fusionina definicija treba u knjige
jer definicije poput "tamo gdje se mogu držati za ruke i/ili poljubiti sa svojom partnericom/partnerom" su jednostavno nepotpune. pa svagdje to možeš. samo je pitanje upravo ono što je Popeye istaknuo: imaš li muda i živaca upućivati one kojima se ne sviđa tvoje ponašanje u zakon o suzbijanju diskriminacije i sl... naravno, opet postoji osjećaj za vlastitu sigurnost, neću ući u narodnjački klub sa svojom gay ekipom i educirati o zakonima dok mi frajer drži oružje u ruci i sl...
što se diskriminacije prema muškim parovima tiče...nisam znala ovo za kolaž, sirup... nama ženama doista je lakše, pobogu ja se sa curom mogu bez problema držati za ruke na ulici. čudno će nas gledati. dobacit će nam "lezbe" ili nešto. ali u principu, moja sigurnost (osim ako se ne krećem nekim dodgy krajevima) nije pod upitnikom.
ja se osobno osjećam ugodno u kicu (iako mi se jednog jutra desilo "opominjanje" i manji sukob sa gospođom koja je tvrdila da je vlasnik tog prostora), u (orma)rushu (

), a i na ulici i u nekim random kafićima kada osjetim da mi ne prijeti nikakva fizička opasnost. jer meni se osobno na to svodi: na moju fizičku sigurnost. hoće li me netko krivo pogledati, dobaciti mi nešto, ili me čak pokušati izbaciti iz nekog kafića - ma samo neka proba. dovoljno poznajem zakon i svoja prava