"celebrity" big brother

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 18 ožu 2008 16:10

ta-nanna tanana!!!!
slika

kliknite na sl. i postujte! :D
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

bea.zarre
Status: U braku

Post Postao/la bea.zarre » 18 ožu 2008 16:16

:roftl: :roftl: :roftl:

Aaaaaaaaa, ne mogu vjerovaaaaaahahahahhahaaaat!!!! :roftl:

Izuzetno je vedra i smjela!!! :roftl:
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde

miuccia

Post Postao/la miuccia » 19 ožu 2008 10:42

isuse, pa ja se sicam tog cosma i kako sam se pitala ko je sad ta... :roll:
sad nazalost znam odgovor.
Painkillers are a girl´s best friend...

jabooka

Post Postao/la jabooka » 21 ožu 2008 13:08

danas svi idu doma
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

idiiiiiiiiiii ledja mi okreni
nevjeran budiiiiiiiiiii nekoj drugoj zeniiiiiiiiii
idiiiiiiiii kreni putem svojim
da zivim sama vise se ne boooooooooojim.
zove.se.ocinstvo.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 21 ožu 2008 15:17

Ne znam jesam ja jedina kojoj ta Marina nije toliko mrska.
Mislim, nije ni da mi je najdraza, ima svojih bubica i ispada, ali da ga jebes, onaj dizajnersko-modno-preserantski trojac bi na ispade natjerao i Sai Babu :roll:

Pod trojac ne ubrajam Nevena, on mi je fantastican micek :inlove:
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 21 ožu 2008 17:28

a sve to ispada drukčije na tvu.... vidim da masa vas serucka po marini, no ja je poznajem osobno i jedino zbog čeg ona tamo odudara je da ona nije celebrity, tj ona spada u one normalne obične ljude, koja je karijeru izgradila sprdajući se iz onakvih s kakvima sad živi, i naravno da njezin humor tamo ne prolazi. a da provedete 1h s njom ili odete pogledati SVE5, gledali bi na nju drukčijim svjetlom....jer je na zatvaranju prošle sezone boogaloo bio preeeeeeeeeepun, a nakon njenog nastupa izbio je ogroman aplauz i to zasluženo!
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...

bloody mary

Post Postao/la bloody mary » 22 ožu 2008 00:56

salome, salome, salome!!! neopisivo si mi draga i simpa!!! :kiss1: :kolo: :ljubav: :grli: :cvjece: :respekt: :inlove: :mase: :thumbup: :kiss: :cvjetic: :)
"I am so made that I cannot believe."

kexia

Post Postao/la kexia » 22 ožu 2008 01:54

Hvala bogu da je i to gotovo :ura: :ura:

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 22 ožu 2008 02:42

ustaše i odoše. :D
koji fijasko
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

žbaga

Post Postao/la žbaga » 23 ožu 2008 12:34

Hidden_soul je napisao/la:Ne znam jesam ja jedina kojoj ta Marina nije toliko mrska.
Mislim, nije ni da mi je najdraza, ima svojih bubica i ispada, ali da ga jebes, onaj dizajnersko-modno-preserantski trojac bi na ispade natjerao i Sai Babu :roll:

jesi...jedina si!

žbaga

Post Postao/la žbaga » 23 ožu 2008 12:38

miracle_of_love je napisao/la:a sve to ispada drukčije na tvu.... vidim da masa vas serucka po marini, no ja je poznajem osobno i jedino zbog čeg ona tamo odudara je da ona nije celebrity, tj ona spada u one normalne obične ljude, koja je karijeru izgradila sprdajući se iz onakvih s kakvima sad živi, i naravno da njezin humor tamo ne prolazi. a da provedete 1h s njom ili odete pogledati SVE5, gledali bi na nju drukčijim svjetlom....jer je na zatvaranju prošle sezone boogaloo bio preeeeeeeeeepun, a nakon njenog nastupa izbio je ogroman aplauz i to zasluženo!
jedini razlog zasto bih ju isla gledat je taj da ju pogodim krumpirom u glavu...
jebote kad zena pocne s nekom patetikom i zbog toga se nada da ce dobit pare...ma daj...dosta mi je vlastite patetike..ne triba mi i tvoja!
svaki put sta je isla nesto rec nadodala bi"apeliram na gledatelje"...bla bla...
cilo vrime dok je bila u kuci nije rekla nista sto bi me moglo nasmijat a kamoli da je ona bila duhovita..
jbt ako se nezna nosit s ljudima,ocito ima problema...
i u redu je neznat se obuc/imat svoj stil..al oni outfiti!??
ono sebi nebih dopustila ni u najvecim danima shizofrenije....
kad sam vidila da je ostala medu zadnje dvi doslo mi je da odem sa sacmaricom gore...jebote upropastila je cilu koncepciju gledanja bb_a...
isla je ispast pametna/drukcija..a na kraju je ispala sam ruglo cile hrvatske...
ako je kome i simpaticna..onda je to samo zato sto se "ti" nalaze u njezinom liku i djelu..(cak ni moja dobra strana ega ne vidi nijedan drugi moguci razlog)...

