koliko mi kazu, navodno da se dobro ljubim pa mislim da ta koja bi se ljubila samnom, nebi imala potrebu ljubit se sa drugomblack.cat je napisao/la:pa da, zato basslapa je napisao/la:ne d'o bog da se to prenese na neku drugu pa preko nje na ostale![]()
Druzenja 2016!
Re: Druzenja 2016!
joj ne znam, ako je zarazno, bojim se da bi imala potrebu ljubiti se s još dosta njih. bolje ostani doma ovaj put. 
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
tak i bude, da. zato dobru zabavu onima koje idu.slapa je napisao/la:joj ne znam, ako je zarazno, bojim se da bi imala potrebu ljubiti se s još dosta njih. bolje ostani doma ovaj put.
Ima. 2+Cola=30 knKroacija je napisao/la:jel ima viskija u tom buzzu?

Ja dolazim solo..kad su me ostavile janna i litl n.. Al nema vezee..mogu ja to 
Live your life be free U know U have it all.
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Ajme ja tek sad vidjela ovo..Little N je napisao/la:Kome lažeš, itak nećeš znat koja jeTeich je napisao/la:Jujuuu molokoooooo dolaziiii
N.imas pivo na iducem druzenju za ovo.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Jel ce bit organizirano kakvo druzenje..kavica ili stogod u Osijeku mozda ? obzirom da nisam iz zg pa nisam uvijek u mogucnosti doci 
After brejk party kod backspace je top!
Meni je bilo pre-predobro
Kudos to megan 
Nisam jedino bila u stanju do h.p. poslije ići, al čujem da je i tamo bilo dobro
Anyway, idući put slobodno možemo rezervirati stol za 'the 100/sve druge sf serije ili stvari'
a veselim me i što svaki put dođu neke nove cure..
I da, badminotn-ovaj put se nešto mora konkretizirati po tom pitanju

