Gdje mogu naći curu? + jedno stereotipno pitanjce

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
filomena
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la filomena » 14 srp 2009 21:36

MeaCulpa je napisao/la:A gdje mogu upoznati onda neku curu koja ne traži samo zabavu već nešto duže??
Blagi Bože, koje pametno pitanje. :o
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 14 srp 2009 21:41

filomena je napisao/la:
MeaCulpa je napisao/la:A gdje mogu upoznati onda neku curu koja ne traži samo zabavu već nešto duže??
Blagi Bože, koje pametno pitanje. :o
A sad sam plava, imam ispriku. Mislim kad bi se to znalo svi bi tak... Glupo je pitanje... Il upoznaš neku takvu ili ne.....

Debil sam

filomena

Post Postao/la filomena » 14 srp 2009 21:43

Jesi, da. Oprosti, nisam mogla ignorirati.

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 14 srp 2009 21:46

sve 5, znam da sam debil i to mi stalno govore tak da shvaćam :) ja bi se trebala ispričavati na debilnom pitanju

filomena

Post Postao/la filomena » 14 srp 2009 21:56

Možda bi se rezultati promijenili da smanjiš tablete za smirenje.
Što se debilizma tiće, ne djevojaka koje su vjerne.

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 14 srp 2009 22:10

filomena je napisao/la:Možda bi se rezultati promijenili da smanjiš tablete za smirenje.
Što se debilizma tiće, ne djevojaka koje su vjerne.
Kak znaš da ih pijem??????

jabooka

Re: Gdje mogu naći curu? + jedno stereotipno pitanjce

Post Postao/la jabooka » 14 srp 2009 22:12

MeaCulpa je napisao/la:Popila sam neke tablete za smirenje, previše njih, sorry ak je to već bilo... Nisam baš pri mozgu sad
:D :D
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

filomena

Post Postao/la filomena » 14 srp 2009 22:15

A i vidovita sam. :o

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 14 srp 2009 22:16

A joooooooj ja se ispričavam još jednom... Fakat nisam pri sebi

Ameli

Post Postao/la Ameli » 14 srp 2009 22:23

MeaCulpa je napisao/la:A joooooooj ja se ispričavam još jednom... Fakat nisam pri sebi
Jel se zajebavas il ti ozbiljno, to za tablete!

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 14 srp 2009 22:32

Ta cura koja me malo bi pa malo više nebi me dovodi do ludila... Tablete nekad pomognu

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 14 srp 2009 22:46

:roftl: koja glupa isprika. sve je to u tvojoj glavi. koliko joj dopustis da te izmuci, toliko ces biti ili ne biti pod stresom.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 15 srp 2009 10:18

MeaCulpa je napisao/la:Ta cura koja me malo bi pa malo više nebi me dovodi do ludila... Tablete nekad pomognu
da za glavobolju i zubobolju..odjebi ih sve, tu svoju, ove tu..premlada si, bit ce jos puuuuuno njih, ak tako nastavis neces ni do 30..glavu gore, makni se od kompa, izadji s prijateljima na pice, odi na more, uzivaj u svakom danu, a pusti druge i manje razmisljaj "naglas" :)

FofL

Post Postao/la FofL » 15 srp 2009 11:53

A gdje da tek ja nađem curu, ako uzmemo u obzir da ne pijem alkohol i ne mogu ni pomislit na spetljavanje s pijanom osobom bez obzira na spol, da sam prilično sramežljiva i nemam baš iskustva s izlascima kakvi su tipični za moju još uvijek tinejdžersku dob? A prek neta me je strah :F

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 15 srp 2009 12:00

Flames of love je napisao/la:A gdje da tek ja nađem curu, ako uzmemo u obzir da ne pijem alkohol i ne mogu ni pomislit na spetljavanje s pijanom osobom bez obzira na spol, da sam prilično sramežljiva i nemam baš iskustva s izlascima kakvi su tipični za moju još uvijek tinejdžersku dob? A prek neta me je strah :F
E to je zajebano. ja vjerujem da ćeš na nekom random mjestu upoznat neku curu, možda na nekim okupljanjima... hmm...

filomena

Post Postao/la filomena » 15 srp 2009 15:41

Pa onda isto vrijedi i za tebe, ne li? :o

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 15 srp 2009 15:52

filomena je napisao/la:Pa onda isto vrijedi i za tebe, ne li? :o
Da kad me moja odjebe skroz i kad ju prebolim.... Dakle za nekih 10-ak godina se vidimo na nekom okupljanju/partiju što li već

KarenO

Post Postao/la KarenO » 15 srp 2009 16:07

Flames of love je napisao/la:A gdje da tek ja nađem curu, ako uzmemo u obzir da ne pijem alkohol i ne mogu ni pomislit na spetljavanje s pijanom osobom bez obzira na spol, da sam prilično sramežljiva i nemam baš iskustva s izlascima kakvi su tipični za moju još uvijek tinejdžersku dob? A prek neta me je strah :F
Dakle,budući da ne piješ alkohol,sramežljiva si i ne izlaziš baš,prilično je teško reći. Ni nemoj preko neta,to nije spontano i nikad ne znaš tko je s druge strane. Ako si iz Zagreba,izađi s ekipom negdje gdje izlaze mladi (neznam kakvu vrstu glazbe slušaš ni kakve izlaske preferiraš)... Ima mnogo mjesta za izlazak i upoznavanje ...
Fell in love with a girl.

