^ja sam ju prva uočila

Megan nema ukusa u curama, to smo već ustanovili (u hot or not

)
..
omnia je napisao/la:Meni je ta rečenica "lesbians are hot" vrijeđajuća jer ima jako sexualnu pozadinu.
Zašto je seksualna konotacija nešto loše?
Pada mi na pamet Timberlakeov
Tunnel Vision spot..jel i on uvredljiv?
Hot su i rado bi ih gledao kako se ševe? Možda se i dirao dok ih gledaš?
Ok, no offence omnia, al ono..ne možeš zabraniti ljudima da imaju seksualne misli, niti su one nužno 'prljave' samo zato što su seksualne. Ak da, ima par topica na ovom forumu koji izazivaju isto malo eksplicitnije misli
A da nisu imali to na umu, mogli su nabacit sliku dvije random cure. Ili dvije buch cure. Androgene cure, tomboy cure.... you get the point.
Ili dva gay dečka, i njih isto ubijaju. Ali, ne. Dvije sexy cure u klinču.
Sex sells. Lesbian sex pogotovo.
Da, u tom je poanta, sex sells.. jer ljudi uz seks i lijepe žene asociraju pozitivne dojmove (plus, igrajući na kartu lijepih žena zapravo ciljaš na oba spola jer će žene prije doživljavati dvije žene privlačnima nego frajeri dva lika).
S druge strane @megan..poruka nije bezvezna i površna, poanta oglasa je zapravo-lezbe (manjine, ljudska prava) su nešto što mi štitimo ovjdje, nešto što je hot i kul, za razliku od Saudijske arabije gdje je slika dvije lezbe nešto smrtno uvredljivo i zabranjeno, i zapravo su kroz banalan sexy oglas kupcima bacilli mamac da razmisle o etičkoj komponenti: je li doista u redu da njihova zemlja podržava biznis zemlje koja krši ljudska prava? Ono, ustajemo protiv biznisa korporacija koje su homofobne-što je sa ekonomskom suradnjom sa zemljama koje su homofobne?
Mogli su to naravno puno ozbiljnije i dramatičnije reći, no izabrali sexy i light varijantu, jer..zašto ne
“She's hot. I trust her.”
Hansel