Nisam jedino bila u stanju do h.p. poslije ići, al čujem da je i tamo bilo dobro
I da, badminotn-ovaj put se nešto mora konkretizirati po tom pitanju
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- aftereight
Hot Pot je opet i skoro uvijek ono što mu ime kaže - vruć lonac.
Ako je vama ugodno biti kuhani jastog, svaka vam čast.
Za te pare mogu sjediti na klupi na Zrinjevcu i još uštedim.
Sljedeći after će biti tamo, što se mene tiče
Ako je vama ugodno biti kuhani jastog, svaka vam čast.
Za te pare mogu sjediti na klupi na Zrinjevcu i još uštedim.
Sljedeći after će biti tamo, što se mene tiče
Ma sve je bilo super u potu ja sam se isplesala lepo...pozdravila sa svima mogućima...i umorila se. Hahahahaa:)
I takoo...zaboravila sam svima imena naravno al najjace ste mi vi koje ste mi rekle da sam ista ko na slici..pa sam umrla od smijeha..hahahahaha kakva bi drugacije bila ahahahahha
lepi pozz svima.. 
I takoo...zaboravila sam svima imena naravno al najjace ste mi vi koje ste mi rekle da sam ista ko na slici..pa sam umrla od smijeha..hahahahaha kakva bi drugacije bila ahahahahha
Meni je bilo jako zabavno
Jest da sam možda mogla bez one zadnje pive, al dobro
Drago mi je što sad mogu pospojiti bar neke nickove s licima
Stol za The 100 i slične teme svakako
(plus, nemojte zaboraviti na SFeraKon, vi koje sam uspješno vrbovala
)
Još čekam da me Moloko sad razapne kako je sinoć prijetila
Drago mi je što sad mogu pospojiti bar neke nickove s licima
Još čekam da me Moloko sad razapne kako je sinoć prijetila
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- Moloko
Dobro jutro svima! 
Bilo je baš zabavno
Što se Buzza tiče, čak mi se više svidjelo što smo bili naprijed a ne iza iako je manji prostor. Nekako je bilo više zraka nego iza.. ne znam. Cure su po običaju bile jako simpatične i drage. Žao mi je što neke nisu poslije išle i u Hot Pot ali vjerujem da će to nadoknaditi na idućem druženju. Obzirom da (valjda) dolazi ljepše vrijeme možda iduće druženje bude-piknik druženje!
U Hot Potu je bilo nenormalno vruće kao i inače, glazba je bila neka srednja žalost ali meni je svejedno bilo dobro. Samo što nikad neću skužit ljude koji dođu u klub i onda 90% vremena prešetavaju po njemu umjesto da se stacioniraju i plešu/pričaju sa društvom.
U svakom slučaju:
1. Očito je prošlo moje vrijeme alkohola. Kafetin je je spas
2. Definitivno nemam pojma o serijama ( blesavo sam gledala dok su Andain, C(r)ave, Nirya i Megan uzbuđeno pričale o 321490 različitih serija za stolom).
3. Malory hvala za cugu, idući put kad se vidimo ti nosim novi kišobran jer onaj što imaš je jednostavno-UŽASAN.
4. Backspace hvala na after partyu na koji sam bila pozvana zajedno sa još tri cure.
Idući put nastavljamo ranojutarnje filozofske teme. 
5. Teich hvala što si nam omogućila prijevoz do doma. Inače bih vjerojatno čekala tramvaj sat vremena kao prošli put.
6. Nirya, koliko vidim hlače su ipak ostale cijele. Drugi puta ćeš dobiti posebnu prostoriju za pušenje te cigarete kojom si mi skoro ostavila trag na mojim omiljenim hlačama.
Ipak sam odlučila biti blaga ovaj put tako da nećeš dobiti nikakve sankcije.
HINT: Razlog je onaj o kojem smo pričale, pomalo sam lokalpatriota. 
U svakom slučaju, hvala svim curama na dobrom društvu i nadam se da se vidimo ponovno.
Bilo je baš zabavno
U svakom slučaju:
1. Očito je prošlo moje vrijeme alkohola. Kafetin je je spas
2. Definitivno nemam pojma o serijama ( blesavo sam gledala dok su Andain, C(r)ave, Nirya i Megan uzbuđeno pričale o 321490 različitih serija za stolom).
3. Malory hvala za cugu, idući put kad se vidimo ti nosim novi kišobran jer onaj što imaš je jednostavno-UŽASAN.
4. Backspace hvala na after partyu na koji sam bila pozvana zajedno sa još tri cure.
5. Teich hvala što si nam omogućila prijevoz do doma. Inače bih vjerojatno čekala tramvaj sat vremena kao prošli put.
6. Nirya, koliko vidim hlače su ipak ostale cijele. Drugi puta ćeš dobiti posebnu prostoriju za pušenje te cigarete kojom si mi skoro ostavila trag na mojim omiljenim hlačama.
U svakom slučaju, hvala svim curama na dobrom društvu i nadam se da se vidimo ponovno.
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Moloko je napisao/la:6. Nirya, koliko vidim hlače su ipak ostale cijele. Drugi puta ćeš dobiti posebnu prostoriju za pušenje te cigarete kojom si mi skoro ostavila trag na mojim omiljenim hlačama.
Drago mi je da su hlače preživjele
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- Moloko
Da,bit ćeš diskriminirana. Jer ja želim imati hlače. Normalne. 
E i da- wc u Hot Potu je grozan. GROZAN.
P.S. Meganice, nadam se da su ti svi čestitali rođendan.
Jer sam konobaru rekla da je to razlog našeg okupljanja u Buzzu.

