Foto: Inicijativa za životno partnerstvo

Nakon dva uspješna izdanja u Zagrebu, kviz o Zakonu o životnom partnerstvu stiže i u Rijeku. Znate li kakvu zakonsku zaštitu i koje pogodnosti će taj zakon donijeti istospolnim parovima?

Umjesto da sami čitate članak po članak prijedloga Zakona, informirajte se kroz zanimljivu igru, sudjelovanjem u kvizu. Kviz će se održati u klubu Život (Ružićeva 2) u Rijeci u petak, 9. svibnja, u 19 sati. Predznanje nije potrebno - sve ćete naučiti u timskoj igri, a dodatna objašnjenja dat će vam voditelji Ivo i Boris. Slobodno pripremite pitanja ili dvojbe za raspravu koja slijedi nakon kviza.

Kviz o Zakonu o životnom partnerstvu samo je jedna od aktivnosti Inicijative za životno partnerstvo koja okuplja organizacije i udruge koje se zalažu za donošenje Zakona o životnom partnerstvu te za njegovo poboljšanje.

Inicijativu podržavaju mnoge organizacije, među kojima su: LORI, CroL, Dugine obitelji, Iskorak, AUT, qSPORT Zagreb, QueerSport Split i Zagreb Pride.

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.