Podznak: Rak.
Mjesec u: Djevici.
Slobodna interpretacija: Škorpion bi naprijed, Rak nazad, a Djevica da sve bude savršeno.
SM party 24/7.

ošlo prosli vikend.eris je napisao/la:strijeac u mjesecujesi sigurna da je piva još uvijek u frižideru?
strijelacudee je napisao/la: di vam je venera?
Konstantno joj laskaj.mimi888 je napisao/la:kako osvojiti jednu lavicu?
Saša je napisao/la:Konstantno joj laskaj.mimi888 je napisao/la:kako osvojiti jednu lavicu?![]()
Bio horoskop istinit ili ne, većina lavica koje znam su JA, JA i samo JA orijentirane.

što to?invalid_user je napisao/la:.. ali jarac-vodenjak je sjebana malo..
Podvojena ličnost?talented miss cohen je napisao/la: blizanci imaju ubedljivo vodstvo! mi se svakako brojimo x2.
Moloko je napisao/la:Sa Ovnovima se ili mrzim ili obozavam,između nema.
Jedino moje iskustvo tog tipa s Rakom je završilo razvodom, pa...Moloko je napisao/la:Rakove je tesko hendlati ali kad ti dopuste da dođeš do njih mogu ponuditi puno toga. Jako emotivni, željni pažnje s čestom promjenom raspoloženja.
Gah, ja bih tu dodala i da Škorpion pamti kao slon, posebno ono loše. I da bolno pikne kad najmanje očekuješ.Moloko je napisao/la:Škorpioni- cista seksualna energija. Slican odnos kao sa ovnovima-ili se ekstra dobro slazemo ili nikako. Znala me privuci njihova intenzivnost iako znaju biti jako destruktivni.
Andain je napisao/la:Ovi blizanci koji prate u stopu su pretpostavljam neodlučne bipsićke
Ni ja pretjerano, ali kad se stvarno neke stvari pokažu kroz vrijeme i ljude i tendencije koje se ponavljaju... Što se tiče ovnovskih karakteristika - mhm, ja se zapravo u dosta njih nalazim, iako me zna živcirati kad ljudi misle da me poznaju samo na temelju horoskopskog znaka.Andain je napisao/la:Al ne volim generaliziranje u horoskopu (prvenstveno generalizaciju svih ovnovskih karakteristika na sebe)