Stand up komičar iz Kanade, Daniel-Ryan Spaulding, koji nastupa diljem svijeta, a nekoliko je puta bio i u Hrvatskoj, objavio je video s duhovitim uputama za gej turiste koji će navratiti do naše obale ovog ljeta.

"Puno će gej turista ovog ljeta posjetiti Hrvatsku i mislim da je moja obaveza pomoći im s nekoliko riječi i fraza kako bi njihova fenomenalna gejština zasjala u punom sjaju", pojasnio je Spaulding na početku videopriručnika "Kako biti gej na hrvatskome"

 

Uz standardne pozdrave i uzrečice poput "Dobar dan", "Kako si sunce moje", "*ebenooo" ili "Da, ziher", tu su i neke neobičnije poput "Tako si mi blizu, a tako daleko", te apsolutno neizostavne "Molim vas kava sa mlijeko" i "Molim vas pivo", te pokoja sočna psovka. I na prilično dobrom hrvatskome, poruka za kraj: "Ako ste homofob, krivite heteroseksualce – oni stalno prave gej djecu".

Komičar Daniel-Ryan Spaulding u svojim stand up nastupima istražuje kulture, identitet, seksualnost, stereotipe i osobna iskustva.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.