Centar za ženske studije objavio je poziv za prijavu na upis u dvosemestralni obrazovni program u akademskoj godini 2016./2017.

Pozivaju zainteresirane na prijavu koja se sastoji od pisanog životopisa i kraćeg pisanog obrazloženja interesa za program (do jedne kartice teksta). Uz osnovne podatke u životopisu valja navesti podatke o formalnom i neformalnom obrazovanju, studentskom, profesionalnom statusu/zanimanju te dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

Prijave se šalju e-poštom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a rok za prijavu traje od 12. do 25. rujna 2016.

Odabir će učiniti na temelju pristiglih prijava i obavljenog razgovora, nakon čega će odabrane kandidatkinje i kandidati biti obaviještene o detaljima provedbe programa koji će otpočeti 24. listopada 2016.

zsp

Participacija za dvosemestralni program iznosi 800 kuna.

Program će se odvijati dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 17 do 21 sat, od listopada, 2016. do svibnja, 2017. godine u Centru za ženske studije, Dolac 8, Zagreb, a mogućnost redovitog pohađanja nastave jedan je od osnovnih kriterija odabira budućih polaznica i polaznika.

Voditeljica obrazovnog programa je doc. dr. Ankica Čakardić, a koordinatorica Andreja Gregorina. Detaljnije informacije mogu se dobiti putem gore navedene e-pošte ili na internetskoj-stranici Centra.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.