parada pijanstva i kica!
bute gledali? smijali se? ili odbijate gledati apsolutno?
mislim da ce bit zanimljivo, ak nist drugo cisto zbog nacije koja ce vjerojatno pratit svaki tren ovog skoro pa aposlutnog non-straight show-a!
izvrsno!
hahahaha, to je totalna istinaHidden_soul je napisao/la:Big Brother je ko i narodnjaci. Niko ih ne slusa, ali kad se puste, svi skacu na stol i slucajno znaju sve pjesme.

.........e da mi je bilo vidjeti sevu...i snimila bi.weirdo je napisao/la:...... ili poševi što mi opet nije dovoljno zanimljivo da stvar učini gledljivom.

Salome je Ona, transexualka-shemale..Meni je isto prekrasnai need a hug je napisao/la:ekipa im je fenomenalna, osim one glupe Iwe Jerkowich![]()
odushewili su me Newen Ciganowich i Salome, totalni respect njima dwojefrend koji se zbog dechka doselio iz Zagreba zna Newena jako dobro, kad su mu swi okrenuli leđa i kad je ostao bez posla, Newen ga je primio kod sebe i dechka doma, i frend mi gowori samo najbolje o njemu, kako je totalno down to earth, neopterechen tuđim mishljenjem, zabawan, iskren, jedwa ga chekam upoznat
![]()
a Salome mi je prediwan/na, swaka mu chast shta je to shto je bez opterechenja shto okolina misli, ma blago se njegowoj zheni, ah, brak s transicomi jaaaaaaaaa biiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
da ne zaborawim modnog machicha, mijaaaaaaaaaaaauuuuuu, jako drag dechko
ostali su mi manje wishe okej, widit chemo shta che swe bit...
Ima.Hetero su Sandi, Iva, Dvornikica, I onaj Kovačevićžbaga je napisao/la:meni je prezabavan...mada inace ne gledam BB mislim da cu ovaj opsjednuto cekat svaki dan...i ne sramim se istoga...
jel se to meni pari ili tamo nitko nije hetero?!?!?!
aha i,jos jedno pitanje...jel tamo postoji iti jedan muskarac?!?osim martine (ako se tako zove)??
u svakom slucaju..predobro...
neven je kralj..doslovno mu svaki k smeta..haha,mislim da cu se udat za njega...tia on to ili ne!ups....ovaj post je malo opsjednut..but i dont care!
aha i jos nesto..oce modni macak na kraju ispast jedini normalan tamo?ta cinjenica me najvise strasi...
hhaa,jel ovo bilo ironicno??nakon Rade....sumnjam da je sandi hetero...žbaga je napisao/la:Ima.Hetero su Sandi, Iva, Dvornikica, I onaj Kovačević
Ma svi su oni normalni