Image

Američka komedija Lise Cholodenko 'The kids are all right', s Julianne Moore i Annette Bening u ulogama para lezbijskih majki, dobio je nagradu Teddy Bear (plišani medo) za najbolji film Berlinalea s gej ili lezbijskom tematikom. Dobitnika nagrade Teddy Bear 2010., dodijeljene prije službenih nagrada u okviru Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu koji završava u nedjelju, odabrao je žiri sastavljen od osam organizatora festivala gej i lezbijskog filma u čitavom svijetu.

'The kids are all right' nagrađen je za 'kvalitetu režije i humor s kojim obrađuje izazove današnjih istospolnih roditelja, kao i složenost seksualnosti, sentimentalnih odnosa i obiteljskih veza', priopćio je žiri.

Vedra komedija prati obitelj čije je dvoje djece začeto umjetnom oplodnjom. S punoljetnošću Joni (Mia Wasikowska) prima obavijest o identitetu anonimnog 'biološkog oca' kojeg njezin mlađi brat (Josh Hutcherson) želi upoznati.

Biološki otac Paul (Mark Ruffalo) osvaja obitelj ali će njegov dolazak uznemiriti lezbijski par.

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.