba stavtiti kad se oće napraviti krem juha? jel taman da prekrije povrće (ja sma metila više)? ili je problem što nisam metila nikakvu kocku; (od povrća tu su bile cvjetača, dvi mrkve narančaste, dvi žute), i začina svakakih; biće je falilo luka i još povrća?
odabrala sam iz izloga broj jedan, samo nisam imala kurtončiće
jedino mi se čini da malo kiskam s tim krem pričama, jes da sam ja poila tri tanjira, ali je bila ipak malo "slaba", trebalo je dosta tamarija (soja sos) da metnem da mi bude baš skroz fino; koliko vode treba stavtiti kad se oće napraviti krem juha? jel taman da prekrije povrće (ja sma metila više)? ili je problem što nisam metila nikakvu kocku; (od povrća tu su bile cvjetača, dvi mrkve narančaste, dvi žute), i začina svakakih; biće je falilo luka i još povrća?
pa nisi valjda stavila u juhu svu vodu u koju se kuvalo povrce?
povrce kuhas u cim vise vode, dodaj svakako soli da povrce ne ostane bljutavo, mos stavit i vegete ili nesto. posli izlij vodu, ostavi samo petinu, jer ce zmixano povrce samo po sebi biti dovoljno da napravi juhu. ako ti se cini gusto, dodaj dec vode u kojoj se kuvalo povrce, ne vise. i nemoj dodavat vrhnje i pizdarije, to ne rade pravi mastechefovi 
call_me je napisao/la:pa nisi valjda stavila u juhu svu vodu u koju se kuvalo povrce?
sad ću vjeropjatno češće raditi juhice krem jer ih baš voli , hvala masterš. -
Plague
dva biftekića i blitvu. prvi je bio divan, drugi je majka previše zapekla.
raspoložena sam za nešto slatko.
raspoložena sam za nešto slatko.