POST godine! *2011*
POST godine! *2011*
Dakle,
forum Crola je jedno veselo mjesto, gdje se redovito može pročitati hrpu potrebnih i nepotrebnih stvari, te se pošteno nasmijati! Insprirana već sa par postova, odlučih otvoriti ovu temu.
Dosta fora postova završi u off-u, jer se tamo opustimo i najviše za..bavamo, ali evo da bude i za opći puk malo veselja.
KOJI VAM JE NAJBOLJI POST U OVOJ GODINI i TKO GA JE POSTAO?
(:suzdržavasedanenapravianketu:)
forum Crola je jedno veselo mjesto, gdje se redovito može pročitati hrpu potrebnih i nepotrebnih stvari, te se pošteno nasmijati! Insprirana već sa par postova, odlučih otvoriti ovu temu.
Dosta fora postova završi u off-u, jer se tamo opustimo i najviše za..bavamo, ali evo da bude i za opći puk malo veselja.
KOJI VAM JE NAJBOLJI POST U OVOJ GODINI i TKO GA JE POSTAO?
(:suzdržavasedanenapravianketu:)
-
Mary of Silence
Re: POST godine! *2011*
Kad hoću sebi da uljepšam dan odem samo na "slučajni susreti, nemam curu itd" i nekad mi je dovoljan samo naslov, a nekad ... nije
Uglavnom, mrsko mi sad tražiti te postove, ali postoje možda četiri korisnice na čije postove otkidam, od smijeha. Volim sarkazam, a par njih ovdje je taj svoj talenat dovelo do savršenstva.
http://www.crol.hr/portal/forum/viewtop ... =13&t=5541
Ovaj sam zadnji otkrila
"Kakav mir s tobom, kaj ste skupa išle na misu
?"
"nismo išle skupa..mi baš ne hodamo na misu...slučajno smo se srele
"
Eh da i bio je post u onoj temi o nekim osobinama partnerice, šta već. Uglavnom ima post "da diše, ali ne na aparate" umrla sam i taj put.
Ali ja onako imam čudan smisao za humor, često mi je smiješno nešto sasvim deseto .
Uglavnom, mrsko mi sad tražiti te postove, ali postoje možda četiri korisnice na čije postove otkidam, od smijeha. Volim sarkazam, a par njih ovdje je taj svoj talenat dovelo do savršenstva.
http://www.crol.hr/portal/forum/viewtop ... =13&t=5541
Ovaj sam zadnji otkrila
"Kakav mir s tobom, kaj ste skupa išle na misu
"nismo išle skupa..mi baš ne hodamo na misu...slučajno smo se srele
Eh da i bio je post u onoj temi o nekim osobinama partnerice, šta već. Uglavnom ima post "da diše, ali ne na aparate" umrla sam i taj put.
Ali ja onako imam čudan smisao za humor, često mi je smiješno nešto sasvim deseto .
da, da.. to je od A post! kad bi ovako gledala u globalu, ja najviše okidam na njezine postove.. Jaz mi ima par dobrih... i Fusi...da diše ali ne na aparate!!!
A jedan od favorita mi je:
na topicu cajke ili turbofolk! Vjerojatno zato što je točno mogu zamisliti kako to govori...štrudla je napisao/la:curo draga... naprosto odbijam pomislit da su topici koje otvaraš i podosta postova koje pišeš plod realnog razmišljanja... čisto radi tvojeg općeg dobra...
i od jučer jedan novi na koji okidam danas:
Fus je jučer imala dan D!!!!Fusion je napisao/la:Naravno. Krenula sam kod psihijatra zbog depresije.shizika je napisao/la:Fuzzzii jesam ti falila??![]()
-
Mary of Silence
" a znamo da nikad ne postoji nesto sto moze biti savrseno jer kad i je savrseno, postoji ona mrvica nesavrsenog"
a zbilja volim ovu djevojku
jao mary baš ti hvala na linku na tu temubila je sa mnom i na maturalcu u 7.razredu,,svaku stvar smo komentirale..školjke..premještale krevete..kad sam promatrala kako se profe kartaju(to nam je bila gl.tema)obožavala sam ju gledat postrance,,ajme sve je prošlo...od nje ni riječi,,jedino--ako mogu reći,,ko pravi SIGNAL je bio onaj u crkvi,,majko mila..jedini put ona u crkvi i ja kad je njezin razred imao firmu..a ja pogledam,nasmijem se ,,ona meni..i tako ako ne minutu..!!!! to mi je bilo nekaj najljepše od nje..a jedini dodir je bil ˝mir s tobom˝,,a osmjeh joj nije padal s lica,,osmjeh koji nikad nebum zaboravila.. .još uvijek držim njenu ruku u mojim mislima...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
ima ih par na koje opalim, ali def favorit mi je @hidden i recimo ovaj:
Sto je aktualno u sportu?
Predvidjam slijedeci scenarij:
Igra se 5.minuta ovog dugo ocekivanog maksimirskog derbija. Dinamo je, kako se moglo ocekivati, pruzio snazan otpor protivniku i nemocni Real je dosad uspio zapucati samo 20 puta prema golu Kelave. Dinamov vratar se pokazuje kao jako mocna karika ovog plavog stroja i na svaku intervenciju se spremno bacio u krivu stranu ali gotovo da nije bilo potrebe za intervencijom jer je lopta otisla kraj vratnice i vise puta pored gola. Realovim igracima fali preciznosti i izgledaju kao da jako respektiraju protivnika pa se ne usudjuju dodavati medjusobno vise od 50x prije nego sto poduzmu nesto konkretno. Vrsaljko je pokazao da je u top formi i opravdao status u reprezentaciji kada je jedanput uspjesno zaustavio nalet Ronalda. Otela mu se samo jedna mala greska u 2.minuti kada mu je potrgao dres a zatim ga ostao skupljati po terenu, kada je Ronaldo probio bok ali na svu srecu, Simunic je opravdao ocekivanja kad mu je umao polomio noge i time zaradio zuti karton i spasio Dinamo vecih nevolja.
Dinamo toliko dobro cuva svoju polovicu igralista da na drugu uopce i nije presao otkako je pocela utakmica.
Publika je pokazala kako se navija i bodri svoje plave ljubimce neumorno masuci Barceloninim dresovima.
Jurcic lezi na terenu i moli za kutiju normabela.
Casillas je, cini se, zaspao.
Beqiraj je zapeo za korner zastavicu i tamo se ostao muciti s time kako da je namjesti natrag.
Sammir je ostao na sredini terena, nakon sto je uspio potrcati pored Xabi Alonsa, gestikulirajuci Mamicu na tribinama: "Ha, jesi vidio ovo, majstore?"
Rukavina dominira. Izvjesno je da ce ga nakon pokazane vjestine "kako biti nevidljiv" zeljeti svi veliki europski klubovi.
Mourinho u hotelu zdere skoljke i gleda izbor za Miss.

