CroL Party v.8.0
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
to ti je od napetosti i stresa pred crolov party.cvetka je napisao/la:upravo sam si nasla jednu sijedu
savjetujem ti da se najavis kod frizerke jos 10 puta prije partija samog, jer ono, ne bismo se zeljeli dovesti u napast da nasa sijeda dlaka bude u opcem i glavnom fokusu partija, reflektora na plesnom podiju i pijano-zamucenih pogleda
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- cvetka
- nerealizirani potencijal
- Ja sam: lezbijka
znas kaj mala...mala_od je napisao/la:ma to ti je negdje vapno palo na glavu ili jednostavno posljedica od previse kemije...cvetka je napisao/la:upravo sam si nasla jednu sijedu![]()
![]()
sigurno nije prirodna starinska sijeda
bome je prirodna, to je ono najtragicnije

iz tvog kuta gledista mi se to vise i ne cini bas tak loseHidden_soul je napisao/la: jer ono, ne bismo se zeljeli dovesti u napast da nasa sijeda dlaka bude u opcem i glavnom fokusu partija, reflektora na plesnom podiju i pijano-zamucenih pogleda![]()
![]()
ah, bicu zvezda partija

my only fear of death is coming back reincarnated...
- Hidden_soul
- Devil in details
Imam ideju (glupu, naravno
) - na mjesto te sjede stavi cvjetic u kosi (u skladu sa tvojim nickom dakako), moze bit recimo i ovaj cvjetic sa crola (koji god vec cvijet da je to)
:D:D
I pojavi se, nit ce se vidjet sijeda, imat ces ukras u kosi i svi ce znat da si to ti i bit ces famous

I pojavi se, nit ce se vidjet sijeda, imat ces ukras u kosi i svi ce znat da si to ti i bit ces famous
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
Zita
- Zbela Lokwa
-
bea.zarre
- Status: U braku
just m je napisao/la:Ja ne znam di sam sinoc bila. Mislim da je bio party.
:stilldrunkandworking:
ja sam sinoć za promjenu bila manje pijana od svih ostalih i bilo mi je jebeno. triputa sam odlazila iz birtije i vraćala se jerbo je svakih pola sata netko novi dolazio pa mi se nije išlo otale
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- Zbela Lokwa
Rekoh da cu doci.. i sve sam organizirala ali izgleda da cu raditi non stop od 15.05.
uf.. ali ako se desi cudo onda dojdem na vikend i naravno oko ponoci u petak na party! 
u svakon slucaju pocetkom mjeseca (petog mjeseca) sam u metropoli i imam namjeru sve vas vidjeti!!!!
Nema isprika!
:D:D
hm.. mozda donesem ljepo vrijeme pa mozemo ubaciti i onaj rostilj sto smo dogovarali pretproslu godinu

u svakon slucaju pocetkom mjeseca (petog mjeseca) sam u metropoli i imam namjeru sve vas vidjeti!!!!
Nema isprika!
hm.. mozda donesem ljepo vrijeme pa mozemo ubaciti i onaj rostilj sto smo dogovarali pretproslu godinu
I raised my head and saw you there
Across the room from me.
A smile had started in your eyes
And it was - good - to see.
When I feel tired, or low within
As I often do,
It's good to look across the room
And have a smile - from you.
Across the room from me.
A smile had started in your eyes
And it was - good - to see.
When I feel tired, or low within
As I often do,
It's good to look across the room
And have a smile - from you.
- fajtericaa
zao mi je sto ti to moram priopciti,ali ovaj smajlic nije dovoljno unakažen...Zbela Lokwa je napisao/la:Micica, kad me vidiš bu ti jasno kako je MOJ izlazak završio...al bilo je lijepo dok je trajalo... Riječi su nepotrebne...
mislim da ces u buduce izbjegavati ikakvo nosenje tereta preko 5kg u pijanom stanju...
kaj te nisu naucili da kad padas,moras ručice stavit naprijed da si glavicu tu pametnu ne ostetis...?
-
bea.zarre
hihihihihi, khm-bila bi jako lijepa djevojka da ti lice ne kvari izgledZbela Lokwa je napisao/la:Micica, kad me vidiš bu ti jasno kako je MOJ izlazak završio...al bilo je lijepo dok je trajalo... Riječi su nepotrebne...
micek, micek, tak se unakazit, ccc...dobro, ajd, liči na herpes, a ne ko da te netko mlatnuo batom
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- Zbela Lokwa
Fuck it....zaboravila sam da ti imaš daleko više od 5 kg...fajtericaa je napisao/la:zao mi je sto ti to moram priopciti,ali ovaj smajlic nije dovoljno unakažen...Zbela Lokwa je napisao/la:Micica, kad me vidiš bu ti jasno kako je MOJ izlazak završio...al bilo je lijepo dok je trajalo... Riječi su nepotrebne...![]()
mislim da ces u buduce izbjegavati ikakvo nosenje tereta preko 5kg u pijanom stanju...![]()
kaj te nisu naucili da kad padas,moras ručice stavit naprijed da si glavicu tu pametnu ne ostetis...?
p.s. Onak pijano stanje mi se više nikad ne bu ponovilo...do Cro-L-a, a možda mi se onda posreći pa padnem na nekaj mekano...
- Zbela Lokwa
NIJE TO HERPES!!! Znaš da tak i onak nemam sreće sa ženama pa još razglasi po sajtu da imam herpes!! Nu, ženo!!!bea.zarre je napisao/la:hihihihihi, khm-bila bi jako lijepa djevojka da ti lice ne kvari izgledZbela Lokwa je napisao/la:Micica, kad me vidiš bu ti jasno kako je MOJ izlazak završio...al bilo je lijepo dok je trajalo... Riječi su nepotrebne...![]()
micek, micek, tak se unakazit, ccc...dobro, ajd, liči na herpes, a ne ko da te netko mlatnuo batom
I btw, isplatilo se past na glavu samo zato da me 10 zgodnih lezbi u KIC - u 2 dana kasnije dočeka urnebesnim smijehom, vrištanjem i pljeskom!!!
- Zbela Lokwa
-
call_me_not