Image

Dusty Springfield krila je da je lezbijka, uvijek govoreći da se muškarci suviše "plaše" njezina uspjeha, bar se tako tvrdi u knjizi pod naslovom ''Dusty! Queen of the Postmods'' koja bi trebala izići u studenome. 

"Izgovor za njezin otpor prema braku s rijetkim muškarcima koje je ona zanimala uvijek je bio katolicizam", izjavila je za New York Post autorica knjige, Annie Randall.

"Dusty je uvijek govorila kako brak zahtijeva mnogo truda, a ona je za to suviše sebična. Osim toga, izjavljivala je kako se ne može razvesti jer je katolkinja."

Springfield, koja je umrla 1999. opustila se tek u poznijim godinama kad je jednom novinaru na pitanje odgovorila: "Jesam li lezbijka? Ako želite znati istinu, pitajte ljude koji su spavali sa mnom."

 

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.