Tvrtka Chobani, poznata kao najveći proizvođač grčkog jogurta u SAD-u, u znak proslave i podrške mjesecu LGBT ponosa objavila je novu reklamu pod nazivom Simply 100, a prikazuje lezbijski par u intimnim trenucima prije doručka u krevetu.

Ona je dio nove kreativne kampanje te tvrtke pod nazivom Love This Life kojoj je cilj istaknuti "stvarne, autentične trenutke iz života – moderne američke priče". Poruka ove reklame u skladu je s višegodišnjom podrškom koju tvrtka Chobani daje LGBT zajednici, rekla je glasnogovornica tvrtke za Huffington Post

 

"Uključivost je ugrađena u same temelje misije naše tvrtke kojom želimo pružiti bolju hranu što većem broju ljudi. Ponosimo se time što ljudi uživaju u našim proizvodima i odajemo počast različitosti gdje god i kako god to možemo ", dodala je.

Ovo nije prvi put da tvrtka Chobani javno pruža podršku LGBT pravima. Tako su prošle godine objavili fotografiju naslaganih čaša jogurta u duginim bojama uz slogan Naturally Powering Everyone i to samo nekoliko dana nakon što je tvrtka javno osudila ruski zakon o "gej propagandi".

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.