Plague je napisao/la:Winter's Bone
i ovo mi je precijenjeno. cijelo vrijeme čekaš neki rasplet i onda završi. imala sam dojam da gledam tv film.
Ajme, taj film.

Gledala sam ga prije dvije godine i još se sjećam nekih scena. Baš sam nedavno razmišljala da bih ga mogla pogledati opet, iako mi je tematika dosta teška i takve filmove obično ne gledam više od jednom. Jedan od najupečatljivijih filmova koje sam pogledala. Činilo mi se da zaplet nije bio toliko bitan, nego je samo služio kao prizma kroz koju se prikazuje taj specifični način života. Meni je bio super. <3
Zita je napisao/la:ariadne je napisao/la:Cloud Atlas
Morat ću ovo opet pogledat, čini mi se. Poanta je super i sve, ali mislim da su mogli to puno jednostavnije i konciznije napravit, ovako djeluje ko izdrkavanje, predugo traje i ponekad se zna izgubit središnja nit. Maybe it's just me.
dobar al isto bi ga mogla opet pogledat
malo je spetljan i ne svidja mi se da se 3 hetero para nadu kroz sve te periode a onaj istospolni par ne..
Ni to nisam uspjela primijetit koliko su me izvozali.

Hugha Granta nisam mogla prepoznat u nekoliko navrata, tako da su nam ona dvojica možda promaknuli u nekim sporednim ulogama.
slapa je napisao/la:Pitch Perfect (2012) - 8/10
Totalno iznenađenje. Tip filma koji inače preskačem čim vidim cover. Ma čak i trailer me ne bi natjerao da ga pogledam. Ali pročitala sam kompliment koji mu je udijelila frendica koja stvarno ne gleda ovakve filmove pa sam odlučila provjeriti. A iznenadio me i visok imdb score za taj tip filma. Uglavnom, još me drži totalna pozitiva kad ga se sjetim. I najradije bih mu dala i veću ocjenu, ali moja racionalna strana ipak ne da. Jer klišeiziran je totalno, da. I sladunjav i sve. Al je od samog početka do samog kraja totalno feel-good. Ono skroz. Ni u jednom trenutku nije bio dosadan ni naporan. Muzika je takva da mi je par puta došla želja da se dignem i zaplešem. A nisam neka plesačica. Stalno sam lupkala nogom i potiho pjevušila. I inače ne gledam filmove više puta, al ovaj sigurno hoću. Jer znam da ću opet bit super volje kad ga pogledam.
Citiram Fat Amy,
'lesbehonest', vrijedi pogledati!
Da.
I'll finish him like a cheese cake!

I ona Azijatkinja, Isuse.
I ate my twin in the womb. Valjala sam se po krevetu od smijeha na neke stvari, jako mi je dobro legao u tom trenutku valjda. I regret nothing.
Ja sam se ovdje u stvari samo došla požalit kako nisam uspjela pogledat Zero Dark Thirty još. I da se neki dijelovi Hobbita komotno mogu izbacit van, što uspijevam vidjet tek kad filmove gledam doma jerbo u kinu izgubim razum. As we all should, ako se mene pita.
Cijeli onaj dio s Azogom, for starters. Podsjeća me na moje seminare. Moraju imat najmanje pet stranica, ja sve napišem u tri i pol i onda mlatim praznu slamu dok ne popunim kvotu. Bah.
Pardon, I just have a lot of feelings.