Za večeru ono što je ostalo od ručka ili nešto drugo?
ovo ili ono?
Re: ovo ili ono?
Ja ovca izabrala tele2.
Pretpostavka je majka svih zajeba
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Mali.
Duboko more ili plićak?
Duboko more ili plićak?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Zašto ne može obje?
Srednja.
Strana ili domaća glazba?
Strana ili domaća glazba?
- Moloko
Hm..a teško pitanje..reći ću strana ajde.
Otok ili baš grad-centar?
Otok ili baš grad-centar?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Tekuci.
Trogir ili Makarska?
Trogir ili Makarska?
Rovinj.
Motovun ili Hum?
Motovun ili Hum?
- Moloko
Crna štikla ili dekoltirana majica?
- Moloko
Kcer.
Punđa ili raspustena kosa na ženi?
Punđa ili raspustena kosa na ženi?
Prva.
Što je gore, narediti ubojstvo tisuću ljudi iz nekog ureda gdje nikog od tih žrtava nikad nećeš sresti ili provesti to ubojstvo svojim golim rukama, gledjući žrtve kako pred tobom umiru? Gore iz nekakve tvoje moralne pozicije.
Što je gore, narediti ubojstvo tisuću ljudi iz nekog ureda gdje nikog od tih žrtava nikad nećeš sresti ili provesti to ubojstvo svojim golim rukama, gledjući žrtve kako pred tobom umiru? Gore iz nekakve tvoje moralne pozicije.
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Moralno,ne bih mogla niti jedno niti drugo. To mi je nezamislivo. Ali onaj tko bi to naredio,prisilila bih ga da to osobno učini,umjesto da kukavički naredi to nekom drugom.
Umiješati se u obračun dvoje ljudi koje poznajes ili ostati neutralna?
Umiješati se u obračun dvoje ljudi koje poznajes ili ostati neutralna?
Ostati neutralna, osim ako vidim da su zabrazdili i ne razumiju se medjusobno
Tko cini vece zlo - zapovjednik koji stvara taktiku kako uz sto manje vlastite gubitke nanijeti sto vecu stetu protivniku i zavrsiti sukob, ili vojnik, koji izvrsava naredbe i fizicki puca u neprijatelja?
Tko cini vece zlo - zapovjednik koji stvara taktiku kako uz sto manje vlastite gubitke nanijeti sto vecu stetu protivniku i zavrsiti sukob, ili vojnik, koji izvrsava naredbe i fizicki puca u neprijatelja?
Desert je visnjica 
Pa u situaciji koju si opisala možda nitko ne čini moralno zlo. Mislim, ak se radi o obrambenoj vojsci koja štiti narod od agresora, onda je dobro razvijati taktiku u kojoj će poginuti što manje ljudi, a što više dotući neprijatelja kako bi se okončao sukob. A nije u bedu ni ovaj vojnik ukoliko ubija agresore-one koji će, ak ih on ne spriječi-ubijati civile.
Uglavnom, teško mi je reći iz opisanog primjera, no po meni, zlo bi činila osoba koja bi nerazmjeno, i time nepotrebno, činila štetu drugoj strani (bilo da se radu o zapovjedniku koji razvija taktiku u tom smjeru ili vojnik koji prelazi okvire zadatka)..
Pepeljuga ili snjeguljica?
Uglavnom, teško mi je reći iz opisanog primjera, no po meni, zlo bi činila osoba koja bi nerazmjeno, i time nepotrebno, činila štetu drugoj strani (bilo da se radu o zapovjedniku koji razvija taktiku u tom smjeru ili vojnik koji prelazi okvire zadatka)..
Pepeljuga ili snjeguljica?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Plava.
Puretina ili piletina?
Puretina ili piletina?
- Moloko
Plus.
Bicikl ili auto?
Bicikl ili auto?
- Moloko
Vlak.
Cvijeće ili životinja?
Cvijeće ili životinja?