mogu ja?
Re: mogu ja?
razbistri to malo. curu za vezu, za druzenje, sex, kavu, sex i kavu, za trazenje dobrih cizama pa na kavu..?
također sam iz pule, al da, razbistri to malo
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
mravcica je napisao/la:razbistri to malo. curu za vezu, za druzenje, sex, kavu, sex i kavu, za trazenje dobrih cizama pa na kavu..?
Ovo su dobre ideje, možda ne treba odmah razbistriti, ali nisi iz Zagreba pa se tu ne može družiti
-
iwchy
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U braku
pa čujte,za početak kava,bira,medenica il kajgod ,a za dalje...mejbi ii nekaj više ak bude bilo kemije
a i traženje čizama nije isključeno
i ja sam malo previše izbirljiva,zato i nisam još bila s curom...ajme,kak meni ovo sve smješno zvuči 
znaci veza je moguca? nekad mozda zajednicki zivot i djeca sve to kak vec ide?
-
iwchy
ma afkorz,,to bi mi bila prilika da imam žig u putovnici
ma tražim neku neopterećenu curu za druženje,kao što vidite u braku sam (ne,neću tražit nikakav trojac) al ovaj moj tutlek zna za moje žellje
to je okej
naci ce se jos takvih cura samo moraju sresti oglas
sretno i javi kako je proslo 
-
iwchy
faaala,oćem..ak uleti kaj odmah podjelim svoju radost
može i netko za kave i blebetanje,jer nemam tu baš nikakvu ekipu,pa ono,da se mrdnem malo van..
slobodno se javi, i meni fali ekipe u ovom gradu! a što se kemije tiče, ma nema šanse da je ne bude
al ipak to s brakom je meni veliko ne 
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
-
iwchy
ma nije uopće bed..nisam iz pule,i nije lako naći nekog za izać,tak da prihvačam kaj god se nudi
kaj je je, vidi se da si iz Pule, kaj neiwchy je napisao/la:faaala,oćem..ak uleti kaj odmah podjelim svoju radostmože i netko za kave i blebetanje,jer nemam tu baš nikakvu ekipu,pa ono,da se mrdnem malo van..
danas je opasno ići na kave
-
iwchy
ma taj kaj me oda uvijek
opasno,u kojem smislu??
ma nisu ti kave opasne....samo moraš popit s mlijekom da ju ublažiiwchy je napisao/la:ma taj kaj me oda uvijekopasno,u kojem smislu??
-
iwchy
pa drugačiju i ne pijem
ček,još smo na kavi? 
je,to moraš pitat Ameli,ja ti baš neznam te opasnosti od kave,moje su isto rashlađeneiwchy je napisao/la:pa drugačiju i ne pijemček,još smo na kavi?
-
iwchy
ok,onda ameli koje se to opasnosti kriju iza kave?? ili mejbi samo kad se ide s tobom na kavu 
ma jok..otkud bi ti znalaDEFIANCE je napisao/la:je,to moraš pitat Ameli,ja ti baš neznam te opasnosti od kave,moje su isto rashlađeneiwchy je napisao/la:pa drugačiju i ne pijemček,još smo na kavi?
Ameli nije opasna i ne zove na kave(ako slučajno i pozove onda znaj da ništa od nje, jer u pravilu se ne pojavljuje, plaši se)

-
iwchy
ev ja ćem tebe zvat na cugu al piti čemo je svaka iza svog monitora
mislim da je tak dosta sigurno..
-
iwchy
nemoj sad sve odmah otkriti šta imaš za popiti
...nek si misli šta je čeka 
-
iwchy
ne,ovo je bilo da ju namamim 
hm, čuj ti u braku, ja u braku, ne bi bilo dobro, a jok 
čuj, dva plusa daju plus... ili su to dva minusa? al opet daju plus tako da...Ameli je napisao/la:hm, čuj ti u braku, ja u braku, ne bi bilo dobro, a jok