Sto je aktualno u sportu?
Predvidjam slijedeci scenarij:
Igra se 5.minuta ovog dugo ocekivanog maksimirskog derbija. Dinamo je, kako se moglo ocekivati, pruzio snazan otpor protivniku i nemocni Real je dosad uspio zapucati samo 20 puta prema golu Kelave. Dinamov vratar se pokazuje kao jako mocna karika ovog plavog stroja i na svaku intervenciju se spremno bacio u krivu stranu ali gotovo da nije bilo potrebe za intervencijom jer je lopta otisla kraj vratnice i vise puta pored gola. Realovim igracima fali preciznosti i izgledaju kao da jako respektiraju protivnika pa se ne usudjuju dodavati medjusobno vise od 50x prije nego sto poduzmu nesto konkretno. Vrsaljko je pokazao da je u top formi i opravdao status u reprezentaciji kada je jedanput uspjesno zaustavio nalet Ronalda. Otela mu se samo jedna mala greska u 2.minuti kada mu je potrgao dres a zatim ga ostao skupljati po terenu, kada je Ronaldo probio bok ali na svu srecu, Simunic je opravdao ocekivanja kad mu je umao polomio noge i time zaradio zuti karton i spasio Dinamo vecih nevolja.
Dinamo toliko dobro cuva svoju polovicu igralista da na drugu uopce i nije presao otkako je pocela utakmica.
Publika je pokazala kako se navija i bodri svoje plave ljubimce neumorno masuci Barceloninim dresovima.
Jurcic lezi na terenu i moli za kutiju normabela.
Casillas je, cini se, zaspao.
Beqiraj je zapeo za korner zastavicu i tamo se ostao muciti s time kako da je namjesti natrag.
Sammir je ostao na sredini terena, nakon sto je uspio potrcati pored Xabi Alonsa, gestikulirajuci Mamicu na tribinama: "Ha, jesi vidio ovo, majstore?"
Rukavina dominira. Izvjesno je da ce ga nakon pokazane vjestine "kako biti nevidljiv" zeljeti svi veliki europski klubovi.
Mourinho u hotelu zdere skoljke i gleda izbor za Miss.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

