Druzenja 2016!

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
black.cat
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Re: Druzenja 2016!

Post Postao/la black.cat » 11 ožu 2016 16:06

black.cat je napisao/la:
slapa je napisao/la:ne d'o bog da se to prenese na neku drugu pa preko nje na ostale :D :faint:
pa da, zato bas :D
koliko mi kazu, navodno da se dobro ljubim pa mislim da ta koja bi se ljubila samnom, nebi imala potrebu ljubit se sa drugom :D

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 11 ožu 2016 16:08

joj ne znam, ako je zarazno, bojim se da bi imala potrebu ljubiti se s još dosta njih. bolje ostani doma ovaj put. :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 11 ožu 2016 16:11

jel ima viskija u tom buzzu?
ex invalid_user

black.cat

Post Postao/la black.cat » 11 ožu 2016 16:20

slapa je napisao/la:joj ne znam, ako je zarazno, bojim se da bi imala potrebu ljubiti se s još dosta njih. bolje ostani doma ovaj put. :D
tak i bude, da. zato dobru zabavu onima koje idu. :)

Little N

Post Postao/la Little N » 11 ožu 2016 16:23

Kroacija je napisao/la:jel ima viskija u tom buzzu?
Ima. 2+Cola=30 kn

slika

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 11 ožu 2016 16:28

slika
ex invalid_user

Teich

Post Postao/la Teich » 11 ožu 2016 18:21

Ja dolazim solo..kad su me ostavile janna i litl n.. Al nema vezee..mogu ja to :)
Live your life be free U know U have it all.

Moloko
Status: U vezi

Post Postao/la Moloko » 11 ožu 2016 20:40

Little N je napisao/la:
Teich je napisao/la:Jujuuu molokoooooo dolaziiii :)
Kome lažeš, itak nećeš znat koja je
Ajme ja tek sad vidjela ovo..

:lol: :lol: :lol:

N.imas pivo na iducem druzenju za ovo.

:lol:
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Gogica30
Status: Solo

Post Postao/la Gogica30 » 11 ožu 2016 20:59

Jel ce bit organizirano kakvo druzenje..kavica ili stogod u Osijeku mozda ? obzirom da nisam iz zg pa nisam uvijek u mogucnosti doci :)

Teich

Post Postao/la Teich » 12 ožu 2016 04:46

After brejk party kod backspace je top!

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 12 ožu 2016 11:35

Vi ste imale i after? :D
ex invalid_user

Andain

Post Postao/la Andain » 12 ožu 2016 12:54

Meni je bilo pre-predobro :D Kudos to megan :P

Nisam jedino bila u stanju do h.p. poslije ići, al čujem da je i tamo bilo dobro ;) Anyway, idući put slobodno možemo rezervirati stol za 'the 100/sve druge sf serije ili stvari' :gigglenod: a veselim me i što svaki put dođu neke nove cure..

I da, badminotn-ovaj put se nešto mora konkretizirati po tom pitanju :D
;)
“She's hot. I trust her.”
Hansel

aftereight

Post Postao/la aftereight » 12 ožu 2016 14:19

Hot Pot je opet i skoro uvijek ono što mu ime kaže - vruć lonac.
Ako je vama ugodno biti kuhani jastog, svaka vam čast.

Za te pare mogu sjediti na klupi na Zrinjevcu i još uštedim.
Sljedeći after će biti tamo, što se mene tiče ;)

Teich

Post Postao/la Teich » 12 ožu 2016 14:23

Ma sve je bilo super u potu ja sam se isplesala lepo...pozdravila sa svima mogućima...i umorila se. Hahahahaa:)
I takoo...zaboravila sam svima imena naravno al najjace ste mi vi koje ste mi rekle da sam ista ko na slici..pa sam umrla od smijeha..hahahahaha kakva bi drugacije bila ahahahahha :) lepi pozz svima.. :)

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 12 ožu 2016 14:54

mi lajkamo Teich :D

sve ste bile drage :*
ex invalid_user

Nirya

Post Postao/la Nirya » 12 ožu 2016 14:59

Meni je bilo jako zabavno :D Jest da sam možda mogla bez one zadnje pive, al dobro :confused:

Drago mi je što sad mogu pospojiti bar neke nickove s licima :P ;) Stol za The 100 i slične teme svakako ;) (plus, nemojte zaboraviti na SFeraKon, vi koje sam uspješno vrbovala :gigglenod: :D)

Još čekam da me Moloko sad razapne kako je sinoć prijetila :sinister:
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."

