codependentTri lezbijke s dalekog planeta poslane su na Zemlju. Njihova misija: moraju dopustiti da im Zemljanke slome srca kako njihove prejake emocije ne bi uništile ozon na planetu s kojega dolaze. Dok nestašne posjetiteljice iz svemira traže ljubav na njujorškoj lezbijskoj sceni, jedna se čak i upušta u vezu s prodavačicom uredskog materijala Jane koja nema pojma da izlazi s izvanzemaljkom.

Druge dvije otkrivaju kako su zemaljske žene zahtjevne pa se zaljubljuju jedna u drugu, diveći se ljepoti kolača od sira.

Radnja je to filma scenaristice i redateljice Madeleine Olnek, "Codependent Lesbian Space Alien Seeks Same", koji će se 24. siječnja premijerno prikazati na ovogodišnjem filmskom festivalu Sundance. Ona je u svom uratku uspješno spojila elemente niskobudžetnog filma i jeftinih efekata na čemu bi joj zavidio i sam Ed Wood, stoji na službenim stranicama festivala.


Sudeći po njezinim ranijim filmovima "Countertransference" i "Hold up", koji su također prikazani na Sundanceu i "Make Room for Phyllis", možemo očekivati sjajnu zabavu.

Sama redateljica kaže kako snima samo komedije te kako će tako biti i ubuduće. "Mislim da je gotovo nemoralno snimati drame ako možete napraviti nešto drugo", izjavila je nedavno za lezbijski magazin Curve.

(Foto: sundance.slated.com)

Vezane teme

Nema vezanih tema uz ovaj članak.


Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.