o daaaaaaaaaaaaaaaa...Mary of Silence je napisao/la:" a znamo da nikad ne postoji nesto sto moze biti savrseno jer kad i je savrseno, postoji ona mrvica nesavrsenog"
joj da Hidden! Žao mi je zbog onog topica Duplići! Ona i A su me tamo rasplakale od smijeha! njih dvije u kombinaciji..divlja.ruza je napisao/la:e Tamara, da mi te je upoznat uzivo. imas nesto neodoljivo u sebi
i obozavam slucajne susrete!
u svakom opisu se prepoznam
(ah, svi smo mi iz istog majmuna proizasli, na kraju krajeva)
u svakom opisu se prepoznam
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

@J.Fe i nikako ne zaboravi na nastavak
odem tamo svaki put kad mi zatreba nešto da se nasmijem...znam da je Tamara zauzeta, ali ju zelim upoznat ko pojavu od osobe.
svaki post hidden je pravo blago. Pamtim neke njezine postove iz 2010.. A iz 2011.: scenarij utakmice Dinamo-Real
edit: jebiga, ne čitam! phos već nominirala taj post, ja defnitivno dajem drugi glas!!
edit: jebiga, ne čitam! phos već nominirala taj post, ja defnitivno dajem drugi glas!!
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
ok...volim i Zitine odje*** 
i ona mi je tu u topu.
i Dejzi ga zna ispaliti hladnokrvno.
Lakse mi je nominirati usere nego postove.
i ona mi je tu u topu.
i Dejzi ga zna ispaliti hladnokrvno.
Lakse mi je nominirati usere nego postove.
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

-
Mary of Silence
Dobro ovo je post-video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o8JbM6M2 ... r_embedded[/youtube]
(u subotu sam odgledala svu kolekciju) uglavnom, invalid user i picajzla imaju sličan humor, čitaj bolestan, i često plačem
(naći ću i postove, poslije).
(u subotu sam odgledala svu kolekciju) uglavnom, invalid user i picajzla imaju sličan humor, čitaj bolestan, i često plačem
nominiram šizi za kvantitetu, slatkoću, šarm i broj opomena!

i da bude post godine

i da bude post godine
shizika je napisao/la:slatka si (:
ja nominiram shizu kao postasicu godine. kao bomba sve raznese kad se pojavi.
a najsmjesniji post mi je zapravo bio odgovor na pitanje koliko imas carapa. 3 i pol.
a najsmjesniji post mi je zapravo bio odgovor na pitanje koliko imas carapa. 3 i pol.
i moj glas nek se čuje . potpisujemludakoslapa je napisao/la:nominiram šizi za kvantitetu, slatkoću, šarm i broj opomena!
i da bude post godine
shizika je napisao/la:slatka si (:
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
Bilo je to po samom dolasku na forum. Ne sjećam se više koji su sve bili smajlići uključeni. Znam samo da je bilo upućeno Fugi i meni u odnosu na backspace. 

