Zita je napisao/la:Nekoc mi je bilo bitno pratiti tehnologije, znati sve o novim mobitelima, pratiti donekle (koliko se to moze) komp hardver i sve te stvari koje dolaze sa time. Svaki dan sam bila na gsmareni i raznim mobitel frik forumima a sad, kad mi je draga nesebicno uzela xperiu pro pa sam ostala na wildfireu, sam dosla do toga da mi je bas svejedno.
Ne znam jel do tog moba il do cega al vise ne odlazim na slicne stranice. Nemam pojma kaj se novo dovlaci do polica, skoro nezainteresirano gledam novi samsung galaxy 4 i mislim kako mi ne pada na pamet da dam toliko para za takvu malu sitnicu.
Sada bi radje potrosila svu lovu na putovanja. Sad sadim naranče i mandarine na balkonu, surfam po forumima o citrusima i ne uzrujavam se vise oko 80% stvari...bmk.
Sto se kod vas promijenilo? Sto je postalo nebitno a sto je sad najbitnije?
*osice, ak sam pomislis prokomentirat da sam odrasla zamisli kak radim debilnu facu pa bus odustala 
LOL mene to drži već jedno dobrih 5-6 godina.
Mob mijenjam kad crkne ili mu počnu otpadati tipke. Bitno da radi.
Nemam potrebu više isprobati svaki novi restoran ni biti na svakom eventu.
Popušta me "fear of missing out" gomile (svi su tamo a ja nisam) a jača "fear of missing out" rada na sebi i kvalitetnog provođenja vremena sa samom sobom i s bliskim osobama.
S vremenom:
1.) Naučiš biti sam sa sobom
2.) Ako već nisi, počneš osjećati povezanost s prirodom
3.) Naučiš razliku između prijatelja i poznanika
4.) Nađeš neki svoj unutarnji mir
5.) Shvatiš da je politika qrva, kao i inicijative koje se is aktivističkih pretvore u političke.
6.) Naučiš ne trošiti vrijeme na krive Drine i vjetrenjače. Ali kad gađaš, pogađaš u sridu.
7.) Shvatiš koliko ne znaš i koliko još trebaš učiti.
8.) Naučiš spajati materijalno i duhovno.
9.) Naučiš bolje brinuti o sebi.
10.) Shvatiš da karma fakat funkcionira. Pa onda bahate kretenodebilčine ostaviš istoj.
11.) Nadovezujući se na prethodno, shvatiš da s vremenom sve dođe na svoje i da svako zašto ima svoje zato.
12.) Shvatiš da jedina maksima treba biti "budi prema drugom kakav želiš da se bude prema tebi"
13.) Shvatiš da je bitno paziti na svoje tijelo. Ono nosi tvoju dušu i trebaš se prema njemu odnositi s poštovanjem.
14.) Nemoj da ti nijedan dan prođe bez meditacije/molitve.
15.) Bar jednom u životu istrči polumaraton ili ispenji smjer na Paklenici (i sl.) ili nešto za što si i ti i svi oko tebe mislili da "ne bi ti to nikad" a za što moraš pomaknuti svoje granice.
16.) Svaki dan nauči jednu novu stvar.
15.) Svaki tjedan probaj jednu novu stvar.
17.) Svaki dan zapiši bar 5 lijepih stvari koje su ti se taj dan desile i 5 stvari na kojima si zahvalna.
18.) Neka ti uvijek bude na pameti da je oholost najveći grijeh iz kojeg proizlaze svi drugi grijesi.
19.) Bavi se nekim sportom.
20.) Svaki tjedan pročitaj jednu knjigu.