"celebrity" big brother

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

agasta
new york city girl
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

"celebrity" big brother

Post Postao/la agasta » 07 ožu 2008 22:58

poceo je jos jedan smijeh na nasim malim ekranima.
parada pijanstva i kica!
bute gledali? smijali se? ili odbijate gledati apsolutno?

mislim da ce bit zanimljivo, ak nist drugo cisto zbog nacije koja ce vjerojatno pratit svaki tren ovog skoro pa aposlutnog non-straight show-a! :D

izvrsno! :D
I am not a myth.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 07 ožu 2008 23:17

Meni postoji par zanimljivih stvari kod tog Big Brothera.
Prvo jer ce se opet pola nacije zaklinjati u sve sveto da oni to ne gledaju, ali ce svi znati nabrojati sve i jednog stanara u kuci.
Drugo jer ce se tih istih pola nacije opet zaklinjati kako je to trash nad svim trashovima, ali ce se na svakom forumu napuniti bar 20 stranica topica o BB-u.
I trece, jer ce tih istih pola nacije (odokativno mozda i vise) koji to ne bi pogledali ni u ludilu, kupovati ko ludi Story jer moraju cuti najnoviji trac otkriven u meduvremenu o Ciganovicu, Salome ili nekom petom, dok su oni u kuci...

I ono, prozirnije od Big Brothera mi je jedino jos spika tih ljudi koji ce bit zalijepljeni za tv svaku noc, kako nemaju zeludac za to gledati, ali bi nekako voljeli poceti komentiranje o BB-u, pa ne znaju kako drugacije zapocet pricu nego pljuvanjem. Vec vidim price na faxu koje zapocinju: "Jao, ja SLUCAJNO upalila tv bas u 20h i eto slucajno pogledala 3 sata Big Brothera..."
Big Brother je ko i narodnjaci. Niko ih ne slusa, ali kad se puste, svi skacu na stol i slucajno znaju sve pjesme.

Okej, sto se samog Big Brothera tice, ne mislim da je ovo "celebrity" prikladno u bilo kojem smislu, ali da se razumjeti, jer ne znam ko bas moze uci u kucu i 3 tjedna ne radit bas nista. Ciganovic me iznenadio, uvijek sam mislila da je on nekakva nadobudna kretencina, inace mi je sad djelovao totalno okej, bas mu nemam sto prigovorit.
I pored njega, naravno mama Dvornik, za koju odmah i vjerujem da ce bit favorit.
Hm, da, i Salome, damn, pa ona fakat dobro izgleda :eek:

Well... ne vjerujem da ce bit zanimljivo bog zna kako, ali bar je 3 tjedna.
Necu sigurno sjedit i ocekivat ga svaku noc u osam jer cu zaboravit, ja se nikad nisam mogla navuc niti na najbolje serije, kamoli big brother i nije mi extra zanimljiv ni moj svakodnevni tijek zivota, a kamoli tek nekog izoliranog u kuci, ali petkom cu najvjerovatnije gledat. Jer ne idem van, jer mrzim zimu, jer nemam zivot i jer eto volim hraniti svoje voajerske sklonosti.
Eto, toliko od mene.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 08 ožu 2008 00:20

Hidden_soul je napisao/la:Big Brother je ko i narodnjaci. Niko ih ne slusa, ali kad se puste, svi skacu na stol i slucajno znaju sve pjesme.
hahahaha, to je totalna istina :D

p.s. big brother, zadnja sezona a i prošla bome, su me zaobišle u velikom krugu. općenito sam rijetko doma, pred tv-om pogotovo.

ali meni to opće nije neka pojava, tako da nemam potrebu ni srat po konceptu takve dogodovštine. jednostavno mi je to glupo i dosadno, imam osjećaj da se ništa ne dešava tamo osim što se s vremena na vrijeme netko do bola zblamira ili poševi što mi opet nije dovoljno zanimljivo da stvar učini gledljivom.

ako naletim na koju od ovih emisija, pogledat ću jer me zanima može li ciganović bit simpatičan, a vjerujem da može i zanima me koliki razmaženi kreten može biti grubnić. mislim da bi salome i mama dvornik mogle biti skroz ok.
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

Zita

Post Postao/la Zita » 08 ožu 2008 00:33

ja neznam. nit me zanimaju. nit mi se moze desiti da slucajno odgledam i 15 minuta tog smeca
odbijam to gledati, smatram to glupim, voajerizmom, smecem za zabavljanje seljaka koji il nemaju zivot il naprosto nemogu bez toga da guraju nos svuda i isto tak nisam bas fan ekipe koja nezna lajati o nicem drugom osim o tome i slicnim stvarima
mogu priznati da postoji jedan turbo mali postotak koji to mozda gleda a da nisu voajeri il trac babe ak takvi su u totalnoj manjini

tak da-ne necu ga pratiti, nisam niti jedan do sada pa necu nit ovaj nit 50 iza toga

