Ti koja sve naplacujes

Igrice, linkovi za razonodu, šale i pošalice.
Odgovorite
Hidden_soul
Devil in details
Spol/rod: žensko

Ti koja sve naplacujes

Post Postao/la Hidden_soul » 03 svi 2007 16:56

Stajala si jucer tako sva divno izgubljena, u bijelom ogrtacu i sa plocicom sa imenom zataknutom za dzepic.
Imala si pokidanu usnu i crnu kosicu i malo si mi vukla na neku zenetinu iz Hollywooda, ali ne mogu se bas sjetit koju.

Bila si brate dragi spora ko puz na toj kasi, a jos smo od 10 praznih blagajni odabrale bas tebe jer si mi bila najkjut.
Izgubile smo pola sata dok smo docekale da ti naplatis 3 artikla ispred nas.

Ali sve ti je oprosteno, iako nisam uspjela procitat sa plocice sa imenom kako se zoves, jer sam corava.
Takoder, to za moj vid isto je zakljucila i moja zena, nakon sto sam rekla da si kjut, kad te je vidjela. :D

Samo sam ti htjela reci da sad zahvaljujuci tebi moram okulisti pri povratku u Zagreb, na inicijativu zgrozene zene.

Tako da ono... mozda ipak nisi kjut, ali brate, i dalje ostajem kod toga da si spora ko puz i smotana ko sajla :D

p.s. jel bas sve naplacujes? :D
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 03 svi 2007 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Zita

Post Postao/la Zita » 03 svi 2007 17:01

aaaaaaaaaaaahhahhahahahahahahhahahhahahahahha
aahahahhaahahahhahahahahaha
:roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl:
:roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl::roftl:
:roftl::roftl::roftl::roftl::roftl:
strgat cu se :roftl::roftl::roftl:

brate mili...nisi zgodna al si zato spora :roftl::roftl::roftl:
i to je nesto :roftl::roftl::roftl::roftl::roftl:
i usne severine su k... za tebe :roftl:
na tvoj pogled bi se i pjevacica narodne glazbe posramila :roftl::roftl::roftl:

nista, vala, javi se da platis ocni pregled zene, jerbo nije osigurana a vid joj je ugrozen do kriticnih mjera :roftl::roftl::roftl:

weirdo
cudnovata
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la weirdo » 04 svi 2007 11:15

vi - sick ... :o
ja - scared :o

ali je i dalje funny :roftl: :D :D :D
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

nephthis_st

Post Postao/la nephthis_st » 04 svi 2007 11:41

:D :D :roftl: :roftl::roftl::roftl:
:roftl::roftl::roftl:
:roftl::roftl:
:roftl:
ja bi pive

crispy

Re: Ti koja sve naplacujes

Post Postao/la crispy » 04 svi 2007 14:55

Hidden_soul je napisao/la:smotana ko sajla :D
:D :D :D pricas mi o svojim bivsima? odvedes me u kino? cekaj, da me tvoja zena polomi :D :D :D
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...
slika

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

Zita

Post Postao/la Zita » 04 svi 2007 17:13

ah :D:D ne moram ti ja nis napraviti :D:D:D
pustit cu da te odvede u kino pa ces sama razmisliti o vasoj buducnosti :roftl:

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 06 svi 2007 02:34

eee takve su sve u Plodinama u puli...dodushe..izostavljam sve ove pizdarijice kjut i slichno...dpdushe..ne znam..mozhda i jesu sve to..nisam zagledala pa ne znam..ali da su spoooore i nesposobne i antipatichne + shto toliko jasno pokazuju svoje..hm..sveopche nezadovoljstvo...sve u svemu katastroofa su pulske blagajnice u plodinama..sporija i tuplja stvorenja nebi nashla ni da ih rashljama trazhim...
i..svaki hebeni puta pozhalim shto sam ushla u taj duchan...ali..vracham se...jer..imaju najbolji izbor hrane za dodjija i mace...ali..muuuka mi je kada stanem na kasu i vidim njihove apatichne face a taaaaaako su hebeno spore...daja ne znam kako nalaze takve..kako ih biraju??kako???izgleda da je kriterij ...ma...uzhaaas...uzhaaaaas....

aaa joooj..zaboravila sam rech da im je program u kasama u banani.jer..svaki puta kada netko placha karticom..problemi..pa drzh pa nedaj..uglavnom..po 15-20 minuta znaju "obradjivat" zhrtvu-kupca koji plachaju katricom...
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

jabooka

Post Postao/la jabooka » 06 svi 2007 23:36

....kada u pola osam udjem u ducan, a oglusi me odvijeni narodni radio+retardirani polusmjesak prodavacice koji govori koji k. si sad dosla ako nemas sitnog.........odmah vidim svu srecu u nadolazecem danu.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Ramona
Status: U vezi