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 23 ožu 2008 15:07

hidden nisi jedina kojoj marina nije mrska. zbaga sorry al s onim ponasanjem drugih ukucana, ona se jos dobro drzala. da sam ja bila na njenom mjestu, nekome bi flasa bila u glavi.
a to kaj ona tebi nije duhovita, mozda je razlog u tebi a ne u njoj. neke fore su joj bile smijesne neke nisu, a to kaj ti to ne razumijes je tvoj problem. ne moras biti tako agresivna prema zeni.
ako ju ne znas osobno, ckomi. i ne vrijedjaj druge kojima ona nije najveca bitchara hrvatske.
I am not a myth.

Zita

Post Postao/la Zita » 23 ožu 2008 15:42

htjela nehtjela par puta sam bila kod telke kad je to smece bilo on i tesko ne ne vidjeti i ne cuti kaj tam rade

naravno neznam kakva je ta mala u real lifeu al ono kaj sam vidla je strava
umisljena, psihicki nesredjena, frustrirana tuka koja je nesposobna za ikakvu socijalizaciju a o tome da je komicna nisam primjetila nit u tragovima
isto tak, ne trebas biti nesto previse pametan da skuzis da se neces bas sprijateljiti sa ljudima ako ces ih vrijedat

nije bas osoba sa kojom bi se htjela druzit. il bit u blizini.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 23 ožu 2008 16:00

Jest, pa humor i necija duhovitost je isto jedna fakat relativna stvar.
Ja recimo volim bolesni crni humor i britanski humor, a nekom ce se mozda vise svidjati americki nacin toga, ili dobri stari primitivni balkanski i ovo mu prvo uopce nece bit smijesno.
Ali okej, cak i ako nema smisla za humor, cak i ako je dosadna i pateticna, ta djevojka je naprosto benigna.

Za razliku od ostalih. Jerkovicka je pokazala koja je zmija. Marko koja je razmazena tetka sa dvostrukim mjerilima sa takoder zavidnom razinom zlobe i licemjerja:
("Nominiram Danijelu jer je slampava u kuhinji!
Big Brother: "A jesi li ti sto skuhao ovih dana?"
Marko: "Nisam. Ja ne znam kuhati!" )

Onaj Kovacevic je isto dosadna desetolicna pedercina, a jedina ok pored njih je bila Danijela, kojoj je eto urodeno da bude sto na umu-to na drumu.

S tim da je Neven ok, i da joj je mozda najveci kiks bila ona degutantna pjesmica, premda ne znam ni sto drugo reci kad je upala u kucu gdje je troje ljudi povezanih poslovno a i privatno stvorilo klan, i okrenulo se protiv najbolje potencijalne zrtve, jer Danijela nije niti priblizno prikladna zrtva bila, posto se zna stav javnosti o njoj.

Nije joj bilo lako, ajmo ruku na srce, fakat, ogovarali su je 24/7, kolutali ocima kad god su stigli, vrijedali je od izgleda pa nadalje, i kad je trazila da joj se kaze sto imaju protiv nje, Marko bi odgovorio: "Nemam ja nista protiv tebe, mi smo samo dva razlicita svijeta". Right, dva razlicita svijeta jer on brije da je celebrity, i pokazao je kako nema nista protiv nje u svim dnevnim trac-partijama.

I ne, zbaga, ne poistovjecujem se sa njom, ali lako je tudim kurcem po gloginjama mlatit, pa pljuvat po njenom izgledu, humoru, ponasanju i svemu ostalom. Stavljam se na stranu onih ljudi kojima se uopce niti ne da prava prilika, prije nego se stvore klanovi. I to je tako nazalost i u stvarnom zivotu uvijek. Primjer nije samo BB. Ista stvar bi se desila kad nova radnica/zaposlenica dode u neku firmu gdje se ostali znaju od prije, i ista stvar kad nova ucenica dode u razred, i kad neka nova osoba ude u drustvo i tako. Da.

