Blagi Bože, koje pametno pitanje.MeaCulpa je napisao/la:A gdje mogu upoznati onda neku curu koja ne traži samo zabavu već nešto duže??
Gdje mogu naći curu? + jedno stereotipno pitanjce
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Re: Gdje mogu naći curu? + jedno stereotipno pitanjce
MeaCulpa je napisao/la:Popila sam neke tablete za smirenje, previše njih, sorry ak je to već bilo... Nisam baš pri mozgu sad
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
- stanica prema suncu
da za glavobolju i zubobolju..odjebi ih sve, tu svoju, ove tu..premlada si, bit ce jos puuuuuno njih, ak tako nastavis neces ni do 30..glavu gore, makni se od kompa, izadji s prijateljima na pice, odi na more, uzivaj u svakom danu, a pusti druge i manje razmisljaj "naglas"MeaCulpa je napisao/la:Ta cura koja me malo bi pa malo više nebi me dovodi do ludila... Tablete nekad pomognu
-
FofL
E to je zajebano. ja vjerujem da ćeš na nekom random mjestu upoznat neku curu, možda na nekim okupljanjima... hmm...Flames of love je napisao/la:A gdje da tek ja nađem curu, ako uzmemo u obzir da ne pijem alkohol i ne mogu ni pomislit na spetljavanje s pijanom osobom bez obzira na spol, da sam prilično sramežljiva i nemam baš iskustva s izlascima kakvi su tipični za moju još uvijek tinejdžersku dob? A prek neta me je strah :F
- KarenO
Dakle,budući da ne piješ alkohol,sramežljiva si i ne izlaziš baš,prilično je teško reći. Ni nemoj preko neta,to nije spontano i nikad ne znaš tko je s druge strane. Ako si iz Zagreba,izađi s ekipom negdje gdje izlaze mladi (neznam kakvu vrstu glazbe slušaš ni kakve izlaske preferiraš)... Ima mnogo mjesta za izlazak i upoznavanje ...Flames of love je napisao/la:A gdje da tek ja nađem curu, ako uzmemo u obzir da ne pijem alkohol i ne mogu ni pomislit na spetljavanje s pijanom osobom bez obzira na spol, da sam prilično sramežljiva i nemam baš iskustva s izlascima kakvi su tipični za moju još uvijek tinejdžersku dob? A prek neta me je strah :F
Fell in love with a girl.
-
FofL
A tko je rekao da nemam i ja svoju "fatalnu", nemoguću ljubav?MeaCulpa je napisao/la:Da kad me moja odjebe skroz i kad ju prebolim.... Dakle za nekih 10-ak godina se vidimo na nekom okupljanju/partiju što li već
Jesam zaboravila spomenut da mi se gade i pušači(ce)? (kad je ljubljenje u pitanju)KarenO je napisao/la:Dakle,budući da ne piješ alkohol,sramežljiva si i ne izlaziš baš,prilično je teško reći. Ni nemoj preko neta,to nije spontano i nikad ne znaš tko je s druge strane. Ako si iz Zagreba,izađi s ekipom negdje gdje izlaze mladi (neznam kakvu vrstu glazbe slušaš ni kakve izlaske preferiraš)... Ima mnogo mjesta za izlazak i upoznavanje ...
Hvala na prijedlozima
- KarenO
@ Flames of love ; poprilično si izbirljiva
,al ok nije ni to loše. Što se tiče odabira cure,shvaćam te,jer i sama sam takva. Vjerujem da postoji ona jedna srodna duša
.Imaš u glavi zacrtani profil cure kakvu hoćeš,sad ju traži ako želiš XD Iako,bolje je ništa ne planirati ni ne tražiti. Najbolje stvari dogode se spontano,bar u mom slučaju ...
Fell in love with a girl.
- filomena
Onda je cijeli topic zapravo bio potpuni promašaj te mi nije jasna njegova svrha.MeaCulpa je napisao/la:Da kad me moja odjebe skroz i kad ju prebolim.... Dakle za nekih 10-ak godina se vidimo na nekom okupljanju/partiju što li većfilomena je napisao/la:Pa onda isto vrijedi i za tebe, ne li?
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''
Kako promašaj? Pa pripremam se za budućnostfilomena je napisao/la:Onda je cijeli topic zapravo bio potpuni promašaj te mi nije jasna njegova svrha.MeaCulpa je napisao/la:Da kad me moja odjebe skroz i kad ju prebolim.... Dakle za nekih 10-ak godina se vidimo na nekom okupljanju/partiju što li većfilomena je napisao/la:Pa onda isto vrijedi i za tebe, ne li?
- Peglam_subotom
- Status: U vezi
-
FofL
Odbilo me je to već od par i cura i dečki za kojima bi mi inače curile sline. Totalno i instantno. A znam (prilično dobro) 5 cura koje zadovoljavaju sve moje kriterije i privlače me, ali su - pogodi - straight (ajd, za neke nisam baš 100% sigurna da su baš 100% straight).sekica63 je napisao/la:Flames of love- nevoliš pušačice... ako nađeš ljubav u curi, i ako je to to,ništa ti neće smetati
Ni ne tražim baš... al na određeni način sam razočarana onim što se dogodilo spontano pa se pomalo raspitujem i o drugim mogućnostima.KarenO je napisao/la:Najbolje stvari dogode se spontano,bar u mom slučaju ...
- pineapple14
to je bio BINGO da 5et cura ispuni kriterije tvoje, meni se desilo 1dnom u životu da mi je kriterij bio ispunjen 50% ... a posle te veze ni30%,
Sve što ideš dalje u život, temelj i kriterij je po meni, na kojem temeljim, njen karakter, njena higijena njena iskrenost, njena direktnost,
Prosto rečeno, ma srce nerazlikuje pušacica ili ... bitna je ta obojestranska bližina, istomišljenost... ta udari piko na i...
nađeš uvjek nešto u ženi, ima svaka svoj čar... ovakav ili onakav... kojem se nemožeš oduprijeti... mah žene... volim ih pa pika...
Sve što ideš dalje u život, temelj i kriterij je po meni, na kojem temeljim, njen karakter, njena higijena njena iskrenost, njena direktnost,
Prosto rečeno, ma srce nerazlikuje pušacica ili ... bitna je ta obojestranska bližina, istomišljenost... ta udari piko na i...
nađeš uvjek nešto u ženi, ima svaka svoj čar... ovakav ili onakav... kojem se nemožeš oduprijeti... mah žene... volim ih pa pika...
ne ruši most, možda nas poveže
-
iwy
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
ne znam zakaj ne bi mogla naći neku lezbijku osim u gay baru? ima ih gdje god hoćeš...eh, samo treba znati koja ženska voli žene, a koja ne. otkad neki znaju za mene, sve je lakše. one prilaze meni češće umjesto ja njima jer da je suprotno izgledalo bi kao da se svima uvlačim, a takve predrasude me živciraju. nisu sve homoseksualne osobe takve promiskuitetne, ima i onih s "dobrim namjerama"!