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 08 ožu 2008 00:54

meni je u biti super kaj su pozvali takvu ekipu i zatvorili ih. koliko god glupo bilo i ne bilo, hrvatska ce se mozda malo zdrmat buduci da je salome unutra. mozda uspiju napravit nekakav point s tim, a opet s druge strane mozda i ne.
I am not a myth.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 ožu 2008 05:33

jedino sta stvarno pratim na tv-u je nip/tuck. dr house i en. krim. serije petkom.
to snimam i obavezno pogledam kad stignem.
B.B pratim isto kao i sportska dogadjanja. provjereno. odjel za cistocu..... znaci cisto za opustanje. kad stignem. ali ne bjezim od toga. 50% ljudi na isti nacin kao i ja prati B.B ali oni izricito tvrde da ne prate to sranje za mase.
znaci mogli bi govoriti o laganom licemjerstvu. ali necu.
oni se srame sta to gledaju. pa pljuju po tome.

90% toga sta se pokazuje na tv. je cisto smece.
ali ja nemam potrebu komentirati zasto netko prati smece od sapunica. umri muski 1. 3. 5. 82. ratove zvijezda ili......
a najmanje od svega imam potrebu objasnjavati zasto ja to ne gledam.
u konacnici rezultat je isti.
smece je smece. kao i vecina toga na tv-u.

OT: nazalost ulzak nisam pogledala. a sumnjam da cu puno toga i vidjeti posto ide u meni nezgodnom terminu i traje samo 3 tjedna.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 ožu 2008 05:37

weirdo je napisao/la:...... ili poševi što mi opet nije dovoljno zanimljivo da stvar učini gledljivom.
.........e da mi je bilo vidjeti sevu...i snimila bi. :D

a u kojem je to B.B bilo?
to sto su se malo drpali pod plahtama?
weirdo to ti nije seva.
zove.se.ocinstvo.

bambola
Status: Solo

Post Postao/la bambola » 08 ožu 2008 09:59

meni nije jasno zašto se pljuje po ljudima koji gledaju BB. evo, ja ga gledam, i to skoro svaku seriju...i mislim da zbog toga nisam ni manje pamtena, ni manje ne znam ni ja šta...meni je to zabava, razonoda, totalna limunada za mozak nakon dana na faxu i stručne literature....pogledam seriju koja traje sat vremena..i nakon toga zaboravim na to...ja to ne bi bas nazvala voajerizmom...ti ljudi koji su u kući tamo su dobrovoljno, i znaju i žele da ih se gleda...zato, molit ću....
...rade isto šta i mi, pametni su i glupi isto kao i mi...zato ne vidim nikakve loše nuspojave koje idu uz to...
...toliko od mene ;)
..oooooooooplaa!!!

Ameli

Post Postao/la Ameli » 08 ožu 2008 11:52

:o tko je bija stilist Dvornikove a ?..ccc

whatever

Post Postao/la whatever » 08 ožu 2008 12:45

Joj. Ja ću dat sve od sebe da ovi pratim.
Zvuči mi totalno zanimljivo.
Zadnja dva su mi izmakla, ali ovaj nema šanse da propustim! :D
Epizodna uloga.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 08 ožu 2008 13:24

A kad smo kod voajerizma i licemjerstva, puno gore mi je kad se dogodi neki "seks" u kuci, pa oni koji to "ne gledaju" nacuju da se to desilo, pa odmah pohrle na forume i internet i sajt od BB-a, kako bi vidjeli sto je bilo i kako je bilo i sve ostalo.
Oni su mi gori i to mi je triput licemjernije od gledanja BB-a svakodnevno i zadnji su koji bi uopce trebali govoriti nekom nesto za voajerizam.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

superstar

Post Postao/la superstar » 08 ožu 2008 13:30

mislim da ću bacit oko ..ak niš ,bar ću se smijat ..
+++++++++++++++++++
::superstar::
A friend in need's a friend indeed, a friend with weed is better
A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather..

noise

Post Postao/la noise » 08 ožu 2008 13:52

...baza cijele televizije je zapravo ljudski voajerizam... od vijesti preko serija i filmova do dokumentaraca...
tako da mi oni koji gledaju bb nisu nista manji voajeri od onih koji gledaju istragu... ili ako ocete, dnevnik...

ima na tv-u mnogo serija i programa za koje se cudom cudim sta ljudi gledaju... al to je to - ne pada mi na pamet osudjivat ih i prosudjivat, a kamoli, nedobog, smatrat glupljima ili losijima od mene...

