www.stream-xnxx-porn.com

The Lj Word (točnije, Ljubav je ljubav: Generacija Q, kako je naslov preveden za hrvatsko gledateljstvo) napokon se vratio i jednako je loš kao i prije, baš kakvog ga volimo! Iako je voljena serija i dalje pretrpana razvučenim scenama i rekapitulacijama sa zurenjem u daljinu koje izgledaju kao kraj usred epizode, i dalje je dobro vidjeti ih opet.

 U čast povratka omiljenih protagonistica i nadolaska nekih novih, odabrale smo pet najboljih scena prve epizode nove sezone. (OPREZ - SPOILERI!)

5. Alice kao poslovna žena

Alice Q

U ovoj sezoni Alice napokon kapitalizira svoje neprimjereno društveno ponašanje i postaje postfeministička Ellen DeGeneres u usponu. Provokativna kao Sanja talk show, gurajući granice žanra kao Nad lipom 35, uzbudljiva kao Volim Hrvatsku, oko Alice zuji čitava horda asistenata u stalnoj potrazi za idealnim gostima koji bi što više povećali doseg njezine emisije. U trenutku potpunog očajanja, kad se čini da će morati ugostiti Davora Pavun..., dr. Oza na temu pomlađivanja vagine, idealnu gošću pronalazi upravo u svojoj unesrećenoj prijateljici (vidi točku 1. 2.).

4. Nespretna prosidba

Iako se čini da Dani nikad neće zaprositi Sophie, problem nije u strahu od vezivanja, već Daninu ocu koji nikako ne može izaći iz faze nijekanja Danine seksualnosti. No, poljuljane vjere u obiteljsku tvrtku (više u točki 1. 1.), Dani odlučuje da je stigao sudbonosni trenutak. Odlučuje se za prosidbu s klasičnim elementima – svijeće, vino i prkos obitelji te se baca na koljena pažljivo, da ne raskida svoj poslovni komplet, i vadi prsten pogrešne veličine. Na temelju ove kaotične prosidbe, koeficijent za opstanak ovog braka podosta je visok.

3. Scene seksa

Epizoda se otvara praskanjem – spomenuti obećavajući mladi par Dani i Sophie prepušta se solidnoj strastvenoj sceni koja afirmira ljepote menstrualnog seksa. Slijedi klasična Shane scena™ – predivna žena obasjana Shaneinom karizmom naprosto joj se ljubazno obrati, no malo Shane za ulet triba pa se već u sljedećem trenutku nalaze u strastvenom klinču, pri čemu, ako ništa, treba pohvaliti standardno senzacionalno donje rublje glumica koje, kao i njegovu vlasnicu, gravitacijska sila neumoljivo vuče prema dolje. Nalazimo još i natruhu scene seksa između Alice i Net koje se pripremaju za brzinski seks prije odlaska na posao, hvatajući rijetke trenutke privatnosti između čitanja knjiga za djecu u krevetu i kremiranja njihovih doručaka.

2. Shane ima ženu!

Omiljena Shane osim što je i dalje neodoljiva, sad je i glamurozna pa tako ispada iz privatnog aviona, no kovčezi novca od prodaje salona u Parizu i New Yorku nisu jedina prtljaga koju sa sobom vuče. Naime, kao nekoć gospodin Rochester, i Shane ima svoju "luđakinju s tavana", suprugu o kojoj odbija razgovarati i čije poruke izbjegava. Nakon početkog šoka, jedina emocija koja nas je prožela jest čisti bijes, jer kakvu to ženu Shane može imati nakon što je ostavila jednu i jedinu ljubav naših života Carmen de la Pica Morales, čiji su se senzualni pokreti prilikom okretanja ploča zauvijek urezali u naša srca i rožnice.

1. Bette Porter suznih očiju govori o svojim vrijednostima

U prvoj epizodi svjetla reflektora apsolutno je ukrala novopečena političarka Bette Porter čija je predizborna kampanja toliko prepuna pamtljivih trenutaka da smo ih morale organizirati u triptih.

1. 3. Bette Porter kao lice promjene

Bette se, kao kandidatkinja za gradonačelnicu Los Angelesa, namjerila na rješavanje gorućih američkih problema, među kojima i beskućništva, no grijesi iz prošlosti natjeraju je da pred navalom novinara suznih očiju pobjegne u prigodno pozicionirani lift. Odatle žuri svoju aferu prva otkriti svojoj adolescentskoj kćeri Angie koja za to vrijeme vejpa marihuanu i, nadamo se, pokušava zbariti svoju prijateljicu.

1. 2. Bette Porter o pogreškama

Naime, javno je prokazuje muž njezine nekadašnje zaposlenice s kojom je imala aferu, zbog čega je savjetnici nagovaraju da se povuče iz kampanje. No, Bette priređuje grandiozni povratak u Aliceinoj emisiji "jer ne želi da je posrame da šuti", "jer naš grad je u krizi i ljudi umiru". Suznih očiju Bette priznaje svoje pogreške i ispričava se svima koje je povrijedila pa kao da je izašla iz radionice populizma Kolinde Grabar-Kitarović poručuje: "Ja sam vi. Ja sam dio vas. Doista to mislim. Nadam se da moje kontroverze neće nadjačati moje plemenite ciljeve. ... Znam da nisam savršeni glasnik. No imam savršenu poruku."

1. 1. Bette Porter o opioidima

Tražeći sponzore za svoju kampanju, Bette se sastaje s mladom Dani, delegatkinjom očeve korporacije koja ulaže u razna područja, od biomedicine do poljoprivrede. No, Bette nije poput nekih političara koje zanima samo di su pare, ona želi znati otkud su pare pa se zanima za podrijetlo njihova kapitala. Slijedi najbolji dijalog u povijesti svjetske kinematografije još od seksi razgovora Shane i Carmen na slomljenom španjolskome:

"Dizajniramo proteze za ratne veterane, gđice Porter", s osmijehom će mlada poduzetnica.

"Razumijem, no ulažete li i u proizvodnju opioida?" sumnjičavo će ona.

"Proteze se neće platiti same", odgovara Dani gubeći strpljenje, smatrajući očitim da mnogobrojni drugi poslovi tvrtke nisu dovoljni da pokriju ovaj izdatak.

Neimpresionirana njihovim slabim poslovanjem, Bette suznih očiju posramljuje Dani rekavši joj da se kandidira za gradonačelnicu upravo kako bi iskorijenila takve kao što je ona i pita se kako noću mirno spava.

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Najčitanije u tjednu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.