gemini je napisao/la:Meni se cini da piletina voli starije koke, a ne obratno...
Riječi Ti se pozlatile...
Štundiram si nešto ovih dana i zaključujem da sam sad u godinama kada bi to mogao biti problem.
Gledam baš jučer profile na gay.hru i većina korisnica je ispod moje imaginarne letvice. Stavila sam prvo kao donju granicu 27

godina, no onda sam se skulirala (a možda i prepala) i napisala 31 (gornja granica nije toliko slobodna. Napisah 45). No većina lezbica je 20-25 (te mlađe generacije su daleko slobodnije nego što je bila moja..što je super al ne nužno korisno za mene).
S druge strane, vezu (koja me u konačnosti i interesira..tj. voljela bih da se desi u idućih par godina) nisam započinjala preko internet upoznavanja. Tom logikom sigurno ju (buduću partnericu) niti neću upoznat online. No kako ću je upoznat ?!. Aktualna teorija je da bih buduću partnericu mogla naći ak se minglam s lezbicama ili ako se počnem više socijalizirati. Učlanih se opet na forume i upisah se u planinarsko društvo (iako je glavni razlog bil sama socijalizacija no lagala bih kad ne bih rekla da mi i to (upoznavanje buduće partnerice) nije palo na pamet). Naravno da bi bilo super da je nenadano i neočekivano, no dio mene je promišljen i realan i zna da stvari ne padaju s neba. PA tako ne očekujem da će ta neka žena banuti u moj ured, al se šansa povećava druženjem se većim brojem ljudi.
Zaključila sam da sam u zeznutim godinama za bit solo. Lezbi moje generacije nema puno (il nisu otvorene s tim) i ak jesu onda su u vezi. Zaključujem i da je pogotovo zeznuto biti gay u kasnijim 40-tim/pedesetima, kojih ima još manje (tj. tim generacijama je još daleko teže prakticirati ono što jesu) ili je teško doći s njima u kontakt.
Dvije djeve s kojima sam bila u dugim vezama su bile svaka po 6 godina mlađe od mene. Možda sama činjenica da nisam razmišljala o toj činjenici da su mlađe i koliko su mlađe pokazuje da godine nisu nikad ni bile tema našeg odnosa. NO računam da bi mogla bit tema budućeg.