Image

Bivši Angelinin tjelohranitelj Mickey Brett najavio je da počinje pisati svoje memoare u kojima će se naći mnogi nepoznati detalji o poznatoj glumici.

Između ostalog, Brett će pisati o tome na koji je način Angie osvojila Brada, o njihovim seksualnim maštarijama (ona mu je navodno ispunjavala svaku želju), o upotrebi seksualnih igračaka itd. Najviše je pažnje privukla izjava da će otkriti i s kojom je ženom Angelina varala Brada, i to dok je on snimao filmove. Navodno joj je, tvrdi bivši tjelohranitelj, osobno dogovorio najmanje dvadesetak tajnih susreta s tom ženom po hotelima.

Valja svakako spomenuti da su tjelohranitelju 52 godine, da je tijekom 90-ih u Engleskoj bio optužen za ubojstvo, ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza, da je sam nemalo puta kao Angelinin tjelohranitelj izazvao niz incidenata te da je dobio otkaz, i to navodno na Bradovu inicijativu. Knjiga je njegova slatka osveta njima, no pitanje je koliko će, s obzirom na njegov dosadašnji život, biti i vjerodostojno svjedočanstvo.

 

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.