E i da- wc u Hot Potu je grozan. GROZAN.
P.S. Meganice, nadam se da su ti svi čestitali rođendan.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
^ čestitala ga joj je najnaivnija i najpristojnija osoba na planeti. -.-
još se razmišljam trebam li joj samo dat ruku ili je poljubit ili ne.
ex invalid_user
- Moloko
Kroacija je napisao/la:^ čestitala ga joj je najnaivnija i najpristojnija osoba na planeti. -.-
-
backspace
Lepo je bilo. Warm up kod mene, after kod mene, postajem party animal... Jao na sto me sve nagoni neimanje djevojke, poor Maja 
Megi, sretan rodendan
Megi, sretan rodendan
Haha, hvala na cestitkama, racunam da su dosle samo s par mjeseci zakasnjenja 
Bilo mi je super. Sto se prostora tice, bolje mi je bilo iza, jer ima veci prostor za minglanje, ali atmosfera u buzzu mi je opet bila odlicna.
Cure, bas ste simpaticne i uzivam u ovim druzenjima
Bilo mi je super. Sto se prostora tice, bolje mi je bilo iza, jer ima veci prostor za minglanje, ali atmosfera u buzzu mi je opet bila odlicna.
Desert je visnjica 
- Moloko
megan je napisao/la:Haha, hvala na cestitkama, racunam da su dosle samo s par mjeseci zakasnjenja
Obzirom da je na tebi sada organizacijsko "breme" mislim da bi bilo lijepo da idući put organiziraš piknik na Jarunu ili tako negdje
Moloko za predCjednicu 
Moloko je meni legenda! I to moram javno napisat! I pohvalit te na uber realnom razmisljanu i stavu i pameti.. Lajkam a lot!
Moloko je meni legenda! I to moram javno napisat! I pohvalit te na uber realnom razmisljanu i stavu i pameti.. Lajkam a lot!
Obzirom da je jedino sto sam napravila u sklopu organizacije ovog svog rodjendana to sto sam podigla slusalicu i rezervirala prostor, a jarun se ne rezervira, ne znam sto to tocno podrazumijeva 
Ili se ocekuje od mene da cijeli dan cucim na nekim klupama i tjeram sve jadne ljude koji zele uzivati na suncu
U tom slucaju, morat cu traziti pomoc svoje SUORGANIZATORICE blueberry (koja je postala suorganizatorica kad je dovela na druzenje zadivljujuc broj zena
)
U svakom slucaju, kad konacno prestane ova kisurina, i kad zatopli, mogle bismo se druziti na zraku
Ili se ocekuje od mene da cijeli dan cucim na nekim klupama i tjeram sve jadne ljude koji zele uzivati na suncu
U tom slucaju, morat cu traziti pomoc svoje SUORGANIZATORICE blueberry (koja je postala suorganizatorica kad je dovela na druzenje zadivljujuc broj zena
U svakom slucaju, kad konacno prestane ova kisurina, i kad zatopli, mogle bismo se druziti na zraku
Desert je visnjica 
-
backspace
Mislim da se ovdje ne zna hijerarhija.
Little N je sef organizacije, kome ona delegira taj svoj zadatak kad je u odsustvu ili u drugom poslu, to moze dakle bit Megan. Megi si je uzela za pomocnicu blueberry. Bome, uskoro ce to postat dobro razvijena vertikalna struktura
Super ce bit vani. Moze se i neki turnircek organizirat.. Badminton ili nesto. Reketi, loptice, kompetitivni duhovi, krasan recept za haos. Ja cu si jedino morat uzet nekoliko reketa obzirom da sam 'temperamentna' kad gubim
Samo da mi prode ozlijeda ramena
koja nije vezana za druzenje s lezbama, cisto da sveopca javnost zna 
Little N je sef organizacije, kome ona delegira taj svoj zadatak kad je u odsustvu ili u drugom poslu, to moze dakle bit Megan. Megi si je uzela za pomocnicu blueberry. Bome, uskoro ce to postat dobro razvijena vertikalna struktura
Super ce bit vani. Moze se i neki turnircek organizirat.. Badminton ili nesto. Reketi, loptice, kompetitivni duhovi, krasan recept za haos. Ja cu si jedino morat uzet nekoliko reketa obzirom da sam 'temperamentna' kad gubim
Samo da mi prode ozlijeda ramena
Lajkam druzenje na jarunu 
Al backspace je sva stara i potrgana, pa ako netko ima kovčeg hitne pomoći nek dofura..da ju odmah zašijemo,zalijepimo,sastavimo....

Al backspace je sva stara i potrgana, pa ako netko ima kovčeg hitne pomoći nek dofura..da ju odmah zašijemo,zalijepimo,sastavimo....
- Moloko
Drago mi je da vam se sviđa ideja druženja na otvorenom
Mogu se ponijeti i karte (uz sportske rekvizite) pa da vidimo kako vam ide remi,poker.. covjece ne ljuti se i tako.
Dakle imamo tri organizatorice-Little N, Megan i Blueberry od sada. E pa djevojke, cestitam,od sada ste i sluzbeno predvodnice udruge DLZ iliti Društvene Lezbijke Zagreba.

s zakasnjenjem...
Zadnja izmjena: black.cat, dana/u 13 ožu 2016 08:39, ukupno mijenjano 1 put.