FofL

Post Postao/la FofL » 15 srp 2009 17:35

MeaCulpa je napisao/la:Da kad me moja odjebe skroz i kad ju prebolim.... Dakle za nekih 10-ak godina se vidimo na nekom okupljanju/partiju što li već
A tko je rekao da nemam i ja svoju "fatalnu", nemoguću ljubav? ;) :inlove: Ako nema nade, mora se gledati i druge :)
KarenO je napisao/la:Dakle,budući da ne piješ alkohol,sramežljiva si i ne izlaziš baš,prilično je teško reći. Ni nemoj preko neta,to nije spontano i nikad ne znaš tko je s druge strane. Ako si iz Zagreba,izađi s ekipom negdje gdje izlaze mladi (neznam kakvu vrstu glazbe slušaš ni kakve izlaske preferiraš)... Ima mnogo mjesta za izlazak i upoznavanje ...
Jesam zaboravila spomenut da mi se gade i pušači(ce)? (kad je ljubljenje u pitanju) :oops:
Hvala na prijedlozima :) ... samo, ona mala ekipa koja zna da sam bi nije iz Zg, a "redovnoj" ekipi se ne usudim razotkriti jer su neke od tih cura imale homofobnih izjava... makar razmišljam u zadnje vrijeme da sljedećom prilikom riskiram.

KarenO

Post Postao/la KarenO » 15 srp 2009 19:17

@ Flames of love ; poprilično si izbirljiva :D ,al ok nije ni to loše. Što se tiče odabira cure,shvaćam te,jer i sama sam takva. Vjerujem da postoji ona jedna srodna duša :inlove: .Imaš u glavi zacrtani profil cure kakvu hoćeš,sad ju traži ako želiš XD Iako,bolje je ništa ne planirati ni ne tražiti. Najbolje stvari dogode se spontano,bar u mom slučaju ...
Fell in love with a girl.

sekica63
Status: Solo

Post Postao/la sekica63 » 15 srp 2009 21:02

Flames of love- nevoliš pušačice... ako nađeš ljubav u curi, i ako je to to,ništa ti neće smetati :!:
ne ruši most, možda nas poveže

filomena

Post Postao/la filomena » 16 srp 2009 09:35

MeaCulpa je napisao/la:
Da kad me moja odjebe skroz i kad ju prebolim.... Dakle za nekih 10-ak godina se vidimo na nekom okupljanju/partiju što li već
Onda je cijeli topic zapravo bio potpuni promašaj te mi nije jasna njegova svrha.

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 16 srp 2009 09:41

filomena je napisao/la:
MeaCulpa je napisao/la:
Onda je cijeli topic zapravo bio potpuni promašaj te mi nije jasna njegova svrha.
Kako promašaj? Pa pripremam se za budućnost

filomena

Post Postao/la filomena » 16 srp 2009 14:43

Neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem.

Peglam_subotom
Status: U vezi

Post Postao/la Peglam_subotom » 16 srp 2009 17:56

filomena je napisao/la:Neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem.
IQ?

Bože koja drama... Za nekih 10 godina bu došla k sebi i oporavila se... :roll:

FofL

Post Postao/la FofL » 16 srp 2009 19:11

sekica63 je napisao/la:Flames of love- nevoliš pušačice... ako nađeš ljubav u curi, i ako je to to,ništa ti neće smetati
Odbilo me je to već od par i cura i dečki za kojima bi mi inače curile sline. Totalno i instantno. A znam (prilično dobro) 5 cura koje zadovoljavaju sve moje kriterije i privlače me, ali su - pogodi - straight (ajd, za neke nisam baš 100% sigurna da su baš 100% straight).
KarenO je napisao/la:Najbolje stvari dogode se spontano,bar u mom slučaju ...
Ni ne tražim baš... al na određeni način sam razočarana onim što se dogodilo spontano pa se pomalo raspitujem i o drugim mogućnostima.

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 18 srp 2009 12:14

Flames, sorry, i ja sam nepušačica i cigarete mi smrde, ali ne mogu vjerovati jednostavno da bi te kod inače super cure odbile samo cigarete??? Pa nije da se drogira ili tako nešto.

sekica63

Post Postao/la sekica63 » 18 srp 2009 13:10

to je bio BINGO da 5et cura ispuni kriterije tvoje, meni se desilo 1dnom u životu da mi je kriterij bio ispunjen 50% ... a posle te veze ni30%,

Sve što ideš dalje u život, temelj i kriterij je po meni, na kojem temeljim, njen karakter, njena higijena njena iskrenost, njena direktnost,

Prosto rečeno, ma srce nerazlikuje pušacica ili ... bitna je ta obojestranska bližina, istomišljenost... ta udari piko na i...

nađeš uvjek nešto u ženi, ima svaka svoj čar... ovakav ili onakav... kojem se nemožeš oduprijeti... mah žene... volim ih pa pika...
ne ruši most, možda nas poveže

iwy
Ja sam: biseksualka

Post Postao/la iwy » 19 srp 2009 10:27

ne znam zakaj ne bi mogla naći neku lezbijku osim u gay baru? ima ih gdje god hoćeš...eh, samo treba znati koja ženska voli žene, a koja ne. otkad neki znaju za mene, sve je lakše. one prilaze meni češće umjesto ja njima jer da je suprotno izgledalo bi kao da se svima uvlačim, a takve predrasude me živciraju. nisu sve homoseksualne osobe takve promiskuitetne, ima i onih s "dobrim namjerama"! :inlove:

MeaCulpa

Post Postao/la MeaCulpa » 19 srp 2009 12:17

pa kak da znam koja je žena lezbijka???? :?
ok, vidla sam neki dan dvije butch lezbijke al recimo ja bi femme, pa to nema boga da skužim na cesti ili igdje osim nekog gay okupljališta.

Odgovorite