pa ajde da ne duzim .... ukratko, smanjila sam kriterije.
Mora biti hedonist u zivotu, na pozitivan način, mora biti gurman ali da nema preko 100 kg naravno pa da joj se trbuh razvlaci po trosjedu ... NOT SEXY
Briga me šta je po strucnoj spremi i zanimanju, ALI mora biti kreativna i voljeti umjetnost ... eto cak dajem i na izbor ... kakvu god
Humanist po karakteru, njezna i romanticna ali sa druge strane i realisticna.
... da nije too much femm ... jer bi mi to islo na zivce, ubiti vise padam na blagi stud/boyish look
Elokventna, sarmantna, karizmaticna, ne slusa cajke, voli klasicnu muziku, Vivaldi bi bio idealan ... onako agresivan je i strastven
da voli zvuk violine ... da voli vidjeti krijesnicu u mraku ... naravno da je sposobna, promjene raspolozenja dolaze u obzir ali ne nagle jer pomislit cu da ima bipolarni
Po mogucnosti da joj je kosa kraca jer imala sam djevojku sa duzom kosom, sad ili je bila ko slama ili mi se totalno gadi ... jedna pusica i mali milijon njezine slamaste kose u ustima! So I have a reason! :p
Znaci ... ja ti uberem cvijetak a ti mi opališ šamar? E to ne bu tak išlo ... odmah se krizaj odavde!
Zna voditi ljubav ... ubiti jedino i zna voditi ljubav, nije tip osobe od sexa i na brzaka ... sve što ipadne dobro .. nije na brzaka ...
Moze voditi ljubav po 15 sati i da to nuzno ne treba rezultirati sa 25 orgazma ili ti 5 ... nije bitan orgazam, bitno je tih 15 sati
Strastvena je! Obozava španjolske plesove, jedan od drazih joj je Paso Doble, isto tako kloni se španjolskih sapunica
Ekscentricna je a opet prizemljena ... sve je to balans neki.
Obozava prirodu, pa taman da gleda travu sa balkona, bit ce ocarana!
Može i ne mora voljeti knjige ... ali ajd da razumije i simpatizira Shakespera i Boccacia
Da nije niza od mene, znaci oko cca 170, ne spustam se nize!
Engleski jezik joj je ko drugi materinji, u pismu i govoru, bilo bi pozeljno da zna fino kuhati a jos bolje servirati
Voli zapaliti cigaretu i ne smatra to porokom dok ne predje kutiju i pol dnevno maksimum. Nije ovisna o sportu, i ne treba joj biti interesantan ali mora znati 80% o tehnologiji, ajd 75%
Mora imati lijepe zube i obrve, da se ne šminka previše ako se šminka ... šminkam se ja ako treba za nas obje
Inteligentna! Zna se izražavati, nije sramezljiva ili ti je slatko sramezljiva u granicama
Pristupacna, drustveno ... isto u granicama, nije tip za birtije, vise je kuca, zena, posao, pas, mazenje, pazenje, addicted to good video games and good movies. HBO rulz
Draza su joj kazalista od klubova, vise voli kucna privatna druzenja, ne nista seksualno
Obozava zivotinje skoro kao pasnjake i livade ali preferira pse! Nije arogantna, ali ukoliko je potrebno neka je arogantna sa stilom.
Mora imati zelju za ucenjem novih stvari oko sebe, ako ju ništa u zivotu ne zanima ... ne bu islo ... NAJVECI MINUS!
Empatija, solidarnost, razumjevanje razlicitosti se podrazumjevaju .... isto tako bilo bi pozeljno da zeli promjeniti svijet, nesto u smislu Trumpa, samo da nema njegov friz
Ponekad joj se moze priciniti da ima sindrom Petra Pana i ponasa se kao malo dijete, jer to je
Naravno da ne voli komarce ali ih i ne ubija jer vjeruje da svako bice ima svoju dusu ... i nek sigurno izvoli trcati po kuci kad ja vidim nekog pauka ili bubu i vristim ... ali da ju uhvati u casi i ostavi vani ... because nisu bube krive sto su ruzne! I da za to naravno ima razumjevanja i to voli!
Uz to da je inteligentna, i da primjenjuje to ... inace what is the point!
ugl ... it will be continued