ont_tipkam, čitam, plačem, kuham se. multitaskam onako kako ne želim.
Ma meni je super.Tango je napisao/la:^A ja sam samo ustala i otišla popit tabletu protiv glavobolje. Bol se za vrijeme čitanja posta od "relativno podnošljiva" popela do "puknit će mi glava ako ne popijem tabletu". I tako je Bash maknuta iz izbora ljudi koji bi češće tribali pisat i dobila je onu manje poželjnu titulu...![]()
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Seke ja san se pokorila, šta da ti kažen.LGBTQ grupe, oni koji ih podržavaju i subvencioniraju (s vašim i mojim novcem), nameću program utemeljen na rodnoj ideologiji, pomoću kojeg promiču pobačaj, uništavaju obitelj i poriču pravo na različitost i slobodu govora svih koji ne misle kao oni.
Možemo se pokoriti... ili reagirati. Danas, sad.
Možete li nam pomoći donacijom od 25, 50 ili čak 100 kuna (ili bilo kojim drugim iznosom koji smatrate prikladnim) kako bismo nastavili braniti život, obitelj i slobodu?
Kako tužna priča, šmrc, zločesti LGBTQ!LGBTQ lobij, mediji i establišment na fanatičan, totalitaran i u mnogo slučajeva agresivan način želi nametnuti rodnu ideologiju.
Žele stati na kraj vrijednostima koje Vi i ja branimo: vrijednostima života, obitelji i slobode.
Kako se nositi sa sve više prevladavajućom misli diktature roda, kako razotkrivati LGBTQ program i njegovo ideološko nametanje? Potrebna nam je vidljivost i pozornost medija, potrebno je dati glas vrlo važnom dijelu društva koje se nije prepustilo tišini i koje propituje totalitarne LGBTQ dogme.
talented miss cohen je napisao/la:
Pula da, super kadrovi, ali ovaj Nenad...talented miss cohen je napisao/la:^ Pula!