Tjedan restorana
Re: Tjedan restorana
Restoran Sofra
Autohtoni bosanski ambijent i tradicionalna bosanska kuhinja
Topla preporuka. Jelo je prefino, ambijent taman po mjeri kuhinje, posluga za svaku pohvalu.
Autohtoni bosanski ambijent i tradicionalna bosanska kuhinja
Topla preporuka. Jelo je prefino, ambijent taman po mjeri kuhinje, posluga za svaku pohvalu.
▲ v o l c a n o ▲
Re: Tjedan restorana
a sta je autohtoni bosanski ambijent, pade mi sad napamet svasta smijesnoga?
Re: Tjedan restorana
Meni je to interijer kakav možeš vidjeti na slikama s linka + glazba koja svira u pozadini (sevdah). : )
Ne znam što drugi podrazumijevaju pod tim. Možda nekog bosanca koji im pored uha priča viceve o Muji i Hasi? :'D
Ne znam što drugi podrazumijevaju pod tim. Možda nekog bosanca koji im pored uha priča viceve o Muji i Hasi? :'D
▲ v o l c a n o ▲
- miss_misty
- Postovi: 3383
- Pridružen/a: 03 vel 2011 22:26
- Lokacija: na samom rubu litice
Re: Tjedan restorana
: oduševljenabudućagošćaludazabosanskimambijentom:
prvom prigodom...
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
Re: Tjedan restorana
Bila neki dan u Sofri (Radnička) i nije me se dojmilo, osim kaj mi je jelo bilo tako- tako, tj. nije me oduševilo, uz to su i konobari strava, uopće nisu u kontaktu s gostima, nikakvih manira u ophođenja, moram reći da su izgledali kao neki čobani.
Nda, bila sam i u libanonskom restoranu – Delizie Libanesi(Radnička) i ništa ekstra, može proći i sve to, jedino što nemam želja za ponavljanjem.
Uz to i Fellini (isto Radnička), ex Vapiano, tipična talijanska i mislim da neće dugo potrajati , no počeo je tjedan restorana i tako to.
Nda, bila sam i u libanonskom restoranu – Delizie Libanesi(Radnička) i ništa ekstra, može proći i sve to, jedino što nemam želja za ponavljanjem.
Uz to i Fellini (isto Radnička), ex Vapiano, tipična talijanska i mislim da neće dugo potrajati , no počeo je tjedan restorana i tako to.
Re: Tjedan restorana
Dižem samo da proslijedim info da uskoro počinje novi tjedan restorana, a ove godine su ga i super najavili
Manifestacija Tjedan restorana odbila Todorićevo sponzorstvo: Domaće namirnice ne nabavljaju se u Konzumu
Manifestacija Tjedan restorana odbila Todorićevo sponzorstvo: Domaće namirnice ne nabavljaju se u Konzumu
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Vox Feminae
- Postovi: 1495
- Pridružen/a: 12 svi 2007 15:21
Re: Tjedan restorana
Taj je živa strahota, jedino kaj mi se smilovala konobarica pa hajde, nisam previše komentirala.Fuga je napisao/la:Bila neki dan u Sofri (Radnička) i nije me se dojmilo, osim kaj mi je jelo bilo tako- tako, tj. nije me oduševilo, uz to su i konobari strava, uopće nisu u kontaktu s gostima, nikakvih manira u ophođenja, moram reći da su izgledali kao neki čobani.
Nda, bila sam i u libanonskom restoranu – Delizie Libanesi(Radnička) i ništa ekstra, može proći i sve to, jedino što nemam želja za ponavljanjem.
Al zato u Sarajevu rastura, preporučam!
A Sofra ko Sofra.
The eyes, chico, they never lie.
Re: Tjedan restorana
Krenuo tjedan restorana i Esplanada mi je opet vrh, posebno predjelo (rižoto od špinata i desert, creme brulee od kokosa+mousse od manga) :mljac:
Ima tko kakvih dr. preporuka?
Ima tko kakvih dr. preporuka?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Re: Tjedan restorana
Voncimer
Prostor je prekjut..kak kaze ime, kao dnevni boravak..
Humus sa domacim kruhom od smokava/luka/grisini
Tuna u sezamovim sjemenkama sa klicama i kruskom kuhanom u vinu (boze kak se to dobro slaze)
Sorbet od brusnice sa nekom prasinom od karameliziranih oraha (bilo mi je prekiselo)
Al sve u svemu jako jako dobro + casa vina
Probala sam i lavu s gorgonzolom..cudnjikavo..mozda bi bilo bolje da je puno manje gorgonzole koja pogazi sve druge okuse..
Prostor je prekjut..kak kaze ime, kao dnevni boravak..
Humus sa domacim kruhom od smokava/luka/grisini
Tuna u sezamovim sjemenkama sa klicama i kruskom kuhanom u vinu (boze kak se to dobro slaze)
Sorbet od brusnice sa nekom prasinom od karameliziranih oraha (bilo mi je prekiselo)
Al sve u svemu jako jako dobro + casa vina
Probala sam i lavu s gorgonzolom..cudnjikavo..mozda bi bilo bolje da je puno manje gorgonzole koja pogazi sve druge okuse..
- Kroacija
- Postovi: 16674
- Pridružen/a: 02 stu 2005 11:37
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Lokacija: Njemačka
Re: Tjedan restorana
Išli smo probat nešto malo drugačije i završili u Brewbites.
Jako dobro.
Jako dobro.
Re: Tjedan restorana
Taj Brewbites ću obići van tjedna restorana, zvuči dobro, koliko god me ideja večeranja u sportskom baru ne privlači
ot. Bota Šare..tako tako. Imali su jedno super jelo-gulaš od sipe sa slanutkom i začinima, al sve ostalo je bilo prosječno..ok, al niš posebno (sushi, salata s kozicama i pite za desert).
ot. Bota Šare..tako tako. Imali su jedno super jelo-gulaš od sipe sa slanutkom i začinima, al sve ostalo je bilo prosječno..ok, al niš posebno (sushi, salata s kozicama i pite za desert).
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Kroacija
- Postovi: 16674
- Pridružen/a: 02 stu 2005 11:37
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Lokacija: Njemačka
Re: Tjedan restorana
Meni je isto odbojna ideja sportskog bara, mislila sam da poslužuju groznu mesinu, da sve smrdi po znoju i da su unutra neki ragbijaši.
Au contraire - jako čisto i uređeno, svaki stol ima vlastiti mali ugrađeni tv, hrana je dobra, konobari su nam bili uslužni i pristojni i jedini bed su cijene pića, malo su skuplja.
Svirale su osamdesete
Ić ćemo opet, to je sigurno.
Au contraire - jako čisto i uređeno, svaki stol ima vlastiti mali ugrađeni tv, hrana je dobra, konobari su nam bili uslužni i pristojni i jedini bed su cijene pića, malo su skuplja.
Svirale su osamdesete
Ić ćemo opet, to je sigurno.
Re: Tjedan restorana
^preporučam Cezar salatu kod njih