Moloko

Post Postao/la Moloko » 12 ožu 2016 16:38

Dobro jutro svima! :D

Bilo je baš zabavno :) Što se Buzza tiče, čak mi se više svidjelo što smo bili naprijed a ne iza iako je manji prostor. Nekako je bilo više zraka nego iza.. ne znam. Cure su po običaju bile jako simpatične i drage. Žao mi je što neke nisu poslije išle i u Hot Pot ali vjerujem da će to nadoknaditi na idućem druženju. Obzirom da (valjda) dolazi ljepše vrijeme možda iduće druženje bude-piknik druženje! :D U Hot Potu je bilo nenormalno vruće kao i inače, glazba je bila neka srednja žalost ali meni je svejedno bilo dobro. Samo što nikad neću skužit ljude koji dođu u klub i onda 90% vremena prešetavaju po njemu umjesto da se stacioniraju i plešu/pričaju sa društvom.

U svakom slučaju:

1. Očito je prošlo moje vrijeme alkohola. Kafetin je je spas :D
2. Definitivno nemam pojma o serijama ( blesavo sam gledala dok su Andain, C(r)ave, Nirya i Megan uzbuđeno pričale o 321490 različitih serija za stolom). :D
3. Malory hvala za cugu, idući put kad se vidimo ti nosim novi kišobran jer onaj što imaš je jednostavno-UŽASAN. :D
4. Backspace hvala na after partyu na koji sam bila pozvana zajedno sa još tri cure. ;) Idući put nastavljamo ranojutarnje filozofske teme. :D
5. Teich hvala što si nam omogućila prijevoz do doma. Inače bih vjerojatno čekala tramvaj sat vremena kao prošli put. :feelingfree:
6. Nirya, koliko vidim hlače su ipak ostale cijele. Drugi puta ćeš dobiti posebnu prostoriju za pušenje te cigarete kojom si mi skoro ostavila trag na mojim omiljenim hlačama. :D Ipak sam odlučila biti blaga ovaj put tako da nećeš dobiti nikakve sankcije. :D HINT: Razlog je onaj o kojem smo pričale, pomalo sam lokalpatriota. :D

U svakom slučaju, hvala svim curama na dobrom društvu i nadam se da se vidimo ponovno. :)
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Nirya

Post Postao/la Nirya » 12 ožu 2016 16:58

Moloko je napisao/la:6. Nirya, koliko vidim hlače su ipak ostale cijele. Drugi puta ćeš dobiti posebnu prostoriju za pušenje te cigarete kojom si mi skoro ostavila trag na mojim omiljenim hlačama. :D
:wow: Potjerat ćeš me u drugu prostoriju zbog cigareta?? Diskriminacija pušača! :P

Drago mi je da su hlače preživjele ;) Iako mi je već fotka na mobitelu govorila da će to vjerojatno biti ishod :P ;)
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."

Moloko

Post Postao/la Moloko » 12 ožu 2016 17:03

Da,bit ćeš diskriminirana. Jer ja želim imati hlače. Normalne. :D

E i da- wc u Hot Potu je grozan. GROZAN.

:hideunderrock:

P.S. Meganice, nadam se da su ti svi čestitali rođendan. :D Jer sam konobaru rekla da je to razlog našeg okupljanja u Buzzu.

:D

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 12 ožu 2016 17:33

^ čestitala ga joj je najnaivnija i najpristojnija osoba na planeti. -.-
još se razmišljam trebam li joj samo dat ruku ili je poljubit ili ne.
ex invalid_user

Moloko

Post Postao/la Moloko » 12 ožu 2016 17:41

Kroacija je napisao/la:^ čestitala ga joj je najnaivnija i najpristojnija osoba na planeti. -.-
još se razmišljam trebam li joj samo dat ruku ili je poljubit ili ne.

