jeste li i vi zaljubljene?
-
Tam F
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
eto nešto čavrljam sa dragim frendicama
večeras i dođoh do zaključka da mi je ukus nešto čudan, naime sviđaju mi se neobične žene
, ali ipak moja draga šefica, koja mi se najviše sviđa, je lijepa- časna riječ!!!
...ali ima brate veliku kilometražu
, i to učinjenu na strejt-o-putevima 
...ali ima brate veliku kilometražu
mazohist & truba
- sedma_od_devet
- Ja sam: lezbijka
-
Gost
da, čak me i on zna :celebrety:nexus 6 je napisao/la:da, čak je i ja znam...jebate kak sam in, prava sam lezba
dobro, ugl. nex, agasta i ja mislimo da misliš na...mene, so? daj se pojasni, malo nam više opiši tu kosooku, (mislim ja fakat imam kose oči, do te mjere da me neupućeni pitaju imam li kakve korjene jugoistočnije od Urala)
u globu sam ovaj četvrtak, (inaće kao ne...
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
ovajjjj, i ja se planiram osisati u nekoj blizoj buducnosti...nexus 6 je napisao/la:lijepo sam ti reko da se ne šišaš. eh, kad ljudi ne žele slušat moje mudre, ultragenijalne savjete.
pa khm khm... moras i mene vidjet da mi das tvoj mudri, ultragenijalni savjet, lijepo molim
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Hidden_soul
- Devil in details
-
Gost
-
mayflower!
- Hidden_soul
- Devil in details
damn, onda nexusicu znaci, otvaras frizersku radnju!?!??nexus 6 je napisao/la:da, ovo za kvalitetu savjeta, čista istina. dakle, Hidden, ono ne?![]()
a ovo za frizuru, a što reć osim da lezbe i strejteri baš i nisu poznati po nekim dobrim ukusima
vec te vidim kao Tomeka kako sa skaricama u rucicama sisas pudlice i urlas iz svega glasa: jer srceee nijeeee kaaameeeeen, dok ti koja suzica klizne sa lisca i padne na izbrijano tjeme neke lezbe *heteronormativnaisklonapredrasudama*
- nexus 6
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
umjesto da tu zvrndaš bedavoće, mogla si već imat superultimativnu frizuru da si poslušala savjet od par postova prije naše gošće koja nadasve mudro i pametno zbori.
no ono što nisam naveo je da sam majstor za frizure, ali nisam naveo u kojem predjelu tijela. moja je recimo sasvim jednostavna ćelavica trenutno, a tebi ćemo složit nekaj lijepoga isto.
I`m in touch with humanity.
- Hidden_soul
- Devil in details
u svakom slucaju, ja moram pustit hkm..kosu, jer bih ja rastenexus 6 je napisao/la:![]()
![]()
umjesto da tu zvrndaš bedavoće, mogla si već imat superultimativnu frizuru da si poslušala savjet od par postova prije naše gošće koja nadasve mudro i pametno zbori.
no ono što nisam naveo je da sam majstor za frizure, ali nisam naveo u kojem predjelu tijela. moja je recimo sasvim jednostavna ćelavica trenutno, a tebi ćemo složit nekaj lijepoga isto.![]()
- Hidden_soul
- Devil in details
swayka je napisao/la:a to ne znam... ja sam se ponadala da cu naic na tipa koji ce me odvuc u neku ulicu koja je skroz zamracena i da ce me skinit po onoj smrzotini i magli tako da mi se bradavice ukrute i sise izgledaju jebozovnije, a ono nista...nisi mi bas nesto.... 0 bodova!
A jesi komplicirana, to si mogla i sama napravit sa 2 stipaljke bokte.
Otic van globala, skinut se na onu hladnocu i nataknut dvije stipaljke na bradavice i gotovo, ne treba ti nexus za to
Ili si mogla kakvo deriste pitat da napravi najcvrscu grudvu koju zna i spizdi ti je u grudi iz sve snage, sigurno bi se ukrutilo stosta