Kritika je oke, u onom dijelu u kojem niti jedan lik nije do kraja razrađen pa nam i motivacije bas nisu posve jasne. I dakako, najsuvisliji lik u svemu tome onda mora ispasti ministrantica Rebecca. Ta bar ima neke vrijednosti. Shane je u ovoj rundi osoba najdosljednija sebi, tocno se zna na cemu si s njom. Motivacije starijih likova razumijemo jer se sjecamo njihovog razvojnog puta.
Iskreno, ne vidim sto ne valja sa zeljom da se izbjegne novi trend poliamorije i ne kuzim potrebu za potiskivanjem osjecaja "posjedovanja" etc. I ne kuzim zasto je problematicno sto je Alice nakon svih svojih pi***rija (sjecam se iz prve runde L-worda da je furala s likom koji je smatrao da je lezbijka) i sad ovog poliamorijskog iskustva dosla do zakljucka da je zapravo "bad queer" i da zeli, jbg, samo jednu zenu (pa bila to i posve bezlična Nat). Ono, biti zaljubljen i vjeran jednoj osobi je problematicno jer je to heteronormativ? A zasto to ne bi bio human normativ?
Netko je gore spomenuo da mu nije jasno cime je Bette osvojila onu mladu poslovnu zenu tj. kojim tocno recenicama >> nisu to bile recenice

Bette je naprosto i dalje alfa zena, sigurna u nastupu, dobro izgleda, i mala je (podsvjesno?svjesno?) pala na nju. Fascinirana je njom kao osobom i od prve epizode mi je bilo jasno da ce se tu nesto dogodit. Sophie koje je iz meni posve nejasnih razloga na kraju ispala gotovo pa glavni lik, a pritom je katastrofa u svakom pogledu, vrlo je prevrtljiva i iskreno, fakat joj nije par. Dobro je njen stari rekao hahahahaha
Finley? Nisam se jos odlucila ide li mi ful na zivce ili tu ima materijala za napredak. Na momente se doima posve retardirano, no onda opet ispuca neku recenicu ili nesto primijeti sto retardirana osoba ne bi, pa na kraju moram izvuci zakljucak da je samo jako dobra krscanka koja sve vrijedno potiskuje u sebi, nista ne vidi i ubija se alkoholom da prevlada traumu od doma. btw i to je klisej i ako smijem primijetiti, i ona luda kako-li-se-zvala sto se na kraju ubila u bazenu kod Bette, je isto vukla takvu nekakvu traumu iz svoje zabiti odakle je dosla, samo mislim da tamo mozda nisu bili katolici u pitanju nego nekakva mormonska ili zidovska ili stajaznam kakva zajednica. Taj storyline nisam nikad pratila, uvijek je bilo fast forward.
E da, jos nesto za kraj, poucite me, ja nisam dio vase Z generacije, pa ne kuzim. Lik Micah. Znaci, kad je bio zena, volio je zene. Onda se transđenderirao u muskarca i sad... voli muskarce. Ono, homoseksualnost putuje sa spolom... znaci, operacija je bila suvisna, karma mu je naprosto takva da bude gay