Post Postao/la Ramona » 10 svi 2007 08:59

vision-zlavjestica je napisao/la:eee takve su sve u Plodinama u puli.....ali da su spoooore i nesposobne i antipatichne + shto toliko jasno pokazuju svoje..hm..sveopche nezadovoljstvo...sve u svemu katastroofa su pulske blagajnice u plodinama..sporija i tuplja stvorenja nebi nashla ni da ih rashljama trazhim...
i..muuuka mi je kada stanem na kasu i vidim njihove apatichne face a taaaaaako su hebeno spore...daja ne znam kako nalaze takve..kako ih biraju??kako???izgleda da je kriterij ...ma...uzhaaas...uzhaaaaas....

aaa joooj..zaboravila sam rech da im je program u kasama u banani.jer..svaki puta kada netko placha karticom..problemi..pa drzh pa nedaj..uglavnom..po 15-20 minuta znaju "obradjivat" zhrtvu-kupca koji plachaju katricom...
A zamisli kako je tim istim blagajnicama koje za male pare (vrlo male pare) moraju podnositi takve nadrkane babe kao što si ti i koje im seru i prigovaraju i ne znaju se nasmješiti i staviti se na njihovo mjesto. Njima je, garant, gušt 15-20 minuta (vjerojatnije pričamo o max. 5 minuta ali pretjerivanje je na cijeni ovih dana) odrađivati kupca koji pizdi na lošoj opremi. Ma, kuje jedne pokvarene, to je sve urota groznih blagajnica koje samo čekaju kako da nam zagorčaju život.

p.s. zanimljivo, ja nikad nisam srela ni jednu antipatičnu blagajnicu. Možda zato što im se nasmješim i pozdravim kad dođem na kasu - one se takođe nasmješe i brzo i efikasno obave svoj posao. Moja baba bi rekla; kako siješ tako ćeš i žnjeti.

jabooka31 je napisao/la:....kada u pola osam udjem u ducan, a oglusi me odvijeni narodni radio+retardirani polusmjesak prodavacice koji govori koji k. si sad dosla ako nemas sitnog.........odmah vidim svu srecu u nadolazecem danu.
A to je vjerojatno zato što si ti 17ta koja se jutros pojavila sa 200 kuna. A od tih 17 - petnaest i pol je imalo sitno, ali im treba za kasnije. A ona u kasi ima 300 kn sitnog.

Uh, sunce li vam bahato, netolerantno!
Non c'è limite alla fantasia...

NeferNeferNefer

bea.zarre
Status: U braku

Post Postao/la bea.zarre » 10 svi 2007 10:40

Ramona je napisao/la: Uh, sunce li vam bahato, netolerantno!
:roftl: :roftl: :roftl:
ja sam neki dan sprašila ženu mi jedinu jer je bila jako bezobrazna prema prodavaču, e kako sam bila ljuta na nju....
na kraju se i ispričala jadnom čovjeku.
ona živčani jer je nadrkana i nestrpljiva, a lik sam radi u dućanu, dok je unutra jedno 5-6 ljudi i svi imaju neko glupo pitanje.
enivejz, bio joj je bed poslije :D
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde

lola

Post Postao/la lola » 10 svi 2007 16:18

Ramona je napisao/la:
vision-zlavjestica je napisao/la:eee takve su sve u Plodinama u puli.....ali da su spoooore i nesposobne i antipatichne + shto toliko jasno pokazuju svoje..hm..sveopche nezadovoljstvo...sve u svemu katastroofa su pulske blagajnice u plodinama..sporija i tuplja stvorenja nebi nashla ni da ih rashljama trazhim...
i..muuuka mi je kada stanem na kasu i vidim njihove apatichne face a taaaaaako su hebeno spore...daja ne znam kako nalaze takve..kako ih biraju??kako???izgleda da je kriterij ...ma...uzhaaas...uzhaaaaas....

A zamisli kako je tim istim blagajnicama koje za male pare (vrlo male pare) moraju podnositi takve nadrkane babe kao što si ti i koje im seru i prigovaraju i ne znaju se nasmješiti i staviti se na njihovo mjesto. Njima je, garant, gušt 15-20 minuta (vjerojatnije pričamo o max. 5 minuta ali pretjerivanje je na cijeni ovih dana) odrađivati kupca koji pizdi na lošoj opremi. Ma, kuje jedne pokvarene, to je sve urota groznih blagajnica koje samo čekaju kako da nam zagorčaju život.

p.s. zanimljivo, ja nikad nisam srela ni jednu antipatičnu blagajnicu. Možda zato što im se nasmješim i pozdravim kad dođem na kasu - one se takođe nasmješe i brzo i efikasno obave svoj posao. Moja baba bi rekla; kako siješ tako ćeš i žnjeti.

jabooka31 je napisao/la:....kada u pola osam udjem u ducan, a oglusi me odvijeni narodni radio+retardirani polusmjesak prodavacice koji govori koji k. si sad dosla ako nemas sitnog.........odmah vidim svu srecu u nadolazecem danu.
A to je vjerojatno zato što si ti 17ta koja se jutros pojavila sa 200 kuna. A od tih 17 - petnaest i pol je imalo sitno, ali im treba za kasnije. A ona u kasi ima 300 kn sitnog.