zao mi je samo sto sam za pocetak ovog bb-a saznala tek ujucer popodne, jer bih inace svakako pokusala organizirati grupno gledanje uz cugu, grickalice... i tako... :cool:

tako je, gledam bb (iako ne pobozno i svaku emisiju), i ne sramim se to rec... :cool: :D

postujmo!
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

killer_cupcake
Ja sam: ne želim se identificirati
Kontakt:

Post Postao/la killer_cupcake » 08 ožu 2008 14:59

ekipa im je fenomenalna, osim one glupe Iwe Jerkowich :aca:
odushewili su me Newen Ciganowich i Salome, totalni respect njima dwoje :respekt: frend koji se zbog dechka doselio iz Zagreba zna Newena jako dobro, kad su mu swi okrenuli leđa i kad je ostao bez posla, Newen ga je primio kod sebe i dechka doma, i frend mi gowori samo najbolje o njemu, kako je totalno down to earth, neopterechen tuđim mishljenjem, zabawan, iskren, jedwa ga chekam upoznat :zivjeli:
a Salome mi je prediwan/na, swaka mu chast shta je to shto je bez opterechenja shto okolina misli, ma blago se njegowoj zheni, ah, brak s transicom :hiper: i jaaaaaaaaa biiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kiss3:
da ne zaborawim modnog machicha, mijaaaaaaaaaaaauuuuuu, jako drag dechko
ostali su mi manje wishe okej, widit chemo shta che swe bit...
we have all heard what we wanted to hear, truth that sounds right to our ears

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 08 ožu 2008 15:37

No pa kaj, ovo je pravi freak show i izbor kandidata je cool, za razliku od onih medioka i dosadnjaka u običnoj verziji.

Mistress_Ancksunamun

Post Postao/la Mistress_Ancksunamun » 08 ožu 2008 18:57

i need a hug je napisao/la:ekipa im je fenomenalna, osim one glupe Iwe Jerkowich :aca:
odushewili su me Newen Ciganowich i Salome, totalni respect njima dwoje :respekt: frend koji se zbog dechka doselio iz Zagreba zna Newena jako dobro, kad su mu swi okrenuli leđa i kad je ostao bez posla, Newen ga je primio kod sebe i dechka doma, i frend mi gowori samo najbolje o njemu, kako je totalno down to earth, neopterechen tuđim mishljenjem, zabawan, iskren, jedwa ga chekam upoznat :zivjeli:
a Salome mi je prediwan/na, swaka mu chast shta je to shto je bez opterechenja shto okolina misli, ma blago se njegowoj zheni, ah, brak s transicom :hiper: i jaaaaaaaaa biiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kiss3:
da ne zaborawim modnog machicha, mijaaaaaaaaaaaauuuuuu, jako drag dechko
ostali su mi manje wishe okej, widit chemo shta che swe bit...
Salome je Ona, transexualka-shemale..Meni je isto prekrasna

žbaga

Post Postao/la žbaga » 08 ožu 2008 20:45

meni je prezabavan...mada inace ne gledam BB mislim da cu ovaj opsjednuto cekat svaki dan...i ne sramim se istoga...
jel se to meni pari ili tamo nitko nije hetero?!?!?!
aha i,jos jedno pitanje...jel tamo postoji iti jedan muskarac?!?osim martine (ako se tako zove)??
u svakom slucaju..predobro...
neven je kralj..doslovno mu svaki k smeta..haha,mislim da cu se udat za njega...tia on to ili ne!ups....ovaj post je malo opsjednut..but i dont care!
aha i jos nesto..oce modni macak na kraju ispast jedini normalan tamo?ta cinjenica me najvise strasi...

Mistress_Ancksunamun

Post Postao/la Mistress_Ancksunamun » 08 ožu 2008 22:06

žbaga je napisao/la:meni je prezabavan...mada inace ne gledam BB mislim da cu ovaj opsjednuto cekat svaki dan...i ne sramim se istoga...
jel se to meni pari ili tamo nitko nije hetero?!?!?!
aha i,jos jedno pitanje...jel tamo postoji iti jedan muskarac?!?osim martine (ako se tako zove)??
u svakom slucaju..predobro...
neven je kralj..doslovno mu svaki k smeta..haha,mislim da cu se udat za njega...tia on to ili ne!ups....ovaj post je malo opsjednut..but i dont care!
aha i jos nesto..oce modni macak na kraju ispast jedini normalan tamo?ta cinjenica me najvise strasi...
Ima.Hetero su Sandi, Iva, Dvornikica, I onaj Kovačević

Ma svi su oni normalni

:D

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 ožu 2008 22:08

pogledla ulazak u reprizi. da i nema bas nesto hetero kandidata...sandi. iva. mama D....i to je valjda to.:D
izvrstan odabir kandidata.
milsim da ce martina prva biti nominirana.
ipak su oni svi povezani na ovaj ili onaj nacin.
navijam za salome. ona je moj favorit.
zove.se.ocinstvo.

