Na prošlotjednom "Forumu o brojnoj obitelji i budućnosti čovječanstva" održanom u Moskvi usvojena je rezolucija kojom se , među ostalim, poziva na "uvođenje i primjenu zabrana svih vrsta propagande homoseksualnih veza".

Ona je objavljena u formi apela "svim ljudima dobre volje, duhovnim vođama, šefovima država, političarima, medijima,...", a u najkraćim crtama, neprijatelji opstanka čovječanstva su, dakako, istospolne obitelji/brakovi i pobačaj.

U apelu se sve ljude poziva na "prepoznavanje važnosti i vrijednosti prirodne obitelji kako bi se spasila ljudska civilizacija". To, očekivano, znači i da valja inicirati i podržati istraživanja o "negativnim društvenim i psihološkim učincima odgajanja djece u istospolnim obiteljima". Nije iznenađujuće i da se apelira na zabranu pobačaja, kao i na uvođenje instituta heteroseksualnog braka kao ustavne kategorije u što većem broju zemalja.

Podsjetimo, na forumu su sudjelovali patrijarh ruske Pravoslavne crkve Kiril, veliki muftija Talgat Tadžudin i rabin Berel Lazar, ministar kulture Vladimir Medinski i Elena Mizulina, predsjednica Odbora za obitelj u Dumi, a međunarodne snage su zastupali Brian Brown iz američke Nacionalne organizacije za brak te Aymeric Chauprade, zastupnik EU parlamenta iz francuske Nacionalne fronte.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.