Uh, sunce li vam bahato, netolerantno!

ti biće na blagajni radiš.. :D:D

Ramona

Post Postao/la Ramona » 10 svi 2007 18:58

:D

Ne više...

NeferNeferNefer

jabooka

Post Postao/la jabooka » 10 svi 2007 20:41

.....muskarac od nekih 60 godina koji mi je prodao TV, prilikom razgovora nimalo diskretno cesao se po jajcima. :D

Jos se je ponudio da ce ga odnjeti do auta...rekoh ne treba kao da jeste :D
Sunce nam bahato, netolerantno. :D :D
zove.se.ocinstvo.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 10 svi 2007 20:43

:D :D :D :D :D :D :D :D

previse spominjete TV u ovoj temi u zadnje vrijeme, prvo crispy, pa i ti sad...

Sunce vam bahato, netolerantno! :D
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

crispy

Post Postao/la crispy » 10 svi 2007 20:45

u mojoj izjavi o tv-u nitko nije cesao jajca, ili da prostite picku :D
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...
slika

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

noise

Post Postao/la noise » 10 svi 2007 20:46

ja jednu svoju tetu iz ducana obozavam, a drugu izbjegavam...

Sunce vam bahato, netolerantno! :D
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

lola

Post Postao/la lola » 10 svi 2007 22:27

noise je napisao/la:ja jednu svoju tetu iz ducana obozavam, a drugu izbjegavam...
:D:D ja isto, presmješno... :D
sunce vam bahato, netolerantno!

Ramona

Post Postao/la Ramona » 11 svi 2007 07:21

Ja imam samo jednu tetu u dućanu i nju volim. Ne volim stričeka čiji je dućan.
Njega ne volim jer kad uzima kruh prvo obliže prst da bi mogao uzeti onaj papir sa kojim se prima kruh a onda sa tim oblizanim prstom uzima kruh i stavlja u papir za koji je na početku olizao prst.

Sunce mi bahato, netolerantno!

Jabooka, možda čovjek ima picajzle, sunce ti bahato, netolerantno.

NeferNeferNefer

bea.zarre
Status: U braku

Post Postao/la bea.zarre » 11 svi 2007 08:42

netolerantno vam, bahato sunce bilo danas!!!!! :D
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde

jabooka

Post Postao/la jabooka » 11 svi 2007 21:22

..jedna teta mi je dugo rezala kulen na debljinu dukata :D

Sunce mi bahato, netolerantno!
zove.se.ocinstvo.

Ramona

Post Postao/la Ramona » 12 svi 2007 09:47

Moj tata danas kupio dva bureka sa previše mesa.

Sunce li mu bahato, netolerantno!

NeferNeferNefer

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 13 svi 2007 09:46

ne znam, ja bih ljude koji su bezobrazni prema zaposlenima u uslužnim kadrovima slala na na mjesec dana u zatvor i prisillnu lobotomiju...postoji li uopće neprisilna.

ok, fakat je iritantno vidjeti nadrkanog konobara ili glupu kravetinu za pultom dućana kako seljački žvače žvaku i pojma nema o svom poslu ali jebemu rađe ću šutit tih 47 sekundi koliko sam u kontaktu s njima nego ih jebat u mozak - just beacause i can. to je najplići odraz malograđanštine, iživljavanje na onima na kojima se možeš iživljavat... besplatno. eto. neki dan me jedan frajer u getrou skoro pretukao jer sam ga tako izjebala u mozak da to nisu bile istine. a to sam napravila jer je jebenih preko nekoliko minuta ali doslovce zlostavljao preslatku trgoviknju punuj razumijevanja koja nikako da mu objasni da nije s tog odjela i zasita nema pojma od kuda ta cijena (78 lipa manja nego na računu) stoji na tom, konkretnom sladoledu.
krenula sam fino onda me sjebao nešto kao marš jumferice, onda sam si dala oduška-
rekla sam mu da je iskompleksirana posušena prastara hrpa žludnri koja ako ikada i je jebala što je i preupitno-uspjelo mu je samo jer se vadio na intelektualnost...koju , simple as that senilnošću - više nema. onda sam ga zamolila da se ukloni iz getroa (pošto je getro moj, ono, hallo. fakat sam glupa strašno bila od ludila) i kupi si šah u funkciju zabave jer mu izdrakavanje na nevinim ljudima neće pomoć upreočitoj nejebici. onda sam počela manje više trčat, i ja i 3 kg lignji, 5 kg pomfrita i koješta jer mi je kao pravom proefsionalcu :D "firma" :D uvijek ispred života/skalpa/kontura lica/čitavih kostiju a bossu su fakat trebali sastojci za "svečanu večeru". :roftl:
jeli ovo treb'o bit neki smiješan topic? :o pih, opet sam onda zaje'bo. :D :D
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

pepeljara iz chartesa

Post Postao/la pepeljara iz chartesa » 13 svi 2007 13:30

WEIRDO ZAKON, bas se nasmijah!!! Mocno, mocno :)

Odgovorite