žbaga

Post Postao/la žbaga » 09 ožu 2008 17:15

Ima.Hetero su Sandi, Iva, Dvornikica, I onaj Kovačević

Ma svi su oni normalni

:D[/quote]

hhaa,jel ovo bilo ironicno??nakon Rade....sumnjam da je sandi hetero...
Iva..hm...pari mi da ima malo nimfo.sklonosti...tako da..sumnjam i u to..
a mama dvornik...hm...kad si u braku s "onim" nista joj nebi tribalo biti strano...jos je "najnormalniji" sudionik Salome..kad gledas..ona ima zenu!!!tj.on ima zenu..i to je relativno u skladu sa "moralnom hrvatskom"...sad je samo pitanje jel ta zena,isto zena ka salome ili je stvarno zena..al doduse..to je sad nevazno

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 09 ožu 2008 18:05

da..izbor je zanimljiv..gledala sam na preskokce ulazak u kuću jer me nerviraju one spike u studiju..budem pogledala tu i tamo..samo da se i oni ne pretvore u klasične,dosadne,originalne BB stanare :D :D ..
brijem da iako misle da su pripravni na kamere tj. naučeni da poziraju za javnost..i njima će se potkrasti trenutci spontanosti.. :D :D ..
kovačević-hetero :o ...
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

swayka
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la swayka » 09 ožu 2008 19:18

a jos kad faram veceras dodje :D hahahahahahahahaha

Ankich

Post Postao/la Ankich » 09 ožu 2008 19:26

nisan još gledala, a i neću.
Kome je stalo da imaš dvadeset godina i djetinjastu ljubav, što tepa noćnoj kiši? (V. Parun)

Mistress_Ancksunamun

Post Postao/la Mistress_Ancksunamun » 09 ožu 2008 19:42

žbaga je napisao/la:Ima.Hetero su Sandi, Iva, Dvornikica, I onaj Kovačević

Ma svi su oni normalni

:D
hhaa,jel ovo bilo ironicno??nakon Rade....sumnjam da je sandi hetero...
Iva..hm...pari mi da ima malo nimfo.sklonosti...tako da..sumnjam i u to..
a mama dvornik...hm...kad si u braku s "onim" nista joj nebi tribalo biti strano...jos je "najnormalniji" sudionik Salome..kad gledas..ona ima zenu!!!tj.on ima zenu..i to je relativno u skladu sa "moralnom hrvatskom"...sad je samo pitanje jel ta zena,isto zena ka salome ili je stvarno zena..al doduse..to je sad nevazno[/quote]

Hehehe..
Koji Rade? Što je to meni promaklo. :x U najmanju ruku su bisex i to je baš super :D

Salome nije on, ljudiiiiiiiiii, nego ona-shemale.Njena žena je žena od rođena kao i većina .

Ma na kraju krajeva glavno da bude zabavno :)

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 09 ožu 2008 21:46

i tako je salome vec u startu nominirana, a sada cemo vidjet kako hrvatska dise.
I am not a myth.

kexia

Post Postao/la kexia » 09 ožu 2008 21:51

Bolje je bilo dok su drzali csi i stvorenja u ovo doba noci :(

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 09 ožu 2008 21:56

agasta je napisao/la:i tako je salome vec u startu nominirana, a sada cemo vidjet kako hrvatska dise.
kao da to vec ne znamo. pricat ce kako bi je ubili i zaklali, a onda je drzati tamo da gledaju.

'svi rvatine a svaki skace ka' klokan cim cuje neki hit turbofolka' isti sindrom.

bub

Post Postao/la bub » 09 ožu 2008 23:05

joj ja bi bas gledala...zapravo ja bi bila s njima u kuci...meni se to cini urnebesno smijesno...koja ekipa...hahaahh
NO MATTER HOW SLOW THE FILM, SPIRIT ALWAYS STANDS STILL LONG ENOUGH
FOR THE PHOTOGRAPHER IT HAS CHOSEN.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 10 ožu 2008 11:19

tko pobjedjuje:neven,marko ili iva..ipak su oni prijatelji,pa se nece izbacivat :o

jabooka

Post Postao/la jabooka » 10 ožu 2008 12:05

nadam se da nitko od njih. pa biti ce jednom nominirani i oni.
zove.se.ocinstvo.

Odgovorite