shizika je napisao/la:poderite je ko kontrolnu

▲ v o l c a n o ▲
Ja sam plakala od smijeha na onaj u kojemu je Hidden opisivala doživljaje sa balkonom, vrećicom i toaletnim papirom. Ne mogu ga sad naći. Doduše, to je bio quote nekog starog posta ako se dobro sjećam pa ne znam računa li se kao da je od ove godine. 
Uopće ne znam aktere te priče ali cijela stvar mi je bila presmiješna.
Uopće ne znam aktere te priče ali cijela stvar mi je bila presmiješna.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
slabo mi ide prisjećanje pojedinačnih postova, no znam da me ponajviše zabave hidden i phos
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
@ariadne: Jooj davno je to bilo 
Aww osjecam se tako pocasceno
Nemojte ipak da ispadnem duhovita, jer ce to dovest u pitanje vas smisao za humor. A i ono, ne idu meni ti pocasni govori, zahvale i ta cuda, hvala mami, bogu, oskaru, oskarima, ma joj
Nego, ja predlazem da se osnuje neki Hidden fan-club, uclanjenima dajem popust na...na... a ono, ne znam, uclanjenima cu mjesecno ispricat jedan vic. Glup, naravno. A kako drugacije
A ostalima...a ono, sto mogu...

Aww osjecam se tako pocasceno

Nemojte ipak da ispadnem duhovita, jer ce to dovest u pitanje vas smisao za humor. A i ono, ne idu meni ti pocasni govori, zahvale i ta cuda, hvala mami, bogu, oskaru, oskarima, ma joj
Nego, ja predlazem da se osnuje neki Hidden fan-club, uclanjenima dajem popust na...na... a ono, ne znam, uclanjenima cu mjesecno ispricat jedan vic. Glup, naravno. A kako drugacije
A ostalima...a ono, sto mogu...
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
Vidi ovo, pohvališ ju i odmah bi fan club. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Afrodita
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Shizika i phos me izuzetno zabavljaju i oduševljavaju ali ipak moram malo biti domocentrična...tako da mi je ovaj post ipak najdraži.
znam da je Tamara zauzeta, ali ju zelim upoznat ko pojavu od osobe.
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
-
Gost
Praktičan savjet za svaku modernu ženu:

Čru stori.LoTuS je napisao/la:Nikako, ali nikako ne smiješ otići u salon i istetovirat si njeno ime u srcu koje je probodeno mačem ili strijelom i da ispod piše 4ever
Za boga miloga, NIKAKO!!!
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Možda ovdje nekog i spasimo od doživotno loše tetovaže 
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
jao, di si ga iskopala...Mary of Silence je napisao/la:Dobro ovo je post-video
(u subotu sam odgledala svu kolekciju) uglavnom, invalid user i picajzla imaju sličan humor, čitaj bolestan, i često plačem(naći ću i postove, poslije).
ex invalid_user
joj divno... bravo oči babine!
trenutno nisam u mogućnosti prekopavat i tražit, potrajalo bi i moje sastavljanje, a i vaše čitanje istog. samo ću nominirat 2 moje najdraže poštapalice i njihove autore:
1. "slatka si" by shiza
- jer je bezvremenska i sveprisutna besjeda.
2. "dušebrižnici" by backspace
- jer je u jednoj riječi sažet profil čitavog jednog podforuma (nebitno sad kojeg)
još jedna jako simpatična stvar radi kojeg volim ovaj forum mi je simbioza offtopičara i moderatora. dok god je u granicama normale, ofkors. slatke su
trenutno nisam u mogućnosti prekopavat i tražit, potrajalo bi i moje sastavljanje, a i vaše čitanje istog. samo ću nominirat 2 moje najdraže poštapalice i njihove autore:
1. "slatka si" by shiza
- jer je bezvremenska i sveprisutna besjeda.
2. "dušebrižnici" by backspace
- jer je u jednoj riječi sažet profil čitavog jednog podforuma (nebitno sad kojeg)
još jedna jako simpatična stvar radi kojeg volim ovaj forum mi je simbioza offtopičara i moderatora. dok god je u granicama normale, ofkors. slatke su
:*štrudla je napisao/la:joj divno... bravo oči babine!
1. "slatka si" by shiza
-
...život je lijep... (:
ja nominiram:
zenia: nego di je jana sunce joj jebem?! ja joj rosu okačila a ona ništa
zenia: nego di je jana sunce joj jebem?! ja joj rosu okačila a ona ništa