:lol: :lol:

backspace

Post Postao/la backspace » 12 ožu 2016 17:49

Lepo je bilo. Warm up kod mene, after kod mene, postajem party animal... Jao na sto me sve nagoni neimanje djevojke, poor Maja :D

Megi, sretan rodendan :-P

megan

Post Postao/la megan » 12 ožu 2016 19:24

Haha, hvala na cestitkama, racunam da su dosle samo s par mjeseci zakasnjenja :D

Bilo mi je super. Sto se prostora tice, bolje mi je bilo iza, jer ima veci prostor za minglanje, ali atmosfera u buzzu mi je opet bila odlicna.
Cure, bas ste simpaticne i uzivam u ovim druzenjima :giveflower:
Desert je visnjica :(

Moloko

Post Postao/la Moloko » 12 ožu 2016 20:00

megan je napisao/la:Haha, hvala na cestitkama, racunam da su dosle samo s par mjeseci zakasnjenja :D

Bilo mi je super. Sto se prostora tice, bolje mi je bilo iza, jer ima veci prostor za minglanje, ali atmosfera u buzzu mi je opet bila odlicna.
Cure, bas ste simpaticne i uzivam u ovim druzenjima :giveflower:

Obzirom da je na tebi sada organizacijsko "breme" mislim da bi bilo lijepo da idući put organiziraš piknik na Jarunu ili tako negdje :D Druženje na otvorenom. ;)

Teich

Post Postao/la Teich » 12 ožu 2016 21:38

Moloko za predCjednicu :)
Moloko je meni legenda! I to moram javno napisat! I pohvalit te na uber realnom razmisljanu i stavu i pameti.. Lajkam a lot!

megan

Post Postao/la megan » 12 ožu 2016 22:23

Obzirom da je jedino sto sam napravila u sklopu organizacije ovog svog rodjendana to sto sam podigla slusalicu i rezervirala prostor, a jarun se ne rezervira, ne znam sto to tocno podrazumijeva :D
Ili se ocekuje od mene da cijeli dan cucim na nekim klupama i tjeram sve jadne ljude koji zele uzivati na suncu :D
U tom slucaju, morat cu traziti pomoc svoje SUORGANIZATORICE blueberry (koja je postala suorganizatorica kad je dovela na druzenje zadivljujuc broj zena :P )

U svakom slucaju, kad konacno prestane ova kisurina, i kad zatopli, mogle bismo se druziti na zraku :)
Desert je visnjica :(

backspace

Post Postao/la backspace » 12 ožu 2016 22:49

Mislim da se ovdje ne zna hijerarhija.
Little N je sef organizacije, kome ona delegira taj svoj zadatak kad je u odsustvu ili u drugom poslu, to moze dakle bit Megan. Megi si je uzela za pomocnicu blueberry. Bome, uskoro ce to postat dobro razvijena vertikalna struktura :-P

Super ce bit vani. Moze se i neki turnircek organizirat.. Badminton ili nesto. Reketi, loptice, kompetitivni duhovi, krasan recept za haos. Ja cu si jedino morat uzet nekoliko reketa obzirom da sam 'temperamentna' kad gubim :D :-P
Samo da mi prode ozlijeda ramena :cries: koja nije vezana za druzenje s lezbama, cisto da sveopca javnost zna :D

Teich

Post Postao/la Teich » 12 ožu 2016 22:57

Lajkam druzenje na jarunu :)
Al backspace je sva stara i potrgana, pa ako netko ima kovčeg hitne pomoći nek dofura..da ju odmah zašijemo,zalijepimo,sastavimo.... :) :P

Moloko

Post Postao/la Moloko » 13 ožu 2016 00:04

Drago mi je da vam se sviđa ideja druženja na otvorenom :) Mogu se ponijeti i karte (uz sportske rekvizite) pa da vidimo kako vam ide remi,poker.. covjece ne ljuti se i tako. :D Dakle imamo tri organizatorice-Little N, Megan i Blueberry od sada. E pa djevojke, cestitam,od sada ste i sluzbeno predvodnice udruge DLZ iliti Društvene Lezbijke Zagreba.

:D

black.cat

Post Postao/la black.cat » 13 ožu 2016 08:37

s zakasnjenjem...
Zadnja izmjena: black.cat, dana/u 13 ožu 2016 08:39, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovorite