Britanska TV zvijezda Anna Richardson otkrila je kako se nakon 18 godina veze s muškarcem osjeća "potpuno prirodno" u vezi sa ženom ističući kako je taj odnos "puno intenzivniji".

U ekskluzivnom razgovoru za zadnji broj magazina Diva, zvijezda britanskog dokumentarnog serijala Secret Eaters, Anna Richardson, otvoreno je govorila o svojoj vezi sa Sue Perkins, voditeljicom izuzetno popularne TV emisije The Great British Bake Off. Par je otkrio svoju vezu u siječnju prošle godine, ističući kako se radi o "izuzetnoj povezanosti".

45-godišnja zvijezda krasi naslovnicu travanjskog broja magazina Diva na kojoj se nalazi i njena izjava u kojoj kaže: "U vezi sa ženom osjećam se potpuno prirodno".

Richardson je prije Sue bila 18 godina u vezi s filmskim redateljem Charlesom Martinom s kojim je prekinula 2014., a kao razlog je navela to što je Martin čitavo vrijeme bio odsutan. Govoreći o vezi sa ženom nakon tako dugotrajne veze s muškarcem Anna kaže kako je "seksualna prilagodba bila jednostavna, no emotivna je nešto sasvim drugo".

"Zasigurno vam je poznato kako je veza sa ženom puno intenzivnija, to je nešto što sam naučila. To je pravi emotivni tsunami", ispričala je.

"Moji religiozni roditelji su jako otvoreni prema našoj vezi"

Otkrila je i kako su neke njene prijateljice bile jako znatiželjne po pitanju toga "što se događa u krevetu između dvije žene", pa im je objasnila "kako se ne radi samo o seksu već o samoj osobi i međusobnoj povezanosti".

Govorila je i o pravoj "histeriji" koja prati njihove zajedničke izlaske s obzirom na ogromnu popularnost emisije koju vodi Sue, The Great British Bake Off, dodajući kako to zna biti "nezgodno". U početku se malo brinula kako će roditelji prihvatiti njezinu vezu sa ženom.

"Otac mi je vikar, a majka vjerska učiteljica pa biste mogli pomisliti kako to sigurno neće dobro proći, međutim bili su jako otvoreni prema našoj vezi i vide kako sam sretna", otkrila je Richardson. Cijeli razgovor možete pročitati u travanjskom izdanju magazina Diva.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.