podijeliti s vama svoje nesavladive životne probleme i malo kukati na konto toga što mi se eto, može...
Naime dešava mi se nešto nadasve grozno...
Nakon ljetnog perioda u kojem sam bila zgodna, preplanula i toliko mršava da su mi se čak vidjela rebra kad
se protegnem, ponovno je mojim životom zavladala smrtonosna kombinacija mog lošeg karaktera i velikog broja
kebabdžinica u mom okruženju.
Uz to sam pronašla djevojku koja zna kuhati i voli jesti skoro ko i ja.
Možda vam ne djeluje dovoljno traumatično kao ispovjedi ostalih korisnica osakaćenih prekidom burne dvotjedne
internetske veze sa izvjesnom rasnom Brazilkom koja je ustvari, iza ekrana pedesetogodišnji Mićo s Dubrave, a zbog koje sada razmatraju suicid, ali pobogu, nije mi lako... Pogotovo uz stepenice kad moram na konzultacije na peti kat...
Draga mi tvrdi da joj ne smeta moja škemba... Ali me malo uznemiruje što me je počela koristiti umjesto jastuka...
Također smo uvrstili izreku 'u dobru, zlu i dijabetisu' kad pričamo o razmjerima naše silne ljubavi...
Znam što mi je činiti.
Moram prestati žderati i više se kretati...
Ali to je teško...
Zato molim moralnu podršku...
I još debeloguzih da kukaju skupa samnom...
Također, od onih koji me znaju molim one fejk komentare: ''Ali što ti je, pa uopće se nisi udebljala?! Super
izgledaš... To se na tvojoj visini uopće ne vidi! '' (naravno ne vidi se ni na Triglavu pa to ne znači da nije planina)
Ali od ponedjeljka...
Ovaj vikend još žderem...
Bio je težak tjedan, nemojte se smijati