Na koncu, mozda netko tvrdi da ti nemas smisao za humor, da si dosadna, pateticna, da nemas nimalo stila i da imas problema sa ljudima, pa ti to ne govore niti ces ti to saznati jer ce te tracati isto kao i Marinu. Njezina je sreca samo sto je u znatno manjem prostoru od svakodnevnog drustva, pa je lakse saznala za to.
E i sad zamisli svoju reakciju da si u drustvu koje ti to sve nabija na nos svakodnevno.
Nije fino, jelda?
Ja bih pretukla na mrtvo ime Jerkovicku i Grubnica, tako mi mlijeka u prahu, pa makar me cijela Hrvatska zvala nasilnom kamiondzija lezbacom.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Zita

Post Postao/la Zita » 23 ožu 2008 16:25

nevoljo jedna! pa jest..relativna stvar..al zato i eto raspravljamo :D

mah..neznam, mozda sam ja vidla sam njene crne strane i itekako dopustam mogucnost da je ona sasvim suprotno onom kako meni izgleda
al nekak mi se, svaki put kad je netko spomene, u glavi nacrta krvolocna chiuaua

mozda je problem u meni :D:D ...a možda je to maybeline

žbaga

Post Postao/la žbaga » 23 ožu 2008 16:49

krenila sam "kopi pejstat" post od hidden al ono...cjenim prostor pa cu preskocit taj dio i krenut odma na stvar...

prvo...koja je to baza od marine u onih 14dana bila smjesna?reci mi molim te samo jednu!?
daj molim te...
imam osjecaj ka da neki od vas misle da moramo biti kolegijalni prema njoj samo zato jer je ocito osakacena zlom sudbinom koja ju je ocito prekrila od rodenja...???
Govoris kao"jadna ona,bla bla"...ma sta jadna!?!??!
sama je izabrala uci tamo!!nitko ju nije tira..sama je odabrala ici putem(patetike)...
da si ti u kuci sa prijateljima...(za sto nijedno od troje gmazova nije krivo)..i dode neko malo cudno bice sa nemjerom da zaraduje na tvojim manama...

iskreno ,kako bi se ti ponila?!?

po meni su cak i bili fer prema njoj...Ona je ta koja je njih strpala u stereotipe!ne oni nju...

zao mi je sto cu vam morat rec sokantnu cinjenicu al gore je u zivotu Nevenu i Marku!
oni su fizicki daleko osakaceniji od nje...al isto mi je draze gledat ta dva izoperirana primjera nego nju na telki...njima je bar stalo!
radije bih imala sina nevena nego ONO ka kcer...
sta god joj kazes ta ZENA(vjerovali ili ne,zena je)
dozivljava ka osobni napad na svoj karakter...
odakle njoj drskosti ikome govorit dal je peder ili ne...
svi sa zdravim ocima vide da je ona veci transvestit od salome...
zena se ocito nije uklopila u zajednici jer joj je tamo(za razliku od stvarnog zivota) netko i vratia...

Iva je po meni bzv,Marko je jadnik al Neven!?

Taj covik(ili sta vec je) je ispa najvece okrice ovog BB_a....i tko god kaze suprotno..
nije ni gleda bb...vec sudi na temelju vlastitih predrasuda...
a danijela!?!?
what the fuck...zena je ocito bila ljubomorna jer iva smije jest a ona ne moze...
zivcira me stav nekih da je Ivi lakse u zivotu jer je lipa...pa bila je i danijela lipa..zasto nju Marina nije osudivala zbog istoga?!
gluparije...
kad sam vidila marinu kako vice "zene u finalu"doslo mi je da se ispovracam!veca je salome zena nego sto ce ona ikad biti!

aha..i sto se tice klana..ako si ti normalan/dobra osoba...nema tog klana u koji neces imat pristup...
ne gledaj sve crno/bilo...nismo vise u osnovnoj...

agasta
new york city girl

Post Postao/la agasta » 23 ožu 2008 19:56

evo ja cu ti rec jednu, ona sa "ne moram ih ubit ak nist ne rade i samo jedu" meni je to bilo presmijesno. ne branim ju, ali to sto je hidden rekla, da su tolike face kaj joj to sve nisu rekli u face 2 face, nego opleti kad se ona makne. bar je bila toliko fer da je svakome rekla kaj ga ide. ovi to nisu mogli.
da zaradjuje na cijim manama molim te? mana je imat prirodne jagodice na licu ili male sise ili prirodnu kosu? gimme a break. iva jerkovic ima obicnu ljepotu kao svaka druga na spici, bas nista sad toliko specijalno. neven je smijesan na svoj nacin i da nije bilo razmazene "proklete macketine" pored njega vjerujem da bi covjek sasvim drugacije se ponasao.
se ti mozda poistovjecujes s njom pa zato toliko pljujes neosnovano po toj zeni? napad je najbolja obrana.
kazes odkud njoj drskosti govorit tko je peder ili ne, od kud tebi drskosti ovako pljuvat po nekome koga ne znas?! ajde ne moraliziraj lazno!
a kaje istina je istina da su zene prvi put bile u finalu.
jel te to mozda smeta iz kojeg razloga? meni je bas drago kaje zasluzeno pobjedu odnijela danijela.
iako da se mene pita, ne bi dobili ni taj honorar ugovoreni, vec bi trebali platit kaj su bili unutra.
kao sto vec rekoh ne branim ju, jer je bila isto toliko nezanimljiva kao i svi ostali.
I am not a myth.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 23 ožu 2008 20:11

