kliknite na sl. i postujte!
jesi...jedina si!Hidden_soul je napisao/la:Ne znam jesam ja jedina kojoj ta Marina nije toliko mrska.
Mislim, nije ni da mi je najdraza, ima svojih bubica i ispada, ali da ga jebes, onaj dizajnersko-modno-preserantski trojac bi na ispade natjerao i Sai Babu
Pod trojac ne ubrajam Nevena, on mi je fantastican micek
jedini razlog zasto bih ju isla gledat je taj da ju pogodim krumpirom u glavu...miracle_of_love je napisao/la:a sve to ispada drukčije na tvu.... vidim da masa vas serucka po marini, no ja je poznajem osobno i jedino zbog čeg ona tamo odudara je da ona nije celebrity, tj ona spada u one normalne obične ljude, koja je karijeru izgradila sprdajući se iz onakvih s kakvima sad živi, i naravno da njezin humor tamo ne prolazi. a da provedete 1h s njom ili odete pogledati SVE5, gledali bi na nju drukčijim svjetlom....jer je na zatvaranju prošle sezone boogaloo bio preeeeeeeeeepun, a nakon njenog nastupa izbio je ogroman aplauz i to zasluženo!
agasta je napisao/la:hidden nisi jedina kojoj marina nije mrska. zbaga sorry al s onim ponasanjem drugih ukucana, ona se jos dobro drzala. da sam ja bila na njenom mjestu, nekome bi flasa bila u glavi.
a to kaj ona tebi nije duhovita, mozda je razlog u tebi a ne u njoj. neke fore su joj bile smijesne neke nisu, a to kaj ti to ne razumijes je tvoj problem. ne moras biti tako agresivna prema zeni.
ako ju ne znas osobno, ckomi. i ne vrijedjaj druge kojima ona nije najveca bitchara hrvatske.

nije jedina...žbaga je napisao/la:jesi...jedina si!Hidden_soul je napisao/la:Ne znam jesam ja jedina kojoj ta Marina nije toliko mrska.
Mislim, nije ni da mi je najdraza, ima svojih bubica i ispada, ali da ga jebes, onaj dizajnersko-modno-preserantski trojac bi na ispade natjerao i Sai Babu
Pod trojac ne ubrajam Nevena, on mi je fantastican micek