Da Željka Markić od početka svog javnog djelovanja okuplja sve redom smjerne, poštene i miroljubive katolike, ljude koji ne bi ni mrava zgazili, poznato je svima. Okupila je stado kojem je pun kufer terora manjine, a najhrabriji su kad se uhvate tipkovnica koje u njihovim hrabrim rukama postaju najljuće oružje protiv svih koji im zagorčavaju živote svojim postojanjem.

Takvu je ekipu, otprilike, oformila i za potrebe svog portala narod.hr kojem je jedna od ovotjednih misija "raskrinkavanje" književnice Mime Simić koja je Markićku tužila zbog klevete, a čiju su sklonost nasilju "nedvojbeno utvrdili" iščitavajući objave s njezina profila na Facebooku. Zaključiše tako da je Simić namjerila, ili barem to priželjkuje, polomiti noge Željki Markić. Naravno, to se nije moglo iščitati iz posta Mime Simić.

 

prije odlaska na ročište sa željkom markić (koju je simić tužila za klevetu), mima simić jučer se obratila fejsbuškom ž...

Posted by Mima Simic on Thursday, 6 October 2016

 

Taj su zaključak selektivno izveli iz Simićkine fejsbučke objave, odnosno odgovora na repliku drugog korisnika, a tekstualni uradak naslovili s "Evo čije bi noge voljela vidjeti slomljene Mima Simić". Prijedlog: možda bi s uskličnikom bilo još efektnije.

Time je otvorena pipa kroz koju se od jučer izlijeva govor mržnje skriven iza "kršćanske ljubavi i milosrđa", recimo ideje o probadanju glogovim kolcem ili pak stari dobri klasik s kojim ne možete pogriješiti – protjerivanje iz Hrvatske.

nf

U tom kontekstu valja spomenuti kako je urednikovanje spomenutim portalom povjereno stanovitoj Ivani Josipović koja ima i vlastitu igraonicu u obliku portala Tinolovka na kojem iskaču naslovi poput: "'Novinari' samozvanog pedofila: Manijak preobučen u novinara maltretirao i uznemirivao moliteljice protiv pobačaja ispred bolnice", a taj, kao i brojne druge, krasi osebujan stil pisanja: "Inače, manijak preobučen u novinara koji maltretira žene ispred bolnica i sam je povremeni narkoman, baš kao gazda mu. Potrčko i poprilično loče, njegova jebaljka ne pije".

ijuio
I. Josipović na donatorskoj večeri udruge U ime obitelji održanoj u lipnju ove godine

Feministička, ateistička i homoseksualna agenda

"Raskrinkavanje" je pak rezultat "temeljitog" novinarskog istraživanja napravljeno za jedan raniji tekst čija su tema također bile zle namjere Mime Simić, a kako je tad sve rečeno i ustanovljeno, bilo je dovoljno prekopirati, skupa s tipfelerima, najzanimljivije, senzacionalne dijelove koji javnosti otkrivaju ono najbitnije.

t1

A to su, primjerice, da je "Mima Simić deklarirana lebzijka koja je sudjelovala u kampanji protiv referendma o braku", te da je "bila i honorarna članica povjerenstva Ministarstva kulture za dodjeljivanje sredstava neprofitnim medijima koje je u turbo-postupku u samo tri sata uspjelo pregledati i ocijeniti 91 prijavu i sredstva dodijeliti malo poznatim i slabo čitanim lijevo-liberalnim portalima većinom feminističke, ateističke i homoseksualne agende".

l1

Bago je najružniji novinar, kako puši Zrinka Vrabec Mojzeš i tko ima najveći penis na svijetu

Tu su i "Polukrepani medijski tajkun, gabor odvjetnik, i jedan samozvani pedofil: Paraziti s HINA-e nazvali fašističku provokaciju uoči Oluje na Trgu bana Jelačića antiratnim prosvjedom?!", "Primitivki smeta kako žvaču djeca dr. Hasanbegovića: Obrnimo malo situaciju, smeta li nekoga kako puši Zrinka Vrabec Mojzeš?", "Strah na Pantovčaku: Tko je pustio najružnijeg hrvatskog novinara Mislava Bagu kod predsjednice?", "VIDEO: On ima najveći penis na svijetu... i opjevao ga je" (najčitaniji)... itd.

Mlada Markićkina istomišljenica svoju je lojalnost, čini se, dokazala i davno prije, kad je i sama dala svoj prilog hajci na neprofitne medije ili kako ih ona naziva "sijače mržnje"', a služeći se pri tome - čistim govorom mržnje. Neizbježno, s pokušajem iskričave duhovitosti dotaknula se i Crol.hr-a: "Zašto bi oni, a pogotovo portal Croll (TROL).hr, koji je poznat po širenju mržnje dobivali NAŠ novac?", a pohvalila svoju trenutačnu poslodavku:

"Portal građanske inicijative 'U ime obitelji', narod.hr, nedavno je od Zagreba dobio 120 000 kuna. Zašto? Radi se o informativnom portalu koji se na jedan posve demokratski način bori protiv medijskog terorizma ljevice".

Onda može i bez natječaja, nije problem.

Možda se baš tad rodila ljubav iskusne medijske maherice Željke Markić prema mladoj i šarmantnoj lavici bez dlake na jeziku.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.