Uoči menstruacije žena je na dnu inteligencije
Uoči menstruacije žena je na dnu inteligencije
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- Afrodita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: Uoči menstruacije žena je na dnu inteligencije
Dakle kad će njihova glupost doći kraju. Bili bi najsretniji da žene imaju položaj kao u srednjem vijeku i da postoji progon vještica. 
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
Tko bolje zna o menstruaciji i ženskoj inteligenciji od starih prdonja u celibatu? 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Jadzia Dax
a koliko puta smo mi rekle, "joooj PMS, luda je ili luda sam", on je pop, što on zna o životu, jadan
- Corduroy
ne znam dal smo o ovom već negdje pisale pa neću otvarati novu temu (a ima veze s crkvom pe paše ovdje):
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/film/8 ... vniku.html
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/film/8 ... vniku.html
And it seems so real I can feel it
So why can't I touch it?
So why can't I touch it?
al je zato na vrhu intuicije...
što je onda izgovor svećenika za konstantno bauljanje po dnu inteligencije?
uuu di je like button?? a, evo garainbow je napisao/la:al je zato na vrhu intuicije...
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
ljubomora, starimoj, ljubomora..Popeye je napisao/la:što je onda izgovor svećenika za konstantno bauljanje po dnu inteligencije?
- didi0gisele
- Status: Solo
Obični TenKre!!! - izrečeno kao posljedica PMS-a.. a ne izostanka inteligencije...
Pa zar je moguće da itko to izgovori u 21. st i to ne bilo tko već "Pastir koji vodi ovčice", nije ni čudo da je toliko ispranih mozgova na svijetu...
Pa zar je moguće da itko to izgovori u 21. st i to ne bilo tko već "Pastir koji vodi ovčice", nije ni čudo da je toliko ispranih mozgova na svijetu...
When for the last time you close your mouth, your words and soul will belong to the world of no place no time.
Hohoho, ajme, sta sve ove vjerske budale ne izjave...
Ja bi njemu bloody tampon u nos ugurala- izvini, stari, strasno mi je pala inteligencija ovih dana...stvarno ne znam sta radim...
Ja bi njemu bloody tampon u nos ugurala- izvini, stari, strasno mi je pala inteligencija ovih dana...stvarno ne znam sta radim...
"for me it is more about seduction than just a pretty face"