ama nisam tebi psovala, neg bandicujabooka31 je napisao/la: I samo vi mene psujte koliko god zelite. Zato sta naplatu parkiranja smtram normalnom stvari.
i nije poanta reci da se naplata parkiranja ukida, ali je potrebno naci pravu mjeru. znaci pravu cijenu za pravo mjesto.
nemres pol parkirnih mjesta u centru poloniti ambasadama i ustanovama za 3000kn! i onda arlaukat da je centar stisnut!
zakaj ih nemaju na koristenje prek dana a da su navecer i po noci free, na primjer!
I nemres opaliti naplatu do 21h....19h je bilo ok, al majketi, daj razmisli malo sta zelis od ovog grada..Zelis zagrepcane u kinu Europa? Zelis penzicima ostaviti makar vecer u HNK?
16 kn je meni preskupo, al dobro, recimo da tko jebe i mene i majku s troje djece sto ne zaradjujemo vise....nego, kaj mislis da mozes s 3 djece koja se vuku obaviti u 60minuta? A po njihovim pravilima, u 1. zoni nemres produzit parking...
I na kraju - bolnice. Odi probaj obavit prosjecan jednu jebadu s medicinskom papirologijom prije neg ti istekne parking.. Odi probaj objasnit zakaj ti se zuri..