kidsareallright01Usprkos govorkanjima o nominacijama za Oscara i dobrom prijemu kod LGBT publike, 'The Kids Are All Right' u posljednje je vrijeme na udaru sve žešćih kritika. Razlog tome uglavnom je to što se jedna od akterica upušta u seksualnu avanturu s muškarcem.

"Jedna od glavnih heteronormativnih premisa jest da lezbijka treba dobru jebačinu s muškarcem. Zaplet filma i počiva na heteroseksualnoj avanturi dok je odnos dviju žena prikazan kao monoton i rutinski", izjavila je dr. Lisa Blackman sa Sveučilišta Goldsmiths za Independent.

Profesor engleskoga jezika i direktor Centra za feministička istraživanja Jack Halberstam ocijenio je film predvidivim: "Kad Jack uleti u kadar na klasičnom crnom BMW-ovom motociklu donoseći darove u obliku organskog povrća i dobrog vina, lezbijska zajednica istog trena postaje krhka i kreće prilično predvidiv ciklus izdaje, nevjere i prevrata."

(Foto: dailyaffair.com)

Dodaj komentar


Security code
Osvježi

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Crolova Petica

Ova stranica koristi web kolačiće. Neki od kolačića koje koristimo su neophodni za rad dijelova stranice. Ukoliko ne želite instalirati kolačiće s ovih stranica, možete nastaviti pregledavati stranice bez klikanja na "Prihvaćam kolačiće", kolačići se neće instalirati.