Image

Stan Lee, poznat kao kreator Spidermana, Hulka i drugih crtanih faca, stvorio je novi crtani lik, prvog homoseksualnog superheroja na svijetu, koji će premijerno biti prikazan na američkoj televiziji.

Leejev novi crtani lik zove se Thom Creed, srednjoškolac je i košarkaš, prisiljen skrivati svoje seksualne sklonosti i svoje supermoći.

Međutim, autor nije otkrio koje će to supermoći Creed imati. Premijerno će biti prikazan u jednosatnom specijalu na američkoj televiziji, a ako gledanost bude visoka, Britanija će otkupiti animirani film, prenosi Telegraph.

Lee je bio na čelu Marvel Comicsa i osim Spidermana potpisuje se kao autor Hulka i X-Mena, a ideju o homoseksualnom superheroju dobio je iz romana 'Heroj' Perry Moore.

Nedavno je za magazin GQ izjavio da nam treba Ekonomist i čovjek za vanjske odnose koji bi pomogao u prevladavanju globalne financijske krize. 'Danas je teško biti predsjednik sa samo jednom supermoći. Premda mislim da Obama ima određene kvalitete Mister Fantastica', rekao je.

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.