Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne večeri nije bio dovoljno kriminalan. Imali smo, tako, prilike uživati u četiri sata više užasnih pjesama, tehničkih problema i salvi memeova koje su proizveli.
Još jedna Tik Tok queer reality preporuka, The Ultimatum: Queer Love donosi velike riječi, a nevelika djela, pokušaje osobnog razvoja i neke uglavnom prihvatljive zaključke o ljubavi.
Skrolajući po For You stranici djevojčina Tik Toka (bojim se napraviti svoj račun jer mislim da nikad ne bih izašla iz aplikacije – KAPIBARE!), naišle smo na prijedlog novog i besramno queer dating showa – "Love Trip: Paris". Lošiji je nego što bi hype nagovijestio, no svejedno donosi neke zanimljive novine.
Skoro je svake godine moj zaključak nakon gledanja izbora za pjesmu Eurovizije da je baš to izdanje posljednje koje ću ikad pogledati. Ove godine to zbilja i mislim jer je natjecanje izgubilo svaki sram.
Prošao je još jedan hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. Kao i dosad, zanimljive su se pjesme mogle prebrojiti na prste jedne ruke, ali ovog smo puta dobili i neočekivanu moralnu poruku.

Vezane teme

Vezane teme podržane su samo uz članke.


Podrži Crol donacijom :)

qrcode 9c3b0d27 127a 4867 a764 f80c95d6f267

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.