da ne trosim previse rijeci jer mi se neda.
o marini imam isto misljenje kao i prije........ samo bi jos dodala da je dosta konfliktna osoba.
drago mi je da ljudi nisu "popusili" njezinu socijalnu spiku.
(jer vjerovatno svi znamo da B.B nije emisija socijalnog. nego komercijalnog karaktera)
ne mislim ja da je sad ona neka losa osoba.
u principu ne poznam je....ali...nemam ju zelju ni upoznati.
iva mi izgleda kao dobrica nimalo dvolicno ni licemjerno.
ivica na mene nije ostavio nikakav poseban dojam. kao ni marko.
neven je car.
nisam znala da je ivica pedercina. ako i je mislim da to bas ne govori javno. pa tako kako sam branila marinu kad je netko poceo spominjati njezinu sex. orjentaciju. eto branit cu i njega i ne svidja mi se taj epitet.
zove.se.ocinstvo.

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 23 ožu 2008 20:46

agasta je napisao/la:hidden nisi jedina kojoj marina nije mrska. zbaga sorry al s onim ponasanjem drugih ukucana, ona se jos dobro drzala. da sam ja bila na njenom mjestu, nekome bi flasa bila u glavi.
a to kaj ona tebi nije duhovita, mozda je razlog u tebi a ne u njoj. neke fore su joj bile smijesne neke nisu, a to kaj ti to ne razumijes je tvoj problem. ne moras biti tako agresivna prema zeni.
ako ju ne znas osobno, ckomi. i ne vrijedjaj druge kojima ona nije najveca bitchara hrvatske.

potpisujem ;) :zivjeli:
i sve su lutke prijatelji u dobru i u zlu...

noise

Post Postao/la noise » 24 ožu 2008 00:28

moram reci da, kao netko tko je pomno pratio bb, potpisujem bas sve sto je zbaga napisala... :cool:

martina mi je bila definitivno najiritantnija osoba ovog bb-a...
i smatram da je njeno ponasanje u kuci uzrokovano prvenstveno njenom kalkulacijom, a ne stvarnom iritacijom ostalim stanarima...
tj. da si je skalkulirala da, ako ce cijelo vrijeme jaukati i dramiti kako je njoj strasno tesko, kako je ona jadna s njima i kao ona sirota nema novaca... da ce se svekoliko pucanstvo sazaliti i mam prionuti na glasanje za 'sirotu' malu 'komicarku' marinu... :roll: blaaaah...

i ona njena 'pricanja sama sa sobom' nisu bila nista drugo, nego dobro smisljeni i ciljani monolozi...

i jos nesto - iako je to gotovo nemoguce pokraj macka u kuci, za mene je ona bila najrazmazenija osoba u kuci - kad netko nije odmah prihvatio njen prijednog, iste sekunde se je nadurila i vise nije zeljela pricat, izigravajuci zrtvu....

i, molim vas, nemojmo zaboraviti kako je 'sirota' prala sudje u kupaoni... halo?????!!!! wtf???!!! da pere sudje tamo gdje svi peru ruke poslje sranja?! :puke:

sad cu malo stat, al ima jos tisucu stvari koje me iritiraju na toj zeni...

i nemojmo zaboraviti, samim ulaskom u bb kucu marina daje pravo svim ljudima s televizorom da komentiraju nju i njeno ponasanje...
zato molim, zbaga i ostali, nemojmo se cenzurirati...
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

Zita

Post Postao/la Zita » 24 ožu 2008 12:50

*skriveckidoknitkonegledadizempalceve* :thumbup:

žbaga

Post Postao/la žbaga » 24 ožu 2008 17:58

:D :D :D :D :D

candy perfume girl

Post Postao/la candy perfume girl » 24 ožu 2008 20:17

žbaga je napisao/la:
Hidden_soul je napisao/la:Ne znam jesam ja jedina kojoj ta Marina nije toliko mrska.

jesi...jedina si!
nije jedina... :aha:
"And when it rains, you're shining down for me
And I just cant get enough, I just cant get enough^.^"

žbaga

Post Postao/la žbaga » 25 ožu 2008 15:14

svi smo mi dio celebrity bb/a...:-)

Odgovorite