wtf???
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Ma kako ne... nisam čula izraz dražica već godinama
.
Razmišljam da ove definicije objavimo na naslovnici, da se ljudi bolje upoznaju s nama, čudnim bićima. Koja imaju dražice veličine penisa. I poremetnje.
Razmišljam da ove definicije objavimo na naslovnici, da se ljudi bolje upoznaju s nama, čudnim bićima. Koja imaju dražice veličine penisa. I poremetnje.
Zadnja izmjena: tamara3, dana/u 09 sij 2007 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
Zita
-
Zita
-
call_me_not
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
Pozdrav svima.
Ja sam Stjepan Dumančić i ja vodim Edusex.
To sto ste skinuli sa bloga je, nazalost, BILA istina. Kada sam imao par ljudi koji su pomagali oko nabavke teksta i materijala, stavljalo se sve i svasta. Pa se "zalomio" i tekst koji potjece iz '70ih. No to nije dugo bilo online kada sam provjerio sto se stavlja gore.
Imajte na umu da je sajt neprofitabilan i da sam se trudio stici sve obveze napraviti, a tako neke i nisam stigao.
Mea culpa i ja se ispricavam ovim putem sto je to uopce dospjelo na moj portal.
Takodjer, ovim putem Vas pozivam da je moj portal otvoren za pisanje, skrabanje i iznosenje vlastitih stavova. Pa ako imate kakav clanak koji biste voljeli da objavim, nema problema.
Pozdrav svima od nemoralno sposobne osobe, debila, maloumnika i ne znam sto ste jos rekli za mene
p.s. prilikom slanja aktivacijskog kljuca preko emaila, kod vam generira tocku (.) na kraju linka, pa link ne bude valjan.
Ja sam Stjepan Dumančić i ja vodim Edusex.
To sto ste skinuli sa bloga je, nazalost, BILA istina. Kada sam imao par ljudi koji su pomagali oko nabavke teksta i materijala, stavljalo se sve i svasta. Pa se "zalomio" i tekst koji potjece iz '70ih. No to nije dugo bilo online kada sam provjerio sto se stavlja gore.
Imajte na umu da je sajt neprofitabilan i da sam se trudio stici sve obveze napraviti, a tako neke i nisam stigao.
Mea culpa i ja se ispricavam ovim putem sto je to uopce dospjelo na moj portal.
Takodjer, ovim putem Vas pozivam da je moj portal otvoren za pisanje, skrabanje i iznosenje vlastitih stavova. Pa ako imate kakav clanak koji biste voljeli da objavim, nema problema.
Pozdrav svima od nemoralno sposobne osobe, debila, maloumnika i ne znam sto ste jos rekli za mene
p.s. prilikom slanja aktivacijskog kljuca preko emaila, kod vam generira tocku (.) na kraju linka, pa link ne bude valjan.
- Rock Faerie
- Ja sam: ne želim se identificirati
- mala_od
- Ja sam: lezbijka
Zaboravila sam staviti smajlica,tamara3 je napisao/la:A kaj bi ti sad, da ode na Tibet i posipa se pepelom do kraja sljedećih 18 života? Čovjek je fino došao i objasnio o čemu je riječ, smanji malo doživljaj.mala_od je napisao/la:Ja ne prihvacam ispriku, dok se ne isprica javno!!!!!!
Flacus, pa nitko ne reagira na to više... gdje si to vidio?
naravno da prihvacam ispriku.
Flacus, molim te primi moju ispriku zbog mog zbunjivanja.
Majko mila, sto volite napadati....
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba
Rock Faerie je procitala prvi post i reagirala na njega bez da je citala ostalo(vjerovatno). Ne krivim nju, vec jako puno ljudi procita prvi post, ne da im se citati ostalu raspravu, vec samo napisu reakciju na prvi post. Ili ce neki samo procitati prvi post i uopce nece reagirati, vec ce samo mraciti na povampireni edusextamara3 je napisao/la:Flacus, pa nitko ne reagira na to više... gdje si to vidio?
Pa bih zato volio nekakvu napomenu u prvom postu ili uklanjanje citavog posta...ako je moguce, jel..
tnx
@mala_od: isprika prihvacena
@zita: nema na cemu