Foto: Advocate

Priča o 80-godišnjem djedu koji je u znak podrške svom gej unuku dao istetovirati HRC-ov simbol bračne jednakosti jedna je od onih priča koje postaju viralne u tren oka.

Djed Frank odlučio se na taj čin solidarnosti nakon što mu se unuk Joe, koji otprije ima istu tetovažu, autao. "Moj unuk mislio je da će se dogoditi tko zna što. Rekao sam mu da je sve u redu", ispričao je djed.

"Mislim da je jako važno Joeu dati potporu. Bol koji trpim nije ništa prema onome što je moj unuk prošao kad se autao. To mora da je bilo strašno teško i osjećao sam se loše ali čitava je obitelj stala uz njega, bilo je fantastično", prisjetio se Frank.

"Doista možemo biti sretni što postoje ljudi poput Franka, koji ne samo da su u stanju bezuvjetno voljeti, već i prihvaćaju druge onakvima kakvi jesu", napisao je na YouTubeu Will Wrench, Joeov partner koji je čitav postupak tetoviranja snimio i objavio.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.